Forum » Zvok in slika » en zvočnik igra tišje kot drugi
en zvočnik igra tišje kot drugi
Popaj ::
Imam zvočnike altec lansing 2100, uporabljam pa zvočno na plati (asus a7v 333).
Opazo sem, da mi zadnje čase desni zvočnik igra dosti tišje kot levi. Nastavitev nisem
nič spreminjal, pa tudi prej teh problemov ni blo. Zvočniki so stari ene 10 mesecev.
Kaj bi lahko bla težava?
Opazo sem, da mi zadnje čase desni zvočnik igra dosti tišje kot levi. Nastavitev nisem
nič spreminjal, pa tudi prej teh problemov ni blo. Zvočniki so stari ene 10 mesecev.
Kaj bi lahko bla težava?
- spremenilo: Popaj ()
Ne, vse so stereo. Pa tudi ko v winampu zmanjšam ali povečam glasnost, se drsnik na mixerju
pomakne čist v levo. Ampak ko dam na sredino še vedno igra desni zvočnik tišje. Ne vem ne.
Itak bom mogo formatirat mogoče bo potem ok
pomakne čist v levo. Ampak ko dam na sredino še vedno igra desni zvočnik tišje. Ne vem ne.
Itak bom mogo formatirat mogoče bo potem ok
dëych ::
Hmm zdaj sem ugotovil da to dela samo pri nekaterih pesmih... nič jasno
potem je nekaj narobe v komadih in ne v zvočnikih ..torej odpri kakšn program s kerim lahko urejaš zvok, npr. zravn nerota maš Nero Wave Editor pa tm poglej če sta oba kanala enako velika, zdej če en manj ojačan že v osnovi potem je čist logično da bo tist kanal bolj tiho igral ..drgač pa normalizacijo nared...
potem je nekaj narobe v komadih in ne v zvočnikih ..torej odpri kakšn program s kerim lahko urejaš zvok, npr. zravn nerota maš Nero Wave Editor pa tm poglej če sta oba kanala enako velika, zdej če en manj ojačan že v osnovi potem je čist logično da bo tist kanal bolj tiho igral ..drgač pa normalizacijo nared...
Jst ::
Jooo, misilm kakšni načini ugotavljanja napake??? Zakaj pa ne bi zvočnike priklopil na kakšne hifi komponente, kot so dvd player ali stop ali receiver ali cd player (lahko je discman)? Pa takoj ugotoviš kje je napaka (software/hardware). Kaj misliš, da bodo/bomo ljudje takoj vedeli v čem je problem?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Če bo mel kdo podobne težave... sem rešo problem tak da sem uporabo
drug output plugin v winampu.
drug output plugin v winampu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6859 (4568) | Mikec17 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16665 (10604) | FlamE#7 |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11345 (5153) | Sarimner |
» | Leadtek TV2000 Expert ne predvaja zvoka po obeh kanalih?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (1206) | pviran3 |
» | Terratec Cingery 600 in Sound Blaster live player 1024Oddelek: Zvok in slika | 1092 (989) | All |