Forum » Igre » Kako se delajo mape za multiplayer-vietcong fist alpha?
Kako se delajo mape za multiplayer-vietcong fist alpha?
Mirč ::
Lep pozdrav!
Mene zanima kako se naredi nova mapa(multiplayer) za vietconga fist alpha, ker s kolegi zelo dost igramo to igro prek neta pa bi si radi naredili eno novo.Zanima me če potrebuješ kaki poseben program zato ali ne.Prosim koga,če ve kako se to naredi če malo napiše o tem.
lp
hvala
Mene zanima kako se naredi nova mapa(multiplayer) za vietconga fist alpha, ker s kolegi zelo dost igramo to igro prek neta pa bi si radi naredili eno novo.Zanima me če potrebuješ kaki poseben program zato ali ne.Prosim koga,če ve kako se to naredi če malo napiše o tem.
lp
hvala
boset ::
Prid na Slovenski Klan
Mapo boš pa težko naredu, ker je stvar kr mal zaj..... js sem sicer z dolgimi urami nekaj le naredu.
Seveda se rabi program: 3dmax to je zram na drugem cd-ju (multiplayer map editor)
Mapo boš pa težko naredu, ker je stvar kr mal zaj..... js sem sicer z dolgimi urami nekaj le naredu.
Seveda se rabi program: 3dmax to je zram na drugem cd-ju (multiplayer map editor)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Minecraft (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74436 (2006) | Gagatronix |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74750 (17516) | tropico2078 |
⊘ | Call of Duty 2 MultyPlayerOddelek: Igre | 5841 (4044) | Rotaidal |
» | Slovenija v igri Call Of DutyOddelek: Igre | 5793 (4121) | droid |
» | American army (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4653 (3671) | Airskull |