Forum » Omrežja in internet » virus java/byteverify
virus java/byteverify
tuareg ::
Staknil sem virus java/byteverify. Virus je bil najden in zbrisan. Za privzeto - začetno internetno stran mi je določil neko spletno stran, ki pa je sedaj ne morem nikakor spremeniti. Očitno je virus spremenil določene nastavitve računalnika, toda nikakor ne morem ugotoviti katere. Vem le, da mi je spremenil registre (vpisana nezaželjena spletna stran). Ko uredim registre, zaženem računalnik pa glej ga šmenta - nezaželjena spletna stran je spet nastavljena za začetno, v registru je spet vpisna nezaželena spletna stran. Poskusil sem že vse kar sem znal. Ali je kdo od slotechovcev že imel to težavo in jo uspešno odpravil? Po možnosti brez formatiranja diska!?? Aja microsoftov security pack MS03-011 (816093) imam sedaj že naložen - na žalost prepozno!! PROSIM ZA POMOČ!!
OrkAA ::
NOD32 mi ga je uspešno odstranil, drugače pa je na internetu polno patchev zanj...
use google!
use google!
tuareg ::
Saj sedaj virusa nimam več na mašini. Odstranil sem ga z AVG 6.0. Toda očitno je virus prerihtal nekatere nastavitve računalnika, saj se mi za privzeto internetno stran odpre
naslednje: C:\WINDOWS\secure.html !! datoteko sem že neštetokrat pobrisal iz mape in iz nastavitev v registru pa še vedno od nekje prileti??!! zanima me od kje, da pobrišem tudi tisto zadevo. ravnokar pa iz neta točim tudi preskusni program NOD32. Ali mi bo to porihtalo zadevo pa bom videl. Vseeno hvala za predlog. LP marko
naslednje: C:\WINDOWS\secure.html !! datoteko sem že neštetokrat pobrisal iz mape in iz nastavitev v registru pa še vedno od nekje prileti??!! zanima me od kje, da pobrišem tudi tisto zadevo. ravnokar pa iz neta točim tudi preskusni program NOD32. Ali mi bo to porihtalo zadevo pa bom videl. Vseeno hvala za predlog. LP marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648975 (6512) | Domini tm |
» | Outlook 2003 pošiljanje pošte in linkiOddelek: Pomoč in nasveti | 2374 (2169) | lojze8 |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40488 (15470) | brainiac20 |
» | Virus te nategne; ali ga lahko nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (1161) | dimitrijus |
» | varnost,hitrost in urejenost računalinkaOddelek: Pomoč in nasveti | 2067 (1524) | flipflop |