» »

Kaksen avto vozite?

Kaksen avto vozite?

««
10 / 37
»»

PrimozR ::

OmegaM je izjavil:

PiPi, nisi nic odgovoril, to sem tudi jaz napisal glede Ka-ja.

Bereš selektivno? Napisal sem, da so Fordovi motorji izdelani v sodelovanju s PSA (dizli) oz. z Mazdo (bencinarji), poleg nekaterih izjem (popolnoma lasten Modular V8, itd.). Pa ti si rekel samo, da je v Ka FIATov 1.3 dizel. Nikjer pa nisi napisal, da gre za preoblečen 500, ki je pravzaprav narejen na platformi Pande.

amigo_no1 ::

matej_jack je izjavil:

Oplovi dizli so ravno JTD, z malenkostnimi spremembami, nekatere modele pa dela tudi Isuzu, npr. 1.7 in 3.0 CDTI.

Isuzov 3.0 dizel poganja R Espace. Že precej vozilom so zamenjali motor zaradi pregrevanja enega cilindra (fail by design).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Yagi-san ::

3.2 V6

null

null

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: bluefish ()

IvoJan ::

Mislim da sem te parkrat videl v mostah :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

IvoJan je izjavil:

Mislim da sem te parkrat videl v mostah :)

Zelo možno....pa tudi težko zgrešiš barvo :)

Buggy ::

jaz te pa skoraj vsakodnevno vidim, ko se zjutraj okoli osmih peljes mimo pentagona :D. Lep avto in zelo lep glas motorja/izpuha.

zadeva ima nor zvok :) izpuhi niso original ane? samo zanima me zakaj si avto barval, ker se mi zdi da bi bila folja boljsa izbira ker se ne lusci, pa havba mi deluje rahlo lisasta.

Buggy je izjavil:

jaz te pa skoraj vsakodnevno vidim, ko se zjutraj okoli osmih peljes mimo pentagona :D. Lep avto in zelo lep glas motorja/izpuha.

Res je, pot v službo ob uri, kot si jo omenil :D

IvoJan je izjavil:

zadeva ima nor zvok :) izpuhi niso original ane? samo zanima me zakaj si avto barval, ker se mi zdi da bi bila folja boljsa izbira ker se ne lusci, pa havba mi deluje rahlo lisasta.

Hja, s tem je tako....eni za folijo, drugi proti ! Sam sem mnenja, da folija preveč plastično izpade. Res je, oboje ima svoje pluse in svoje minuse. Tisto, kar je izgleda lisasto je fotoaparat in pa svetloba. Gre avto na ponovno barvanje, ker se poznajo sledi zime (kamenčki), pa se bo popravilo..... ! Ne, izpuh pa ni original ampak je Fabi + Magnaflow.....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Yagi-san ()

šernk ::

glede na tvojo porabo verjamem, da ti ni problem tud 4x letno avto barvat :P
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

odvisno je tudi od tipa folije :) meni osebno barva izgleda bolje, ampak bi zaradi obstojnosti rajsi imel folijo :) magnaflow imas cevi?

MonkeyHead ::

Ma kaj je to za ena kanta? Ful dobre oblike ima. Lih kupujemo avto. kter letnik je to?

Alfa romeo GT. 2006 ce se ne motim?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

IvoJan je izjavil:

Alfa romeo GT. 2006 ce se ne motim?

Ty.

Sicer zgleda ta uber, ker je mat. Kakšne druge sive in rdeče pa mi nekako ne vžgejo :D. Sicer cene niso tako visoke bomo še malo pogledal amg-je 3.2 mašince :D.

M-XXXX ::

Wow tale mat barva izgleda naravnost fenomenalno!

PS: sem pa naravnost šokiran kako poceni so omenjeni avtomobili...

PrimozR ::

A se dobi tut 'clearcoat mat' folija? Al samo v barvi?

MonkeyHead je izjavil:

Ma kaj je to za ena kanta? Ful dobre oblike ima. Lih kupujemo avto. kter letnik je to?

kupiš ? ravno prodajam :)

Zheegec ::

Haha Yagi, če mi ne bi bil že sedanji avto na momente premajhen bi ga takoj vzel... Mogoče prodaš samo motor da vgradim v mojo? :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

amigo_no1 ::

M-XXXX je izjavil:

Treba.tankat.press.
Batman barva na alfi mi ni všeč.Izgleda kot da gre za kakega nemškega tovarniško testnega (so ponavadi v podobni temni barvi).
btw, lahko pelješ 2x smuči ali bord z njem ?

