Forum » Omrežja in internet » porti
porti
tha pek ::
no eno uprasanje...
sem povezna prek siola, mam doma D-Link Wireless router, in firewall, kateri je v routerju..
moje vprasanje je kako bi lahko odklenil porte, zato da bi bil download hitrejsi, namrec admin mi je vklpou firewall, in se vse vlece ko stara jajca...
a je mozno na kak nacin odpret porte da bi mi programi kot so azureus, E-mule....., delal hitrej....
pa se to...
a je vzrok da se e-mule ne more connectat na serverje slucajno to da so zaprti porti....
sem povezna prek siola, mam doma D-Link Wireless router, in firewall, kateri je v routerju..
moje vprasanje je kako bi lahko odklenil porte, zato da bi bil download hitrejsi, namrec admin mi je vklpou firewall, in se vse vlece ko stara jajca...
a je mozno na kak nacin odpret porte da bi mi programi kot so azureus, E-mule....., delal hitrej....
pa se to...
a je vzrok da se e-mule ne more connectat na serverje slucajno to da so zaprti porti....
AngelOfDeath ::
Edina rešitev je da se konektaš v router (rabiš geslo) in tam nastaviš vse potrebno :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426204 (9488) | Freakylion |
» | Router AT-AR220E - Nastavitev IP-jaOddelek: Omrežja in internet | 1829 (1637) | T-Mac |
» | Iskra Callisto 821 -gesloOddelek: Strojna oprema | 6224 (4412) | simnov |
⊘ | e-osel problemOddelek: Programska oprema | 811 (772) | OmegaBlue |
» | sesuvanje mreže (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2877 (1862) | motorist |