Forum » Pomoč in nasveti » Kaj se je zgodilo?!
Kaj se je zgodilo?!
nere ::
Na računalniku (prenosnik Acer Aspire 1353LC) delam nekaj s programi za glasbo, shranim en .wav file (ca. 15mb) in čez pol minute se mi na ekranu pokažejo navpične črte, nekako bolj vijolične barve na črnem ozadju, čez cel ekran. Če karkoli pritisnem z miško ali tipkovnico se ne zgodi nič. Izklopim z gumbom power in spet vklopim. Vse normalno a preden pride v windowse mi pregleda disk za napake ali nekaj takega, uno po procentih... ko pride v windowse vse normalno. Uni file, ki sem ga bil shranil pol minute preden je zablokiralo ne obstaja.
Prav iz tega zadnjega bi sklepal da je bilo nekaj narobe z diskom... (disk je nek Toshiba, 30G...)
Ve kdo kaj se je zgodilo, zakaj in kako se temu izogniti?
Sicer imam rač. dva tedna (nov) in do sedaj nisem imel nikakršnih težav.
Prav iz tega zadnjega bi sklepal da je bilo nekaj narobe z diskom... (disk je nek Toshiba, 30G...)
Ve kdo kaj se je zgodilo, zakaj in kako se temu izogniti?
Sicer imam rač. dva tedna (nov) in do sedaj nisem imel nikakršnih težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD Ročno formatiranje? NujnoOddelek: Strojna oprema | 7939 (7220) | miraldi |
» | Windows 8 uvaja hitri zagon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29775 (23964) | Jst |
» | Problem z igranjem nekaterih igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1052) | pero#3 |
» | "Format C" - kako narediti ???Oddelek: Operacijski sistemi | 2625 (2027) | Damjan Jagar |
» | Ko računalnik spušča dimne signaleOddelek: Loža | 1646 (1172) | Kaboom |