Forum » Pomoč in nasveti » Čudni problemi z abakom
Čudni problemi z abakom
gkovac ::
Poznate tisto reklamco iz ST? "Zakaj se mi prižge luč, ko ugasnem računalnik?" No jaz imam "podoben" problem:
a) Prižgem računalnik in odpre se mi CD pogon.
b) Pomotoma pustim prižgane zvočnike in ponoči me zbudi rohnenje v njih, tako da pomaga samo če ugasnem zvočnike
c) Pa še ena zanimiva zadeva... poznate male ikonice v priljubljenih? Kako je možno da mi izginejo čeprav so enkrat že obstajale?
še to dodajam: nimam virusa, odstranil sem ves znani ad ware z raznimi programi in pravzaprav nimam nič pretresljivega naloženega na računalniku. Mam pa XP-je
a) Prižgem računalnik in odpre se mi CD pogon.
b) Pomotoma pustim prižgane zvočnike in ponoči me zbudi rohnenje v njih, tako da pomaga samo če ugasnem zvočnike
c) Pa še ena zanimiva zadeva... poznate male ikonice v priljubljenih? Kako je možno da mi izginejo čeprav so enkrat že obstajale?
še to dodajam: nimam virusa, odstranil sem ves znani ad ware z raznimi programi in pravzaprav nimam nič pretresljivega naloženega na računalniku. Mam pa XP-je
lp,
- spremenil: gkovac ()
gkovac ::
Matr ste se pa razpisal!!!! Sploh ne vem katero varjanto nej probam... ne morm verjet no! Vsaj napište drugič ...
lp,
Lith ::
no pa da ne boš čist obupal.
Ko so Windowsi enkrat tolk u ku.cu jim ne pomaga noben AV ali spam remove, samo ponovna instalacija :-(
Tak da... sprijazni se... posnami uporabnike na ločeno particijo in formatiraj... pa na novo instaliraj
Aja... zvočniki brnijo mogoče zaradi napačne ozemljitve signala, če imaš mogoče vključen TV-out na televizijo ali pa na line-out zvočnike na stolpu --- vse je lahko vzrok brum motenj... že nekje na forumu pisali
Ko so Windowsi enkrat tolk u ku.cu jim ne pomaga noben AV ali spam remove, samo ponovna instalacija :-(
Tak da... sprijazni se... posnami uporabnike na ločeno particijo in formatiraj... pa na novo instaliraj
Aja... zvočniki brnijo mogoče zaradi napačne ozemljitve signala, če imaš mogoče vključen TV-out na televizijo ali pa na line-out zvočnike na stolpu --- vse je lahko vzrok brum motenj... že nekje na forumu pisali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 6406 (5191) | Bearrorist |
» | Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinuOddelek: Zvok in slika | 2918 (2341) | 2mlavric |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18779 (11115) | sash69 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16725 (10664) | FlamE#7 |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9531 (8160) | Razerzone |