Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft Outlook in reset računalnika
Microsoft Outlook in reset računalnika

Tomson ::
Problem je torej sledeč. Vedno ko zaženem Micosoft Outlook se mi brez opozorila resetira računalnik. Ga naložim na novo oz. dam na repair ga zaženem in dela spet ok. Nekaj ur kasneje ga spet zaženem spet reset. Ok, spet na novo in spet dela. Vmes resetiram računalnik, zaženem outllook in mi ga spet kar resetira.
Imam gor Norton Antivirus, pregledal sem cel sistem in virusa ne najdem.
Se komu kaj sanja, kaj bi to lahko bilo?
Imam gor Norton Antivirus, pregledal sem cel sistem in virusa ne najdem.
Se komu kaj sanja, kaj bi to lahko bilo?

Senitel ::
Kako se ti resetira? Se sesuje in resetira, se ti pojavi kakšen okenček, se ti vse zapre in potem resetira?

Tomson ::
Ko kliknem ikono se za sekundo pojavi črn zaslon nato pa resetira.
Sem dal skenirat sistem na on-line antivirusnem, sicer dela že 4 ure, mi je pa dosedaj našel 6 okuženih fajlov. Vsi so najdeni v InBoxu, tako da je po vsej verjetnosti to to! Bom pustil še kako urco da sfinišira, potem pa bi zadeva morala delat.
Javim o rezultatih.
Sem dal skenirat sistem na on-line antivirusnem, sicer dela že 4 ure, mi je pa dosedaj našel 6 okuženih fajlov. Vsi so najdeni v InBoxu, tako da je po vsej verjetnosti to to! Bom pustil še kako urco da sfinišira, potem pa bi zadeva morala delat.
Javim o rezultatih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows xp bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 2281 (1962) | Duhec |
» | Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2254 (1409) | Mordecai |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2639 (2308) | bluefish |
» | Ekran se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1084 (943) | muzičar |
» | Računalnik se ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1060) | Jackass |