Forum » Izdelava spletišč » Kako naj bi po vaše izgledala začasna www stran ?
Kako naj bi po vaše izgledala začasna www stran ?
Netrunner ::
Pač ... delam web stran za eno firmo ... pa so se odločli da naredijo začasno stran ker bodo izdali vizitke z web naslovom prej kot bi lahko bila cela stran končana.
Vem da TEMP strani niso zaželjene sej tisti ki naleti na tako stran je ful majhna možnost da se bo vrnil .... no pač tako more bit....
Kaj bi po vaše moralo biti na taki strani ... ali samo STRAN JE V IZDELAVI in podatki o firmi ... ali ?????
Jaz sm dal podatke o firmi in na kratko predstavitev oz. opis kaj firma počne in kontakte ... vse na eni strani .... šef je rekel da bi imel kako podstran ... sam jst se s tem ne strinjam glede na to da je začasna stran ... kaj pravite vi na to ?
Vem da TEMP strani niso zaželjene sej tisti ki naleti na tako stran je ful majhna možnost da se bo vrnil .... no pač tako more bit....
Kaj bi po vaše moralo biti na taki strani ... ali samo STRAN JE V IZDELAVI in podatki o firmi ... ali ?????
Jaz sm dal podatke o firmi in na kratko predstavitev oz. opis kaj firma počne in kontakte ... vse na eni strani .... šef je rekel da bi imel kako podstran ... sam jst se s tem ne strinjam glede na to da je začasna stran ... kaj pravite vi na to ?
Brilko ::
Jst ti rečem: šef je šef.
Zato naredi, kar predlaga, če bi ti rad kaj dodal, sprmeenil pa ravnotako predlagaj. In potem se ravnaj glede na odgovor. Ker ti delaš spletno stran za njih in mora biti njim všeč in ne ravno tebi...
To je moje mnenje.
Zato naredi, kar predlaga, če bi ti rad kaj dodal, sprmeenil pa ravnotako predlagaj. In potem se ravnaj glede na odgovor. Ker ti delaš spletno stran za njih in mora biti njim všeč in ne ravno tebi...
To je moje mnenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opcije izdelave spletne strani za podjetje (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16995 (13472) | BigWhale |
» | Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8902 (6223) | _Beast |
» | Koliko zaračunati (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4917 (3236) | bond007 |
» | oblikovna/pravna/itd pomoc pri spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1971 (1344) | Road Runner |
» | Približna cena izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7942 (5905) | JanezekNovak |