Tudi Nissan 350 Z so postali skoraj smešno poceni.

Yagi-san je izjavil:

MonkeyHead je izjavil:

kupiš ? ravno prodajam :)

Kolko je cena? Prevoženi kilometri? Karamboliran kdaj bil? Elektronika kaj zajebava? Poraba predvidevam nekje od 13-23 vsaj pri amg-ju 3.2 je tako pač kolko pritisneš.

Zgodovina sprememb…

Steinkauz ::

Alfe vse hitro zgubljajo na ceni.
Povečini z razlogom >:D:P

Steinkauz je izjavil:

Ja jaz sem čisto navdušen nad tem. V Italiji sem dobil 2 leti nazaj za 7k€ cenejšo 159 od bmw 320D z enako opreme. Torej se mi lahko pokvari še za okoli 6k€ stvari (okoli 700€ me je prišel en manjši izlet s ceste, ki jo je malo manjkalo), da bom na ničli. Wow!
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

Steinkauz je izjavil:

katerim že?

no sam tudi nimam nič proti, če mi dobiš spodobn rabljen avto za isto ceno potem pa kar povej :)

Bi bil malo manj navdušen če bi novo kupu pa po parih letih prodal.
Drugač pa nebi glih benfla primerjal z alfo. Ja za 7k razlike vsekakor ne, ma če bi blo samo 1-2k razlike pa raje kupm bemfla

šernk je izjavil:

Steinkauz je izjavil:

katerim že?

Poglej ceno novega pa kake 2-4 leta starega. Pol pa poglej druge znamke kolk zgubijo v istem času(no nekatere še več )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Steinkauz ()

IceIceBaby ::

MonkeyHead, AMG je drugače precej hitrejši ampak kljub RWD je handling bolj penzionistično naravnan. Je pa ta motor v Alfi za moje pojme eden najboljših motorjev ever. Zvok je odličen, pospešuje zvezno do blokade, vzdržljiv je...

Jaz sem imel na 156 GTA (praktično enak motor, samo 10 konjev več ima) porabo tam okoli 12, 13 litrov ob normalni vožnji. Če divjaš pač ustrezno več. Ne odstopa bistveno od podobno močnih motorjev iz istega obdobja.

Razlika v ceni med alfami in npr. bmwji pa tudi ni nobena skrivnost. Ne bom trdil, da drži za vse modele in vse avtomobile, ampak načeloma so BMWji precej bolj trpežni.

Steinkauz je izjavil:

Bi bil malo manj navdušen če bi novo kupu pa po parih letih prodal.
Drugač pa nebi glih benfla primerjal z alfo. Ja za 7k razlike vsekakor ne, ma če bi blo samo 1-2k razlike pa raje kupm bemfla

šernk je izjavil:

Steinkauz je izjavil:

katerim že?

Poglej ceno novega pa kake 2-4 leta starega. Pol pa poglej druge znamke kolk zgubijo v istem času(no nekatere še več )

Še sedaj nisi povedal razloga...

M-XXXX je danes ob 19:48:30 izjavil:

Treba.tankat.press.

Pha, če dobiš avto tako poceni pa tud ni recimo 1000€ več letno za benz dat:P

T-h-o-r ::

šernk je izjavil:

Steinkauz je izjavil:

katerim že?

no sam tudi nimam nič proti, če mi dobiš spodobn rabljen avto za isto ceno potem pa kar povej :)

katerim? tem, da so krš
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

krš zakaj? ker ti tako rečeš? ko mi bo en dejansko podal dejstva zakaj so to slabi avti, pol lahko naprej se pogovarjamo. in prosim ne mi vlačit 20 let starih kant ven, ker pol lahko gremo 70 let nazaj pa bomo videli kdo je bil takrat krš.

;-) ::

Evo odgovor zakaj imaš v tej temi iz leta 2006-kateri letnik je tudi ta alfa:

klikklak

Nikjer na seznamih zanesljivih vozil niso na vrhu ampak vedno na dnu kot renoji in ostalo evropsko kložno.

