Forum » Loža » Dobri ljubezenski nasveti
Dobri ljubezenski nasveti
Tomi ::
Poglejte tole in se zamislite. Četudi je tudi na Slo-techu nekaj čudnih ljudi, pa Joker v zadnjem času izstopa
metrodusa.blogspot.com
- zaklenil: Tomi ()
Lara-K ::
Ce bi mi biu jokerjev forum good, bi tud kej sla ke pogledat. Torej ce ne hodim tja brat, sledi temu kaj? Da me pac cist nc ne zanima kaj je tam, kaj se tam pise, in kaj se tam dogaja.
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
|klemen|(c) ::
Hm... js se pa bolj zamislim, kak folk je na tem forumu! A ste vsi TRDi pa tolk zafrustrirani, da niti zajebancije ne razumete več? Krneky,.... če mene vprašate bi se take forume zaklepalo, kjer kakšen primitiven osebek ne razume fore in se potem zgraža nad vsem možnim!
Huey P ::
Jap... to je pač Joker!
Se spominjam ene debate na Jokerjevem Mnenjalniku, ko je en tip spraševal kako dolge tiče imajo. Mislim, ej...
Se spominjam ene debate na Jokerjevem Mnenjalniku, ko je en tip spraševal kako dolge tiče imajo. Mislim, ej...
..::DOOM III: The Legacy::..
luni ::
in v cem je zdaj finta, da vsi naenkrat pljuvate po Jokerjevem forumu, ce je pa tema nekaj cist tretjega
Artificial Intelligentia
Tomi ::
Saj teme nisem dal, da boste povprek kritizirali po forumu ( ki se je res zelo poslabšal ), ampak da vidite, s kakšnimi zadevami se ubadajo in kako resno.
In menim, da je bilo v tej temi dovolj povedanega.
In menim, da je bilo v tej temi dovolj povedanega.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JCT in Mn3njalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 20879 (13679) | Gr0unD Zer0 |
⊘ | Revija JOKEr --> Kritika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16930 (13291) | OwcA |
» | Joker ali PC Gamer?Oddelek: Loža | 2536 (2021) | luni |
» | Neumnosti na slo-forumihOddelek: Loža | 1736 (1139) | Tomi |
» | Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6962 (6127) | Freak |