Forum » Pomoč in nasveti » Problem - Prazni emaili v Outlook Expressu
Problem - Prazni emaili v Outlook Expressu

jernej2 ::
Imam problem z Outlook expressom. Pošto mi prevzema normalno, problem pa je v tem da mi ne pokaže vsebine pošte. Vsebina obstaja, ker se jo da pogledat v messsage source, samo prikaz ne dela. Tudi za stare maile, ki so bili normalni. Možno je da je to posledica virusa, Norton updatan ni našel nič, panda pa nekaj, samo je sedaj odstranjeno. Odstranjevanje in ponovno namescanje Outlouka v Control Panelu ni pomagu. Outlook - iz offica maile prikaže normalno, prav tako Opera.
Imam WINxp pro, in IE in Outlook 6
Kje bi bila napaka, in kako bi se jo dalo popraviti.
Hvala za odgovor.
Jernej
jernej.majcen@email.si
Imam WINxp pro, in IE in Outlook 6
Kje bi bila napaka, in kako bi se jo dalo popraviti.
Hvala za odgovor.
Jernej
jernej.majcen@email.si

NooB ::
Ni virus ampak uporabniska nastavitev:
Pojdi v meni View - Current view - in izberi show all massages! Lahko, da je vklopljen se kateri od ostalih filtrov.
Pojdi v meni View - Current view - in izberi show all massages! Lahko, da je vklopljen se kateri od ostalih filtrov.

jernej2 ::
Ni problem z view...seznam prejete pošte je viden. Problem je ko katerokloli pošto odpreš, se ne prikaže vsebina sporočila. Vidno je od koga in naslov, body maila pa je pri vseh prazen!

MadMax ::
jernej2:
Najprej graja: imaš se čas registrirat sem samo zato da postaviš vporašanje, da bi pa vsaj "zadnjih 24 ur" pogledal pa ne. Kaj šele da bi iskanje uporabil... In 2 enaki temi odpirat za isto vprasanje?
Eh...
No, zdaj bom pa podprl tvojo lenobo: klikni TUKAJ.
Najprej graja: imaš se čas registrirat sem samo zato da postaviš vporašanje, da bi pa vsaj "zadnjih 24 ur" pogledal pa ne. Kaj šele da bi iskanje uporabil... In 2 enaki temi odpirat za isto vprasanje?
Eh...
No, zdaj bom pa podprl tvojo lenobo: klikni TUKAJ.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 290247 (35178) | Matko |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26310 (12940) | donvito |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10933 (8358) | [BISI] |
» | Pipin odprti termin: Kako zavarovati elektronsko pošto pred prestrezanjem?Oddelek: Novice / Kiberpipa | 5911 (4649) | M.B. |
» | Zabava ob prehodu na ThunderbirdOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3120 (3120) | Tarzan |