Forum » Pomoč in nasveti » Zabrisana pisava Windowsov
Zabrisana pisava Windowsov
deyo ::
Ja, imam en problem. Uporabljam sistem Win 98, problem pa je v tem, da se mi npr. imena fajlov na namizju (pisava), v nekem trenutku zabrišejo, tako da ni mogoče prebrati pisave, enako tudi v IE (windows explorer, ...) ni mogoče nič prebrati, ker sploh ne razločiš pisave. V ta namen sem formatiral disk in se rešil balasta, a ni nič boljše. Ali bi mogoče poskušal še grafično malo pošlatat !?!
Hvala!
Hvala!
pirat ::
probaj Win95...
...dejmo še kakšen kontraproduktiven odgovor, sej verjetno ima ta user doma vse kopije Windowsov /legalno seveda/ in veliko časa in volje, da bo menjal OS-e, zato da bo na koncu ugotovil da je:
a) crkuje grafa
b) veča se dioptrija
Mislim reso, vse več je threadov, ko imajo ljudje določene probleme in odgovori nekaterih vseznalcev so vedno eni in isti - zamenjaj OS. Upam, da jim avtomehanik reče (ob vprašanju zakaj jim na cliotu brisalci ne brišejo več prednje šipe) - probaj še na Škodi forman, če pa ne bo šlo pa še na fiat puntotu....
lp, pirat
...dejmo še kakšen kontraproduktiven odgovor, sej verjetno ima ta user doma vse kopije Windowsov /legalno seveda/ in veliko časa in volje, da bo menjal OS-e, zato da bo na koncu ugotovil da je:
a) crkuje grafa
b) veča se dioptrija
Mislim reso, vse več je threadov, ko imajo ljudje določene probleme in odgovori nekaterih vseznalcev so vedno eni in isti - zamenjaj OS. Upam, da jim avtomehanik reče (ob vprašanju zakaj jim na cliotu brisalci ne brišejo več prednje šipe) - probaj še na Škodi forman, če pa ne bo šlo pa še na fiat puntotu....
lp, pirat
Slowenc ::
Pirat, ne bit prevec brihten.
Če ima samo sonovne win98 in ne win98SE, potem je verjetno problem v tem, da sistem nima nikakršni popravkov oz updatov. Če si pa že tako natančen in samo grajaš druge, zakaj ti nisi potem povedal nič pametnega in mu nisi nič svetoval, razen sarkastično: probaj win95. Kot bi mu rekel probaj fičota.
Če ima samo sonovne win98 in ne win98SE, potem je verjetno problem v tem, da sistem nima nikakršni popravkov oz updatov. Če si pa že tako natančen in samo grajaš druge, zakaj ti nisi potem povedal nič pametnega in mu nisi nič svetoval, razen sarkastično: probaj win95. Kot bi mu rekel probaj fičota.
Skiny gate.
Matev ::
jaz ti predlagam da na nov instaliraš windowse....
seveda na sveže formatiran disk
seveda na sveže formatiran disk
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je bolše windows ali linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5872 (4627) | MasterMind |
» | Problemi, problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (902) | leinad |
» | Težave z win98SEOddelek: Operacijski sistemi | 1582 (1287) | Donheled |
» | Selitev na LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 1931 (1931) | undefined |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5274 (4393) | Simko |