- Špranje v notranjosti niso nikoli enake. Na voznikovi strani je špranja 3mm, na sovoznikovi 1cm. Samo po sebi ni problem, ampak kaže na slabšo izdelabo, kar posledično pomeni čričke v notranjosti.

- Materiali v notranjosti so slabši. Usnje se precej hitreje obrabi, plastika se prej zlomi, tepih je slabši...

- Barva je manj obstojna in prej zbledi in matira.

- elektrika je slabša. Radio crkne, lučke na armaturi se začnejo prižigati, senzorji za airbage crkujejo...

Pa še bi se našlo. Ne rečem, da so Alfe zaradi tega slabše kot BMWji. So pa definitivno manj kvalitetno izdelane kot BMWji, kar pomeni, da niso tako cenjene kot bavarci.

Nikjer na seznamih zanesljivih vozil niso na vrhu ampak vedno na dnu kot renoji in ostalo evropsko kložno.

Se priporočam za kakšno novejšo statistiko, sam tole sem na hitro najdu:

Renault je praktično pri vrhu: Nižji razred za skoraj 50% boljši kot VW, nižji srednji tudi boljši od VW konkurence.

ADAC statistika okvar 2006:
Renault je tudi v minulem letu močno napredoval

Modus je uvrščen med tri najbolj zanesljive male avtomobile.
Scénic je na prvem mestu med kompaktnimi enoprostorniki letnika 2005 in 2006.
Skoraj vsi modeli Renault zadnjih treh letnikov so označeni kot zanesljivi.

Najnovejša statistika okvar nemškega avtomobilskega kluba ADAC (za leto 2006) je pokazala, da je Renault spet močno napredoval na področju zanesljivosti svojih avtomobilov. Model Modus je v skupni uvrstitvi malih avtomobilov dosegel tretje mesto. ADAC ob tem poroča: »Vpadljiv je skok kakovosti pri Renaultu«. Dobre rezultate svojih modelov pri Renaultu ocenjujemo kot posledico leta 2003 sprožene splošne ofenzive na področju kakovosti.
Dober napredek je razviden tudi pri primerjavi rezultatov za letnika 2005 in 2006: v segmentu kompaktnih enoprostornikov je Scénic osvojil prvo mesto. Prav tako opazen je tudi rezultat Lagune: tretje mesto med eno do dve leti starimi avtomobili srednjega razreda. Skupno so se modeli Renault letnikov od 2004 do 2006 uvrstili med najbolj zanesljive avtomobile na trgu. Skoraj vsi modeli Renault starosti od enega do treh let so si prislužili oceno »zanesljivi« in zeleno obarvano oznako v tabeli.

»Naši obsežni ukrepi na vseh področjih kakovosti izdelkov in storitev zdaj prinašajo otipljive rezultate,« je objavljene rezultate komentiral Jacques Rivoal, generalni direktor Renault Deutschland AG. »Smo na dobri poti in si bomo prizadevali napredovati tudi v prihodnje.« Nova Laguna, ki bo naprodaj že od letošnje jeseni, naj bi se po kakovosti izdelka in storitev uvrstila med najboljše tri modele svojega razreda. »Rezultati statistike okvar ADAC kažejo, da pri Renaultu zelo resno jemljemo svoje zaveze,« je zaključil Rivoal.

Ljubljana, 20. april 2007

VIR: http://www.renault.si/o-nas/iz-renaulta...

Zakaj primerjam ravno z VW pa menda vsi veste.

PS: kako to da ni nikjer nobene pametne novejše statistike, ali samo jaz ne najdem?

Brias ::

In 1998, an international jury of 56 journalists (40 of whom voted for the 156) representing 21 countries awarded the Alfa 156 the European Car of the Year award; it was described as having a "very refined suspension layout so to offer an impeccable roadholding".

The 2.5 V6 engine was awarded with the International Engine of the Year award in 2000.

joze28 ::

Kaj ti te tabele pomagajo, če začnejo deli čez 5 let crkovat po tekočem traku.

Sicer me prevaža Modus na LPG.

