Forum » Izdelava spletišč » Stran se ne odpre!!
Stran se ne odpre!!
alex22 ::
Pozdravljeni!
Imam težavo pri postavljanju linkov na svoji strani.( Stran je še v izdelavi.) Ko povežem linke, da bi s pritiskom na določen link se odprla nova stran in njena vsebina, mi se pojavi nov okenček s sporočilom "Cannot find server"!! Če pa jaz na link kliknem z desno miško in izberem "Open in New Window" pa stvar dela. Kaj ko bom dal stvar na strežnik bo šele delalo kot je treba ali kaj?
Bil bi zelo vesel za kakšen odgovor.
Lp
Imam težavo pri postavljanju linkov na svoji strani.( Stran je še v izdelavi.) Ko povežem linke, da bi s pritiskom na določen link se odprla nova stran in njena vsebina, mi se pojavi nov okenček s sporočilom "Cannot find server"!! Če pa jaz na link kliknem z desno miško in izberem "Open in New Window" pa stvar dela. Kaj ko bom dal stvar na strežnik bo šele delalo kot je treba ali kaj?
Bil bi zelo vesel za kakšen odgovor.
Lp
alesek ::
Upam da ko kliknes na ta link,da si povezan z internetom(odvisno kero stran bi moglo odpret)
Drgac pa prilep tist del kode sm gor,da si to folk pogleda.Pol ti bo lazje pomagat.
Drgac pa prilep tist del kode sm gor,da si to folk pogleda.Pol ti bo lazje pomagat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla ThunderbirdOddelek: Programska oprema | 1321 (1144) | mayhem |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7220 (6227) | Jackass |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5810 (5810) | MrStein |
» | Brskalnik! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6686 (5426) | nere |
» | VprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 848 (738) | Tody |