Forum » Zvok in slika » Klikanje z zvočnikov, ko gledam film preko BsPlay???
Klikanje z zvočnikov, ko gledam film preko BsPlay???
glinik ::
Prosim svetujte mi. Kadar gledam film (DivX) z omenjenim programom imam radio, preko katerega imam zvočnike na cca.1/2 glsnosti. Caa. vsakih 15-20 min. pa mi z zvočnikov klikne, kot da bi odpiral okna v Win. Enaki zvok je, KLIK. To mi že počasi para živce posebej, kadar je neka tiha scena, pol pa ti nekaj klika !"$%/)
Lp
Lp
Clone ::
Prva stvar ki je probaj odstrnit zvok s ContrlPanel/Sound/Properties/Sound Navigation, to naj bi zazmeraj utišalo klike, pol pa poglej da ti ni Gator (al pa kej podobnega) ne nalaga kakšnih stvari v ozadju (priporočam Ad-watch), al pa kakšne nastavitve v BS playerju na Direct Sound al pa kej podobnega!
To mi nekakor ni pomagalo Clone. Sem pa siguren, da mi v ozadju ni nič laufalo oz. mi ne laufa.
Kaj pa če bi bil McAfee kaj kriv???
Lp
Kaj pa če bi bil McAfee kaj kriv???
Lp
CaqKa ::
en program ti zadaj laufa ki ti porabi preveč procesorja.. pri moji seki se podobno dogaja pri winampu..
meni vse skupaj zgleda kot preslabo napisani driverji ki si ne vzamejo tisti trenutek dovolj procesorja...
ima pa ona noter zmontiranega audigyja.. jaz pa livea.. pri meni ni teh problemov pri njej pa so.. nisem še ugotovil v čem je fora...
meni vse skupaj zgleda kot preslabo napisani driverji ki si ne vzamejo tisti trenutek dovolj procesorja...
ima pa ona noter zmontiranega audigyja.. jaz pa livea.. pri meni ni teh problemov pri njej pa so.. nisem še ugotovil v čem je fora...
Program, ki mi vzame preveč procesorja? Kaj te vem, samo moj procesor je bomba (AMD 230X10=2300 MHz) Zato ne vem, če lahko neki neopažen program spravi takšen procesor na kolena, ali ga lahko??? Glede driverjev, tu pa je res vse možno Prvič sem mislil, da leži problem v MSN, pa sem ga izklopil, pa ista pizda ...
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9457 (8086) | Razerzone |
» | Počasen RAMOddelek: Strojna oprema | 1319 (1078) | mare92 |
» | Test Creative X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 5522 (3538) | Gregor P |
» | Prenosnik brejka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1237) | darkolord |
» | Program, ki zkorišča zvočo kartico.Oddelek: Programiranje | 1984 (1349) | Microsoft |