Forum » Pomoč in nasveti » Problem z 8K7A+ plato
Problem z 8K7A+ plato
Proximus ::
Nujno rabim pomoč!!!!!!!
NAbavil sem si Athlon 2000+ XP (palomino), pred tem sem mel Thunderbirda 1.13Ghz, ki je delal brez problema. Palomino se mi sicer zalaufa, vendar pogosto resetira, nikakor pa ga ne spravim v windowse. Bios je najnovejši, voltažo sem probal dvignit na 1.85V pa vseeno ne dela. Probal sem z tremimi različnimi rami pa dela enako. CPU sem stestiral pri kolegu na NF7-s pa dela brez problema.
Prosim za pomoč
NAbavil sem si Athlon 2000+ XP (palomino), pred tem sem mel Thunderbirda 1.13Ghz, ki je delal brez problema. Palomino se mi sicer zalaufa, vendar pogosto resetira, nikakor pa ga ne spravim v windowse. Bios je najnovejši, voltažo sem probal dvignit na 1.85V pa vseeno ne dela. Probal sem z tremimi različnimi rami pa dela enako. CPU sem stestiral pri kolegu na NF7-s pa dela brez problema.
Prosim za pomoč
Proximus ::
Problem je bil v tem da ga nisem spravil v windowse. Ko bi se morala prikazat WELCOME je slika ostala črna. Sedaj sem v biosu izklopil Athlon 4 SSED instructions support pa dela. Verjetno je bila fora v windowsih samih.
Verjetno bom zdaj probal stvar vklopit in instlirat Win XP na drugo particijo.
Pa upam da bo delalo.
Verjetno bom zdaj probal stvar vklopit in instlirat Win XP na drugo particijo.
Pa upam da bo delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5507 (4338) | Pyr0Beast |
» | Problem z GF 6800 - POV/AsusOddelek: Zvok in slika | 1546 (1277) | bajsibajsi |
» | Zanimiv problem glede hitrosti CPU -ja.Oddelek: Strojna oprema | 1439 (1265) | DominusSLO |
» | Nov Procesor! AMPAK KATERI?Oddelek: Kaj kupiti | 1963 (1467) | Dead_Eye |
» | FSB in ... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3749 (3188) | morphling1 |