Forum » Pomoč in nasveti » Abit Siluro GF 4 Ti 4200 OTES ! Kaj narediti !?
Abit Siluro GF 4 Ti 4200 OTES ! Kaj narediti !?
Cranchi ::
Torej imam resen problem kaj narediti s to zverino ki zavzame 2 slota, dobro to mi je vseeno ampak, glasna je pa k prasic in to me moti zelo ! Torej zanima me vase mnenje kaj narediti ? Zamenjati celotna rebra in vent ? Nujno rabim pomoc !
Aja, vodnega nebom imel..
Hvala za nasvete, se link da boste vedl kaksna masina je to:
Aja, vodnega nebom imel..
Hvala za nasvete, se link da boste vedl kaksna masina je to:
ČIP 008 ::
Don Corleone najboljše če zadevo prodaš. Jaz pa jo po realni ceni kupim pa naj tuli mene to ne moti.
Yup Sami: sm se znebil crapa, in potem sem dobil tole posat! :P
Joj nevem kaj nej nardim, mogoce kdo ve kolk V je tist konektor na graficni ker ce je 12 potem itaq da tuli k prasic, potem takem bi ga dal lahko na 5 V..
Kaj pa kak preprost bakren cooler in ene pasivna rebra za rame ? Bi to hladil to zverino.. Ce imate kakrsno koli drugo idejo kar na dan z njo..
Se neki me zanima: Sm si dal z neta dol zadnje detonatorje in dobim z nimi 10000 pik potem sem probal omege in dobim okoli 11000 pik potem sem dal gor pa 45.23 detonatorje in je tam nekje kot omege.. Priporoce se kake druge driverje optimalne ali nej imam zadnje omege ali tele detonatorje 45.23 ? Aja seveda so meritve z ne navito graficno !
Najlepsa hvala za odgovore..
Joj nevem kaj nej nardim, mogoce kdo ve kolk V je tist konektor na graficni ker ce je 12 potem itaq da tuli k prasic, potem takem bi ga dal lahko na 5 V..
Kaj pa kak preprost bakren cooler in ene pasivna rebra za rame ? Bi to hladil to zverino.. Ce imate kakrsno koli drugo idejo kar na dan z njo..
Se neki me zanima: Sm si dal z neta dol zadnje detonatorje in dobim z nimi 10000 pik potem sem probal omege in dobim okoli 11000 pik potem sem dal gor pa 45.23 detonatorje in je tam nekje kot omege.. Priporoce se kake druge driverje optimalne ali nej imam zadnje omege ali tele detonatorje 45.23 ? Aja seveda so meritve z ne navito graficno !
Najlepsa hvala za odgovore..
Sami ::
Jst uporabljam kar najnovejše driverje 56.72 in z nenavito dobim okoli 12k pik...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zdej sm nalotal nek uporcek gor in dela na 3 ali 5 V nisem 100% katero od teh 2..
Sedaj imam pa uprasanje ker se je prej tole drlo ko svinja, sedaj je pa neslisno (vendar se 100% vrti (preverjeno)) in mene skrbi da se nebo tole pregrevalo in v najslabsem primeru crknilo.. kako bi pogledal ° C GPUja ali mislite da se bo pregrevalo, ali bo ravno prov.. ?
Najlepsa hvala za hitre odgovore, predn se mi kej skuri oz. pregreje !
Sedaj imam pa uprasanje ker se je prej tole drlo ko svinja, sedaj je pa neslisno (vendar se 100% vrti (preverjeno)) in mene skrbi da se nebo tole pregrevalo in v najslabsem primeru crknilo.. kako bi pogledal ° C GPUja ali mislite da se bo pregrevalo, ali bo ravno prov.. ?
Najlepsa hvala za hitre odgovore, predn se mi kej skuri oz. pregreje !
Temp. lahko pogledaš, če imaš v grafično vgrajene senzorje, drugače pa jih dokupi...
hm nevem kam se to priklopi itd.. moznosti druge ni ?
Recimo spomnim se leadtekovega fx 5600, da ko si odpru nvidia nastavitve ti je kazalo stopinje..
Mislis da se stvar pregreva ? glede na to da so obrati toliko zmanjsani ?
Recimo spomnim se leadtekovega fx 5600, da ko si odpru nvidia nastavitve ti je kazalo stopinje..
Mislis da se stvar pregreva ? glede na to da so obrati toliko zmanjsani ?
Ali so v igrah kakšni artefakti?
Poženi 3Dmark2001SE in ga pusti teči znova ene 5X in boš videl, če bo kej artefaktov...
Ja, leadtekove kartice imajo senzorje vgrajene...
Poženi 3Dmark2001SE in ga pusti teči znova ene 5X in boš videl, če bo kej artefaktov...
Ja, leadtekove kartice imajo senzorje vgrajene...
Looping 3 x 3dmark 2001 @ max resolucija ! = nobenih anomalij, artefaktov..
Se kaka ideja ? torej se ne pregreva al kako ?
Kaj pa ce bi kupil en fan controler za ene 4 vente in bi jo imel pod potenciometrom.. ? To je samo alternativa, drugace bi se rad izognil stroskom in bi bil rajsi brez tistega fan controlerja ter preprican da se ne pregreva in da bo vse uredu, tudi ce bo par dni rac. laufal..
Hvala za odg.
Se kaka ideja ? torej se ne pregreva al kako ?
Kaj pa ce bi kupil en fan controler za ene 4 vente in bi jo imel pod potenciometrom.. ? To je samo alternativa, drugace bi se rad izognil stroskom in bi bil rajsi brez tistega fan controlerja ter preprican da se ne pregreva in da bo vse uredu, tudi ce bo par dni rac. laufal..
Hvala za odg.
Če ti ni škoda še dati par prešernov si lahko omisliš tele coolerje, drugače pa mislim, da je ql...
Zdele sem 1 uro in 30 min igral Call of Duty ! in morm rect da laufa suprca, tko da se ocitno ne pregreva..
Kaksen cooler ? si mislim tale fan regulator ?
Lahko noc..
Kaksen cooler ? si mislim tale fan regulator ?
Lahko noc..
Kaj pa ce bi kupil en fan controler za ene 4 vente
To sem mislil. Če pa ti grafa super dela pa še tolk bolš...
Ja po 2 dneh up-a racunalnika, torej igranje CoD in testi 3d marka ! In ocitno se ne pregreva, vsaj nobenih znakov ni !
Tkoda se vedno kolebam..
Sicer pa sploh nevem kako bi priklopil tist vent od graficne k je 2 pinski na zalmanov tist fan controler al pa hardcano 9..
Potem bi si dokupil seen ventilator da bi bil se malo izboljsani pretok ..
Tkoda se vedno kolebam..
Sicer pa sploh nevem kako bi priklopil tist vent od graficne k je 2 pinski na zalmanov tist fan controler al pa hardcano 9..
Potem bi si dokupil seen ventilator da bi bil se malo izboljsani pretok ..
Kupi kakšen Zalman F1 in zrihtaj pretok v kišti pa nimaš kej več skrbet...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s performansami GeForca 6800Oddelek: Strojna oprema | 1119 (942) | igor0203 |
» | Kateri soferji za Ti4600?Oddelek: Navijanje | 969 (889) | DjTonic |
» | Poraz grafe Asus FX 5900? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7910 (5709) | rap3r |
» | GF4 ti4600 --> 8793 3Dmarks(2001)<b>???</b>Oddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1205) | ..::Wacky::.. |
» | Težava z 3d markomOddelek: Navijanje | 1028 (987) | _Dejan_ |