Mr.G. ::

No, mogoče sem mal zamudu debato, pa vseeno, da vas mal zdražm.
Vsi WV- ji že doooolgoooooo časa uporabljajo fiatove dizle.:D Vsi TDI- ji( z takmi in drugačnmi rdečimi črkami) in ostalo so fiatovi JTD >:D. Sicer, za vse fan-e Wv-jev, malce nezaslišano in nemogoče, no , pa vendar je res.
Nemci so EDINI diesel motor naredili v GOLF 1 in to je bil 1,6L .:'(
Potl so pogruntal, da na žalost ne morejo naredit in seveda konkurirat makarončitom(ker preveč mečkajo na trapastemu predalčkanju(italjani pa ta cajt pijejo pivo, kadijo slab hašiš in hkrat usi počeni testirajo dizlčke)) in so MORALI kupt JTD, ki je( seveda na veliiiiiko presenečenje zagovornikov WV-jev),čudežno postal TDI( z takmi in drgačnmi rdečmi črkami). Point razvoja sveta in seveda napredek(pr naših naftarčkih pa še posebej) je v TESTIRANJU in še enkrat TESTIRANJU.
Tolk zaenkrat okol dizlnov.
Gremo na najnovejše WV bencinske motorje z prisilnim polnjenjem(turbino) 1.4 litrčka !!!!!???
A gremo? No pa dejmo!!
V sloveniji je že en cajt neka reklama. Polo 1.4 z 140KM( al kolk je že to Kw)...waaaaaaaa...najnovejša nemška tehnologija....waaaaaaaa....prhaja mi......waaaaaa!!!
Hmmm, pa čak zdej mal...to sm jest vozu leta 1994 moj brat pa še kejšna 2 leta prej( sicer 1.3, ampak...).
Edn je biu Fiat Uno Turbo 1,3 i.e. (ta je biu ta star), potl je pa biu Fiat Uno Turbo Racing 1,4 i.e.( no, tega sm pa jest jemu..khmm,khm!!).
In zdej, al pa kejšne 2-3 leta nazaj se ti pojavi reklama, ki propagira NAJNOVEJŠO NEMŠKO TEHNOLOGIJO....haaaaa,haaa,haaa.Into 10-12 let kasneje??? Ja res je...za mulce, ki so na svet priveklai pred 18 leti in so pred 5 leti komej pogruntal, kaj je zrak, ki ga dihajo.
Aja, Opel ima 1.3 MJet 16 V (in ne JTD) in je italjanski.
Polo ima 1.4 i.e. in je italjanski.
Vsi WV-ji imajo italjanske dizle.

Pa še nekej. Zdej se pa usedte. Uzamte en pir u roke in ga odprite!!
Nemci so edini narod, kjer se noben kos ( ja prav ste prebral) NE NAREDI VEČ V NEMČIJI!!!!!
Ker so pogruntal, da so predragi. In se večina kosov, marmelad, kondomov,gum,lakov za lase, jagod, oblačil, dildotov, naredi v državah tretjega sveta....vietnam,kitajska,indija, severna koreja( ja, prav ste prebral!).
In seveda, TO POSEBEJ VELJA ZA NEMČIJO.
Je pa seveda še vedno polno fanov, ki slepo verjamejo....khm,v,eeeeemmm,.................take in drugačne znamke avtomobilov !!!!!
Aja, maslo je pa narboljše kobariško !!!
Razn če kejšn notranjc ne reče drgač.
(sam tam ni polnomastnga mleka)

;-) ::

Dober post, nebi škodli viri =) Pa ne nalimat prazne gajbe od pira.

Vsi WV- ji že doooolgoooooo časa uporabljajo fiatove dizle.:D Vsi TDI- ji( z takmi in drugačnmi rdečimi črkami) in ostalo so fiatovi JTD >:D. Sicer, za vse fan-e Wv-jev, malce nezaslišano in nemogoče, no , pa vendar je res.

EEeeem, kaj? Sicer je res, da so vsi novi TDI commonrail (ki je prvič bil predstavljen v osebnem vozilu v Alfi 156 leta 2000), katero tehnologijo pa je potem Fiat prodal Boschu, kar sedaj uporabljata tako FLAR kot VAG... Ampak, da so isti motorji? Neeeee...

