» »

Beware Irc Server

Beware Irc Server

tx-z ::

sm si postavu tale irc server, pa me mot to, k ne znam/ne gre da bi nastavu da bi bil irc op..lokaln ip mam 10.0.0.3, torej bi tole pač mogl prjet

O:knaiw!knaiw@10.0.0.3:9W6AfKnKaP92QTLd0ggWQ20B:knaiw::10

pač prvo nick, pol address, ip, geslo, ime, pa ne vem kaj..a je kej narobe?..geslo je kodirano s programom k se ga dobi zravn..dobite ga pa tle freeware..
tx-z

VS ::

m si postavu tale irc server, pa me mot to, k ne znam/ne gre da bi nastavu da bi bil irc op..lokaln ip mam 10.0.0.3, torej bi tole pač mogl prjet

O:knaiw!knaiw@10.0.0.3:9W6AfKnKaP92QTLd0ggWQ20B:knaiw::10

Brez nicka.

Ce zgornjo klobaso spremenis v nekaj podobnega temu:
O:knaiw@10.0.0.3:9W6AfKnKaP92QTLd0ggWQ20B:knaiw::10

bo stvar praviloma delovala, ce na lastnem racunalu laufas identd ali podoben daemon. Ce ne, bos rabil wildcard ali pa tildo pred usernamom.
Saso
--
Povsem nekompetentna oseba.

zakaj ta program nekam čudn deluje, če v nastavitvah nastavm da je lahko max 9 klonov...bi pomojm mogl bit da jih je 9...ampak še vedn jih lahk max 3 spravm gor z ene povezave...pa za operaterja tut nekam čudn dela, si ne morm sam dajat opov...a pozna kdo še kakšn irc server program za windowse, free?
tx-z

Amorphis ::

zigam jst uporablam ircnet server sam je za linuxe tako, da pri tebi najbrz ne pride u postev. Sem pa tud jst ze enkrat delal na Beware Irc serverju. Kar se klonov tice si rehashal server da se je conf nalozil, ce pa si potem pa povej kaj si dodal v config file. Tud opas se lohka na tem serverju ce si ircop se mi zdi nekak tkole: /opmode #kanal +o nick.

jah tole:
I:*@*:3:*@*::1

sm spremenil v tole:
I:*@*:0:*@*::1

pol sm probu še
I:*@*:9:*@*::1 pa I:*@*:99:*@*::1 sam vseen maksimalno mi je ratal 6..povezat

pa še kickat se ne da..
tx-z

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo