Forum » Omrežja in internet » ADSL Domžale ?
ADSL Domžale ?
McNato ::
Je komu znano kdaj bo ADSL na voljo v Domžalah? Domžale so predvidene za 1. fazo, vedar so odgovori SiOLa in Telekoma nasprotujoči. Telekom pravi da je že mogoč, SiOL pa da še ne. Ima kdo konkretne informacije? ISDNja še nimam, vendar bi ga vzel takrat ko bo na voljo ADSL...
Jaka
srale ::
kaj mal zamujaš???pred prazniki sem govoru s človekom ki je odgovorn za domžale za adsl..menda vse teče..menda so prve priklopili že pred prazniki..ko ravno nimaš isdn-ja...na zadnji strani pošte je plakat za 10 % popusta..dej pejt pogledat pa tisto številko poklič..tip e zares prijazen in oh in sploh..vse razloži..sicer pa halo le kaj nam nebi blo razumljivo...
veš da bi se sam tud prklopu..pa uni tam zgori (beri tastari) nočejo dovolt da zamenjajo številko...tko da čakam na lepše čase...
živeu ihanski adsl
veš da bi se sam tud prklopu..pa uni tam zgori (beri tastari) nočejo dovolt da zamenjajo številko...tko da čakam na lepše čase...
živeu ihanski adsl
Hojne ::
Če maš tisto cifro jo napiši, saj bom šel na pošto pogledat, samo če glih slučajno ne bom najdu tega plakata, ker že res komi čakam na to čudo tehnike.
nimam številke..saj boš najdu plakat..na tistih vratih kjer se paketi prejemajo je en tak velik rdeč plakat...odkod iz domžal pa si če smem prašat??
Swiwer ::
srale, stevilko lahko obdrzite, le malo drazje vas bo prislo. Morda se pa splaca ?!
-----------
Perplexer
-----------
Perplexer
res???kaj se ti sanja koliko pride razlika??pa sej največja fora je v tem da fotra ki je največji problem pokliče ponavadi na mesec samo en ali največ dva prjatla...le kdo bi jih razumeu???
asPeteR ::
No, kdo ima iz Domžal ali iz okolice že ADSL?
Naj tudi pove iz kje je točno, in kaj vs je poklecal da ga je dobil!
Naj tudi pove iz kje je točno, in kaj vs je poklecal da ga je dobil!
Tommy ::
Heh ja tisti Domzalcani k mate Link kabelskega operaterja rajs pocakte kabel
Jest sm na kablu od lanskega oktobra in seka
LP Tommy
Jest sm na kablu od lanskega oktobra in seka
LP Tommy
Hojne ::
srale:
Sem bil pri pošti - ni plakata.
Vprašal vse na pošti - ne vemo za noben plakat.
Ne nateguj folka!!!
Sem bil pri pošti - ni plakata.
Vprašal vse na pošti - ne vemo za noben plakat.
Ne nateguj folka!!!
hojne...
vedno stojim za tem kar rečem...na zadnji strani pošte jer prevzemajo pakete je biu plakat...vsaj v četrtek je še biu..za danes pa ne vem...
samo zaradi tebe sem šou pregledovat izpiske iz telefona..številka je 01/722-02-55..klicau sem ga 19.4. ob 9.36...govorila sva 3,18 minut...biu je plakat,če pa ga sedaj ni več pa nisem jaz kriu..nalepljen je biu iz notranje strani...drugač pa telekom in pošte so ločeni in kakor vem na domžalski pošti ne dela nihče ki vidi več kot pou metra pred seboj...se mi je že zgodilo da so trdili da nekaj sploh ne obstaja a je mela prav pred seboj tisto stvar in gor je še pisalo da je to to...pa brez zamere na pošti prosim...
vedno stojim za tem kar rečem...na zadnji strani pošte jer prevzemajo pakete je biu plakat...vsaj v četrtek je še biu..za danes pa ne vem...
samo zaradi tebe sem šou pregledovat izpiske iz telefona..številka je 01/722-02-55..klicau sem ga 19.4. ob 9.36...govorila sva 3,18 minut...biu je plakat,če pa ga sedaj ni več pa nisem jaz kriu..nalepljen je biu iz notranje strani...drugač pa telekom in pošte so ločeni in kakor vem na domžalski pošti ne dela nihče ki vidi več kot pou metra pred seboj...se mi je že zgodilo da so trdili da nekaj sploh ne obstaja a je mela prav pred seboj tisto stvar in gor je še pisalo da je to to...pa brez zamere na pošti prosim...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol in njihove nove/stare laži in zavajanje kupcev (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7451 (4682) | BlueRunner |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3016 (1785) | kleDo |
» | ADSL DomžaleOddelek: Omrežja in internet | 1051 (779) | ahac |
» | Pravkar prišloOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2544 (2544) | R0K |
» | ADSL URADNE SIOL CENE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5679 (4118) | Reso |