Sklepam, da nimaš pojma, kaj pišeš. Samo ugibam no. Mogoče se pa jaz motim? Pa ja, imam JTDm-ja in je super, samo motiš se še vseeno :)

joze28 je izjavil:

Ojoj, moj je ravno 5 let star, kaj pa sedaj? :)
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

joze28 je izjavil:

Haha, ne tole preveč resno vzet, pa vseeno:
Kaj te moti če ti čez 5 let crkne, saj si pri nakupu toliko prišparal, da ga po 4 letih prodaš in greš po drugega novega, ki se spet kvari manj kot ostali:P

Mr.G. bluziš.
Če daš turbino na bencinski motor še ne pomen da je kr isti lol
List of Volkswagen Group petrol engines @ Wikipedia

TDI je bil čist lepo nemški.
Šele novi CR so po JTD vzel

Turbocharged Direct Injection @ Wikipedia

Ne smeši se

Venomus ::

Mr.G, en velik fail od posta. Neumnosti.

Mr.G. ::

"ki je prvič bil predstavljen v osebnem vozilu v Alfi 156 leta 2000"

Tehnologija skupnega voda je bila predstavljena , tam nekje prbližno leta 84-86 in jo je predstavil Fiat.
Je pa treba priznat, da je bila takrat prva uradna tovarniška verzija, ki še ni bila za serijsko proizvodnjo( je pa bila tik pred tem).
Res pa da je "lahko" bila Alfa.
Aja...slabo sklepaš.
Ne več tako sklepat.
Nekatere zadevce so lahk mal drgačne kot se zdi.

Relanium ::

@Mr.G.: najprej da te vprašam od kod ti zdaj te informacije?
delaš kaj na tem področju slučajno?
Zdaj nebom trdil da imaš narobe, niti da imaš prav, ampak samo zanima mee, če lahko tvoje trditve s čem podpreš? (ne samo laičnim razmišljanjem)
Ker npr. za podjetje kjer delam proizvaja tudi ojnice za večino nemcev ter tudi italijane (ter celo korejce, kdo bi si mislil).
Zdaj nevem od koga je kaj tehnologija ampak naročila za nemce so pa iz nemčije.

@Yagi-san:
kak se pa kaj obnese mat?
mislim umazanija, fleki, pranje pa to ?

Isotropic ::

a mi zna kdo povedat, kako zgleda tisti "uzitek med voznjo", ki ga nekateri tko promovirajo pri alfah? ko sem malo bolj drezal vanje, mi noben ni znal bolj orenk razlozit, so govorili nekaj sam, da to ves, cutis, da tko pac je... zvenelo mi je bolj kot opranost glave:D
relanium kje pa delas? tista podruznica firme iz anglije v mb, nekaj na G slucajno (pozabil ime)?

Zgodovina sprememb…

joze28 ::

M-XXXX: želim povedat da so te primerjave zame brez veze, ker tovarniške napake itak v garanciji popravijo, če se na servisu imajo za normalne(=ne komplicirajo po nepotrebnem)

MR.G: dal si odlično iztočnico, da se bodo nekaj strani lomila kopja; motorji uporabljajo enako gorivo.....

loki3000 - a mi zna kdo povedat, kako zgleda tisti "ljubezen do druge osebe", ki ga nekateri tko promovirajo pri ljudeh? ko sem malo bolj drezal vanje, mi noben ni znal bolj orenk razlozit, so govorili nekaj sam, da to ves, cutis, da tko pac je... zvenelo mi je bolj kot opranost glave:D

Ja, očitno bo pač treba probat, ane? :):)

[EURdit] za Mr G. pa se ne sekirat, jaz bi rekel da nima blage, kaj sploh govori...
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

ok slaba notranjost... pa vi veste da alfo dobiste za 20k, BMWja pa za 30k?

okvare pa...hja, pojma nimam kaj lahko gre narobe pri avtu na (avto)cesti? večini se ponavadi kadi ko grem mimo njih, pa nima veze kakšna znamka je.

sam še vedno trdim, da je za 90% vaših zgornjih okvar krivo vzdrževanje in ne znamka avta. obstaja avto, ki je lahko popolnoma fuč (poznam fiat en bravo, en peugeot 307,en audi A8, en mercedes (ne vem točno kateri)...še bi lahko našteval). vendar te tri avte se praktično ne da popravit, menjaš to, drugo, tretje...avtu stalno kaj fali.

pol imaš pa tu avte, ki delajo in če boš z njim ravnal pravilno te praktično ne more pustit na cesti. če avto zakuha, ne moreš zato krivit avto, ker gremo stavit, da če pri 99% teh ki jim avto zakuha zavrtiš čas nazaj in jih daš meni v 2 minutni pregled, sam s takšnim avtom ne pojdem nikamor. včasih se sname kakšna cevka, za katero sploh ne veš, da ne govorimo, koliko ljudi ne preverja količino olja, hladilne tekočine, itd...

