Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri dial-up-u
Problem pri dial-up-u
ChiefThunder ::
Pozdravljeni!
Fotr si lasti compaqov sistem, na katerih so naloženi win XP. Najprej sem mu montiral zunanji modem, pa je internet delal ok. Potem sem mu vgradil CONNEXANT-ov interni modem. No nekaj časa je pisalo, da se ne more povezati, da ni znaka centrale. Sem snel stran eno kljukco, pa je zalaufalo.
No potem pa resertiram računalnik, zaženem IE pa se zadeva spet noče povezati. Kar kliče, kliče, kliče... povezat se pa noče.
Kaj bi blo lahko narobe?
Hvala za pomoč.
lp
Fotr si lasti compaqov sistem, na katerih so naloženi win XP. Najprej sem mu montiral zunanji modem, pa je internet delal ok. Potem sem mu vgradil CONNEXANT-ov interni modem. No nekaj časa je pisalo, da se ne more povezati, da ni znaka centrale. Sem snel stran eno kljukco, pa je zalaufalo.
No potem pa resertiram računalnik, zaženem IE pa se zadeva spet noče povezati. Kar kliče, kliče, kliče... povezat se pa noče.
Kaj bi blo lahko narobe?
Hvala za pomoč.
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
gkovac ::
Si odstranil tisto "Wait for dial tone" ali neki podobnega??? Probi še to narest.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadlegovanje/vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5744 (4761) | kunigunda |
» | Popravilo telefona v 45 dnehOddelek: Loža | 4129 (3665) | tomaz- |
» | Dnevnik klicev na spletnih straneh operaterjevOddelek: Informacijska varnost | 2614 (1861) | krneki |
» | Tušmobil vprašanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 2422 (2238) | feedback03 |
» | Pošiljanje SMS in klici v ZDA in KanadoOddelek: Mobilne tehnologije | 6660 (6029) | slitkx |