Forum » Omrežja in internet » elektronska pošta
elektronska pošta
predator32 ::
Rad bi vas prosil za pomoč,uporabljam outlock express,win xp ,kabelski dostop do interneta triera(bivši kksonline) in se mi pojavljajo težave pri sprejemi elktr.pošte. email dobim lepo čisto ok vendar ko ga hočem odpreti mi ne pokaže vsebine emaila,pošiljam čisto normalno,problem je samo ker mi ne pokaže vsebine emaila...kdo morda ve kaj bi lahko bilo narobe???
pa še to! rad bi izvedel kaj naj uporabim ali kako naj naredim da bi videl če je oseba ki mu pošljem email ta email tudi pogledal nekakšno obvestilo ali nekaj podobnega.Hvala.
pa še to! rad bi izvedel kaj naj uporabim ali kako naj naredim da bi videl če je oseba ki mu pošljem email ta email tudi pogledal nekakšno obvestilo ali nekaj podobnega.Hvala.
- spremenil: CaqKa ()
CaqKa ::
za odgovor na prvi del je premalo podatkov.. verjetno bo treba windowse na novo namestit.
za drugo vprašanje pa greš
1. OE glavno okno > tools > options > zavihek "receipts" > "request a read recei...." tukaj daš kljukico
ali pa
2. ko pišeš novo pismo greš v menijih na > tools > "request read recei..."
pri prvi varianti boš to nastavil za vsa nadaljna pisma ki jih boš poslal. pri drugi varianti pa samo za tisto eno specifično ki ga trenutno pišeš.
lp
za drugo vprašanje pa greš
1. OE glavno okno > tools > options > zavihek "receipts" > "request a read recei...." tukaj daš kljukico
ali pa
2. ko pišeš novo pismo greš v menijih na > tools > "request read recei..."
pri prvi varianti boš to nastavil za vsa nadaljna pisma ki jih boš poslal. pri drugi varianti pa samo za tisto eno specifično ki ga trenutno pišeš.
lp
Jakka ::
Začni uporabljat Mozilla Thunderbird in pozabi na Outlook Express.
Bolj varno, uporabniku prijazneje, pa še zastonj.
klik!
Bolj varno, uporabniku prijazneje, pa še zastonj.
klik!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276412 (21343) | Matko |
» | GMAIL : potrdilo o prebrani pošti !?Oddelek: Omrežja in internet | 4598 (1880) | win64 |
» | Pravno vprašanjeOddelek: Loža | 4665 (3959) | Invictus |
» | Je možno slediti mailu?Oddelek: Omrežja in internet | 1279 (1036) | BigWhale |
» | Branje mailovOddelek: Problemi človeštva | 5412 (4437) | poweroff |