» »

Tušmobil vprašanje

Tušmobil vprašanje

feedback03 ::

Torej brskal sem po Tušmobilovi strani in v oči mi je padel predplačniški paket tušmobilmini za 3,99€ (ki ima vključenih že 5€, ki jih lahko pošlješ na druge predlplačniške pakete - če veste kaj mislim >:D).

Zdaj pa me zanima, če kdo ve na vsake koliko časa je treba napolniti račun da ti vrednost ne zapade (pri mobitelu je to 3 mesece)

in

koliko pri mobitelu (paketa "Povezani mini" in "Osnovni paket") stanejo klici v tuje države znotraj EU (točneje: prejeti klici, opravljeni klici, klici iz Slovenije).

popster ::

joj a boš potem spraševal okoli kdo ima tega operaterja in hoče 5 EUR, no sej tle gor dobiš koga ki se ne bo branil:)

popster je izjavil:

joj a boš potem spraševal okoli kdo ima tega operaterja in hoče 5 EUR, no sej tle gor dobiš koga ki se ne bo branil:)

Ne. Kupim sim kartico in ko na računu že kriza, si kupim drugo sim kartico in si napolnim prvo =) ... ter prišparam 1€.

Simple as that.

Zgodovina sprememb…

denabiker ::

OMG

res je slovenija v ku*cu, ko ljudje vse živo razmišljajo, da bi prišparali kakšen euro.

feedback03 je izjavil:

... zdaj pa me zanima, če kdo ve na vsake koliko časa je treba napolniti račun da ti vrednost ne zapade (pri mobitelu je to 3 mesece)

in

koliko pri mobitelu (paketa "Povezani mini" in "Osnovni paket") stanejo klici v tuje države znotraj EU (točneje: prejeti klici, opravljeni klici, klici iz Slovenije).

jl ::

A ni hitreje, da gres na njihovo stran in si preberes splosne pogoje za prepaid uporabnike, kot da tukaj cakas na odgovor?
Glede tvojih varcevalnih ukrepov, morda bos vec prihranil, ce zacnes s seboj nosit vrecke za caj in v lokalu narocis le kozarec tople vode...
@denabiker: indeed :)

jl je izjavil:

A ni hitreje, da gres na njihovo stran in si preberes splosne pogoje za prepaid uporabnike, kot da tukaj cakas na odgovor?

Kaj pa misliš da sem delal preden sem odprl to temo?

Sem si prebral vse po dolgem in počez in ali sem slep ali pa tega, kar sem vprašal, ni na njihovi strani (ne pri Mobitelu, ne pri Tušmobilu). Slep verjetno nisem.

Glede tvojih varcevalnih ukrepov, morda bos vec prihranil, ce zacnes s seboj nosit vrecke za caj in v lokalu narocis le kozarec tople vode...

Torej ti (kot tudi denabiker) raje tankaš bencin za 1,5€/l kot pa v (recimo 100m oddaljeni) sosednji bencinski črpalki enako zadevo za 1€/liter.

Če pa smo že pri teh izrednih ukrepih, pa je še najcenejša zadeva, da si doma narediš čaj, ga vliješ v termovko in potem v gostilni prosiš za skodelico.
-----------
Nevem kaj vas (nekatere) tako boli, če je nekaj ugodnejšega (pa čeprav le za evro) in potem človek namerava to kupiti... Saj tudi (rabljenega) avta ne kupuješ pred novim letom, pač pa po njem ko cene padejo...

Mislim---

popster ::

Eno vprašanje: je mogoče res pošiljat tako evre na drugi račun (iz Mobi računa!), in kolko je provizija?

Zgodovina sprememb…

jl ::

Mogoce je cas, da zamenjas optika :-)
Evo

Da ne bo pomote, varcuj kakor pac zelis, samo zaradi tega ukrepa verjetno ne bos niti obogatel, niti obubozal...

p.s.: Ce mi pa se sporocis, kje lahko v Sloveniji tankam za 1eur/l ti bom pa zelo hvalazen.

Mogoce je cas, da zamenjas optika :-)

Mogoče. Hvala za link =)

Sem pa zdaj našel te cene pri mobitelu 8-O - prej pa sem gledal pri posameznem paketu in zato nisem našel ;((... Itak moram januarja na pregled :)

Če poznaš koga, ki na bencinske črpalke vozi bencin (s tovornjakom/cisterno seveda) ga malo povprašaj, če ti lahko zrihta bencin khm ceneje khm...
Ker en znanec je nekaj časa nazaj (zdaj več ne) vozil becin na OMV in tam potem ni do konca spraznil cisterne in je potem prodajal bencin 10-20c/liter ceneje kot na črpalki :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14035737 (20841) Veron
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22464318 (56445) nekikr
»

Itak Džabest

499731 (7965) WaterBoy
»

na izi (strani: 1 2 )

566256 (4737) Jan987
»

Prenos iste Gsm številke v katerokoli omrežje