Forum » Omrežja in internet » Gifi
Gifi
abcde7 ::
Delamo page za šolo-> a kdo ve kšne dobre naslove, kje bi dobu gife od Amsterdama al pa nizozemske? Poznam amsterdam.nl, jest bi rad kšne ife, k je foxa rekla, da se more ful premikat?
Hvala
Sej ni nujn lih Amsterdam, kšne okusne gife za page!
Hvala
Sej ni nujn lih Amsterdam, kšne okusne gife za page!
JLP ::
Hm mene ponavad ornk mot če se po stran use premika pa animira. To uporab samo tm k je res treba.
Live long and prosper!
Ja nam je foxa prov zatežila, da se more čist use premikat, skakat, pa jeb*t po zaslonu!!! Sej men gre tud to na živcem, da kr nekj skače-> sam nam je foxa tko naročila!?
slycer ::
Pojdi na www.gifworks.com. Tam si lahko narediš sam gife. Sicer se stran nalaga nekaj časa, ampak vseen.
A si že sploh bil na amsterdam.nl? Tam so bl slike za en k****! Zakva pišeš čist brezvezne stvari? Ja tam maš fotke, a iz njih nej nardim gife? PA tko velike kot so tam slike, za pol zaslona???
tejo ::
Sovražim strani na katerih se vse premika, skače gor pa dol, se vrti... Za izdelavo gif-ov uporabi program "Ulead GIF Animator 5".
Dej mi poj ga jutr prnes... Pa še tist k sva se po tel. menilka zej mi zvočna ne dela!
A ve še kdo kšn zares uporaben program za delanej gifov, al pa kšno stran, kjer so dobri gifi?
A ve še kdo kšn zares uporaben program za delanej gifov, al pa kšno stran, kjer so dobri gifi?
slycer ::
Sam se sicer še nisem spravu na ta program. Poznam pa enega, ki se profesionalno ukvarja s postavitvijo web pagov in ga uporablja. Skratka program je gotovo dober.
Lunik ::
Pol je še Gif movie gear pa Animation Shop 2 od jasca...
Animation shop je dost dober. Lohk delaš različne prelive med dvema slikcama itd...
Animation shop je dost dober. Lohk delaš različne prelive med dvema slikcama itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izrezovanje določenih predmetov....Oddelek: Programska oprema | 6609 (5747) | Route66 |
» | Izdelovanje banerjevOddelek: Izdelava spletišč | 1784 (1650) | R33D3M33R |
» | Izdelovanje bannerjev- s katerim programom?Oddelek: Izdelava spletišč | 3934 (3484) | CaqKa |
» | Home pageOddelek: Programska oprema | 1407 (1315) | webcreator |
» | Programi za spletno grafiko?Oddelek: Programska oprema | 1525 (1427) | kuntek |