Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje je strom??
Kje je strom??
nelit ::
What...
Iz moje MSI K7t pro 2a plate med delovanjem potegnem ven zicko od orba da kabl mal leps spelem ... cez 15 sekund prklopm nazaj in se ne vrti več :(. Pomerim napetost na plati pa kaze sam 3-4 V. Prej pa 12. A se komu sanja kaj bi to lahko blo. (aja tud ta drugi konektor ma sam 3-4V.) - zdej sem prklopu direkt na napajalnik sam to ni tranja resitev
lp nelit
Iz moje MSI K7t pro 2a plate med delovanjem potegnem ven zicko od orba da kabl mal leps spelem ... cez 15 sekund prklopm nazaj in se ne vrti več :(. Pomerim napetost na plati pa kaze sam 3-4 V. Prej pa 12. A se komu sanja kaj bi to lahko blo. (aja tud ta drugi konektor ma sam 3-4V.) - zdej sem prklopu direkt na napajalnik sam to ni tranja resitev
lp nelit
Binji ::
Si probal ugasnit comp pa spet uzgat? Drgaci pa ni najboljsa varjanta med delovanjem sarit notri. Jst sm si procesor tako skuru
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
frudi ::
em, jaz sem nardil isto in od takrat naprej tisti priključek za ventilator ne dela več... sux.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
SkIDiver ::
Jz sm to naredu že parkrat, seveda na moji x mašini k je ni škoda pa dela čist OK. Če maš garancijo jo uveljavli čene pa v kot pa se zjokat.
element ::
Hja, jest sm na ta način k sm pr pržganmu kompu not šaru D800 skuru, pa še garancije ne morem uveljavt, ker sm ga še okrušu !
Kaiser ::
Poizkusi plato cist odklopit za neki casa, in ce potem se zmeri ne bo delal je izhod verjetno skurjen. Ce mas garancijo ti samo nazaj nesi
msmiha ::
Ja to je to je tud moj frend naredu. Sam ne ve če je ventilator crkno al izhod. Bom jutri zmiru izhod
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Kaiser ::
Ventilator skor nima za kej crknt, razen če faše preveliko napetost pa še potem se bi iz njega pokadilo ali pa bi vsaj smrdel. Verjetno bo nekaj s temi izhodi na platah
bostjan1s ::
Sploh pa za kak orb, zadeva še kar poštebo izkri če e dost celik tok, kaj pa je enega izmed uporov al pa diod , kondenzatorjev prekurt....
Binji ::
Kaiser: lahko lahko. Vprasaj mojga (pokojnega) Durona 700.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik "umre" po 20 sekundahOddelek: Strojna oprema | 2780 (2006) | Rias Gremory |
» | Comp. napajalnik za ojacevalec???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5189 (4786) | jRk0 |
» | Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13020 (11188) | Azrael |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11546 (9610) | SodVina |
» | Kako pripravit plato k delovanju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1006) | zile |