Forum » Zvok in slika » dodajanje glasbe v powerpoint predstavitev
dodajanje glasbe v powerpoint predstavitev
kapezzula ::
Pozdravljeni!
Imam en problemček in ne vem, kako ga rešit.
In sicer, stvar je taka, stoji pa tako: v powerpointu delam eno predstavitev in bi rada, da se čez celotno predstavitev predvaja glasba. Ampak je tako, da lahko uporabiš samo .wav datoteke, jaz imam pa glasbo, ki bi jo rada predvajala, v .wma obliki. In zdaj ključno vprašanje: kaj naj naredim?
Hvala
Imam en problemček in ne vem, kako ga rešit.
In sicer, stvar je taka, stoji pa tako: v powerpointu delam eno predstavitev in bi rada, da se čez celotno predstavitev predvaja glasba. Ampak je tako, da lahko uporabiš samo .wav datoteke, jaz imam pa glasbo, ki bi jo rada predvajala, v .wma obliki. In zdaj ključno vprašanje: kaj naj naredim?
Hvala
CaqKa ::
na internetu poišči en wma to wav konverter ter daj v svoje predstavitve wav datoteko. ali pa čisto enostavno v ozadju laufaj winampa :)
kapezzula ::
Sem poiskala konverter (dva sem si downloadala), ampak noben ne deluje; en mi napiše da ne more dekodirat, ker oblika datoteke ni pravilna (čeprav je .wma), drugi pa kao dekodira in mi odpre neko novo mapo, v kateri pa ni nič. Sem probala poiskat kjerkoli drugje v računalniku, če bi jo kam drugam shranil, ampak ni nikjer.
Bi te prosila, če maš še kakšen predlog.
Ful ti hvala.
Bi te prosila, če maš še kakšen predlog.
Ful ti hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4092 (3538) | Davidenko |
» | Cd image neznan format?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (944) | Highlag |
» | wav to mp3Oddelek: Programska oprema | 1465 (1372) | bastadu |
» | wma ---> mp3Oddelek: Programska oprema | 1043 (924) | sverige |
» | Kako musko iz DVD (koncert) na CDOddelek: Sedem umetnosti | 2262 (1977) | AtaStrumf |