Forum » Zvok in slika » Winfast Leadtek TV2000/XP xp gonilniki
Winfast Leadtek TV2000/XP xp gonilniki
samo_bostjan ::
POIŠČI NOVE DRIVERJE NA http://www.leadtek.com.tw/support/downl...
1.ALL_DRV_88X_40212.zip
2.ALL_WinFastPVR_40212.exe
IN ODZIPAJ ALL_DRV_88X_40212.zip V MAPO OD KODER BOŠ INSTALIRAL NOVE GONILNIKE.
(Note: Please install driver before installing WinFast PVR.)
NATO:
1 odstrani winfastPVR (dodaj-odstrani programe)
2 odstrani vse 3 naprave (winfast), (moj računalnik upravitelj naprav)
3 ko RAČUNALNIK najde ob ponovnem zagonu novo strojno opremo, določi pot do xp driverjev za vse 3 naprave.
4 Instaliraj ALL_WinFastPVR_40212.exe multimedijo.
1.ALL_DRV_88X_40212.zip
2.ALL_WinFastPVR_40212.exe
IN ODZIPAJ ALL_DRV_88X_40212.zip V MAPO OD KODER BOŠ INSTALIRAL NOVE GONILNIKE.
(Note: Please install driver before installing WinFast PVR.)
NATO:
1 odstrani winfastPVR (dodaj-odstrani programe)
2 odstrani vse 3 naprave (winfast), (moj računalnik upravitelj naprav)
3 ko RAČUNALNIK najde ob ponovnem zagonu novo strojno opremo, določi pot do xp driverjev za vse 3 naprave.
4 Instaliraj ALL_WinFastPVR_40212.exe multimedijo.
pingec ::
ko sem biu se mejhen sem si jest tko ksne linke s knjiznice posredoval domov da sm jih na forum objavu drgac nism znau
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
frenk ::
mam probleme s tem tunerjem (deluxe), tko da sem zaradi tega prišel v to temo, ampak še zdej ne vem kje je point??!?!?...a mogoče ta način namestitve odpravi kakšne težave?
tx-z ::
hh, pr men sta zvok in slika zanč...no sliko še lahk uštelam da je vredu..sam oboje..to pa ne gre skp
tx-z
ampak men res ne gre v glavo kako je lahko 20 let stara televizija boljša kot talu tuner...to je tko kot bi kupu miško ki včasih dela včasih pa ne...pa glede tega tunerja sm slišal same dobre stvari...kva bi lahko še probal...kabel je pozlačen, in tud ostalo je vse vredu
blaz ::
men dela cist brez problemov mam pa kablsko pa zberem tm italijo pa dam scan da mi najde kanale in dela super usi kanali.
mam tud jest kabelsko in kot sem že reku mi tv dela BP, tuner pa ne, čeprav je na pozlačenem kablu...bom probal zdele še italijo...sem skor 100% da je napaka na moji strani, ker tuner bi mogu bit bolši kot tv
tx-z ::
jst sm tut slišu same dobre stvari o tem tvtunerju, sam če mene kdo vpraša, naj raj ne gledajo televizije kot pa da bi jo s tem tvtunerjem..
tx-z
jest sm probal večinoma že vsa območja pa nikjer ne dela...sej nekj kanalov najde čist čistih ampak discovery pa ne dela niti približno tako kot na tv...mam pa kabelsko
še nekj me zanima...na televizji ti štimaš po kanalih in ne po fekvenci, pri tunerju pa po frekvenci...kako gre zdej to skup?
še nekj me zanima...na televizji ti štimaš po kanalih in ne po fekvenci, pri tunerju pa po frekvenci...kako gre zdej to skup?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2488 (2065) | |ke |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10190 (7999) | edublin |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8588 (5560) | Pyr0Beast |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19496 (12536) | Izi |
» | Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000Oddelek: Kaj kupiti | 2889 (2083) | Izi |