Forum » Zvok in slika » Narobe zakodiran Xvid?
Narobe zakodiran Xvid?
slokii ::
Torej, DL sem [edit] . Na PCju zadeva dela normalno, na Divx komponenti (elta 8883) pa se nekateri deli (9 od 40ih) nocejo predvajat. Ker je bil v bistvu namen DLja predvajanje na komponenti, bi jih seveda rad usposobil.
Te "pokvarjene" avije sem odprl s programom AviFixed ki najde cel kup napak ("Found invalid data at2395fream" --> v bistvu napise vse frame), vendar jih nekako ne zna popravit. Ko poskusim fajl se 1x, znova najde iste napake in spet napise da so fixed.
Avi sem odprl v VirtualDub-u in dobil tole sporocilo
Spraujem vas, kaj naj naredim.. DL iz drugega vira odpade, ker je to edini za dolocene dele. Ce lahko, bi prosil tudi da mi stvar razlozite malo bolj simple, ker o delu z VirtualDubom in ostalim divx reencoding zadevami nimam veliko izkusenj.
hvala!
p.s.: Videofixer tud ne popravi, slo je z ASF-AVI-RM-WMV Repair programom, vendar je bil potem zvok desinhroniziran s sliko.
--------
post sem ti popravil/dodal sliko -sp
Te "pokvarjene" avije sem odprl s programom AviFixed ki najde cel kup napak ("Found invalid data at2395fream" --> v bistvu napise vse frame), vendar jih nekako ne zna popravit. Ko poskusim fajl se 1x, znova najde iste napake in spet napise da so fixed.
Avi sem odprl v VirtualDub-u in dobil tole sporocilo
Spraujem vas, kaj naj naredim.. DL iz drugega vira odpade, ker je to edini za dolocene dele. Ce lahko, bi prosil tudi da mi stvar razlozite malo bolj simple, ker o delu z VirtualDubom in ostalim divx reencoding zadevami nimam veliko izkusenj.
hvala!
p.s.: Videofixer tud ne popravi, slo je z ASF-AVI-RM-WMV Repair programom, vendar je bil potem zvok desinhroniziran s sliko.
--------
post sem ti popravil/dodal sliko -sp
- zavaroval slike: Predator ()
CaqKa ::
zaženi virtual dub
daj file > open
nato pa spodaj označi kljukico "popup extended..."
pokaži na tvoj avi
nato v popup oknu naredi kljukico pri mislim da prvem okvirčku "rederive keyframe flags"
ofnaj.
video in avdio nastavi daj na direct stream copy.
nato shrani video (save as) kot nekaj drugega
daj file > open
nato pa spodaj označi kljukico "popup extended..."
pokaži na tvoj avi
nato v popup oknu naredi kljukico pri mislim da prvem okvirčku "rederive keyframe flags"
ofnaj.
video in avdio nastavi daj na direct stream copy.
nato shrani video (save as) kot nekaj drugega
slokii ::
@Predator: hvala lepa za pripeto sliko, nikjer nisem nasel kako bi UL sliko!
@CaqKa: 100x hvala! sicer sem naredil v vitrtualdubmod, tako da sem lahko dal direct stream copy samo na Video, Avdio menija sploh ni.. ampak glavno je da stvar deluje! se 1x HVALA!
@CaqKa: 100x hvala! sicer sem naredil v vitrtualdubmod, tako da sem lahko dal direct stream copy samo na Video, Avdio menija sploh ni.. ampak glavno je da stvar deluje! se 1x HVALA!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24463 (11539) | Alessio983 |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15146 (8552) | Revenant |
» | usklajevanje zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1926 (1700) | CaqKa |
» | Z VirtualDub-om v Divx - kako?Oddelek: Programska oprema | 1690 (1610) | waters |
» | Problemi z DivX filmom ..Oddelek: Zvok in slika | 2297 (1945) | Bobnar |