Forum » Pomoč in nasveti » Snemanje CD medijev
Snemanje CD medijev
footprint ::
O.S. = MS Windows 2000 PRO & XP
S.W. = Ahead - Nero & Adaptec - WriteOnCD
Zanima me, če je kdo rešil težavo s snemanjem v User načinu. Težava je namreč, ne glede na to če na napravi CD-RW dam pravice za vse uporabnike da imajo popoln nadzor še vedno ne more navaden uporabnik zapisovati CD medijev.
Ima kdo rašitev, alternativen software???
TnX.
S.W. = Ahead - Nero & Adaptec - WriteOnCD
Zanima me, če je kdo rešil težavo s snemanjem v User načinu. Težava je namreč, ne glede na to če na napravi CD-RW dam pravice za vse uporabnike da imajo popoln nadzor še vedno ne more navaden uporabnik zapisovati CD medijev.
Ima kdo rašitev, alternativen software???
TnX.
Cowboy6 ::
zato rabiš aplikacijo ki se imeju nero burnrights. mislim da ti dobiš na njihvo strani.
Tukaj naj bi bil moj podpis.
footprint ::
Hvala za odgovor.
Res je program sem sicer dobil preko drugih virov saj ga na uradni strani nisem uspel najti.
Kar je bistvo, deluje!
Res je program sem sicer dobil preko drugih virov saj ga na uradni strani nisem uspel najti.
Kar je bistvo, deluje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2904 (2790) | pipc |
» | Peka DVDjev preko LANaOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (917) | bastadu |
» | Prosim za pomoč pri nero-tuOddelek: Pomoč in nasveti | 2066 (1921) | pepek11 |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2822 (2242) | tigrr |
» | S kom pecete audio cd-je?Oddelek: Programska oprema | 2244 (1841) | celica |