tu so vzroki za okvare, ne pa v znamkah. in prosim izključte mi teste ala top gear, ker v zadnje sem s tako slabo voljo od nakladanja šel iz sobe, da kar res ni. testiranje je bilo pa glede pranja avtomobila in so prišli do zaključka da avtomatska avtopralnica najmanj poškoduje lak. če boš ročno pral avto z vlažno krpo vsekakor.

aja zgoraj je nekdo prilepil eno tabelo, kjer kaže da ima fiat punto (nižji razred) 0,7 okvare več na n vozil, kot BMW (srednji razred), razlika v nakupni ceni je pa takšna, da lahko 3 puntote kupiš za enega BMWja.

kot pravim primerjajte še naprej fičota in red bull renault RB7. mogoče boste pa prepričal Neweya, da naj pride brat slo-tech, tu bo sigurno izvedel kako odpravit težavo hlajenja kersa.

hočem raziskavo: okvara, vzrok okvare, pol bomo pa videli vašo statistiko. ker če je za zakuhan motor krivo to, da je prej pol leta počasi puščala hladilna tekočina, je to krivda lastnika.

Ko govorite o slabši notranjosti, gledate novejše modele avtomobilov, ali naključno primerjate? Koliko avtomobilov letnik 2005+ ali vsaj 2008+ ste vozili? :) Najbrž 0?
Janez Janša, 29.04.2014

a mi zna kdo povedat, kako zgleda tisti "uzitek med voznjo", ki ga nekateri tko promovirajo pri alfah? ko sem malo bolj drezal vanje, mi noben ni znal bolj orenk razlozit, so govorili nekaj sam, da to ves, cutis, da tko pac je... zvenelo mi je bolj kot opranost glave:D

Probi enkrat. Mogoče ti bo pa všeč.

Na kratko. Dober zvok motorja, direkten volan, dobra vodljivost, odziven motor, natančen menjalnik... Skupek lastnosti bolj športno nastavljenega avtomobila pač. Če si eden tistih, ki mu je vseeno ali se pelje z vlakom ali z avtom potem verjetno alfa ni za tebe. Če si pa vsaj malo petrolhead pa sigurno ne boš razočaran.

Ko govorite o slabši notranjosti, gledate novejše modele avtomobilov, ali naključno primerjate? Koliko avtomobilov letnik 2005+ ali vsaj 2008+ ste vozili? :) Najbrž 0?

Kar nekaj. You name it. BMWji so na tem področju boljši. Oz. bolj vzdržljivi.

šernk pranje avta je obdelal fifth gear, ne top gear

Pa te tabele glejte starejša leta, novi se redki pokvarijo, potem pa so v vsakim letom večje razlike

Kar nekaj. You name it. BMWji so na tem področju boljši. Oz. bolj vzdržljivi.

Dang it, sem ravno hotel komentirati, da sem vozil par mesecev starega Audi A7 prejšnji mesec pa je imel črička nekje zadaj, po mojem v zadnjih vratih. Nisem imel srca to napisati v testu hehe :)
Janez Janša, 29.04.2014

djordjevic ::

Isotropic je izjavil:

a mi zna kdo povedat, kako zgleda tisti "uzitek med voznjo", ki ga nekateri tko promovirajo pri alfah?

Tale užitek v vožnji si po mojem čist podzavestno pobral s kakega reklamnega BMW-ja dol. In ja, 'drugačna' vožnja dejansko je drugačna. Zase lahko samo rečem, da sem 14 dni slabo spal, ko sem po 14 dneh uporabe BMW 1 (fakin vstopni model pri bavarcih!) moral nazaj v svojo francosko kočijo od megana. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

djordjevic je izjavil:

Isotropic je izjavil:

a mi zna kdo povedat, kako zgleda tisti "uzitek med voznjo", ki ga nekateri tko promovirajo pri alfah?

Tale užitek v vožnji si po mojem čist podzavestno pobral s kakega reklamnega BMW-ja dol. In ja, 'drugačna' vožnja dejansko je drugačna. Zase lahko samo rečem, da sem 14 dni slabo spal, ko sem po 14 dneh uporabe BMW 1 (fakin vstopni model pri bavarcih!) moral nazaj v svojo francosko kočijo od megana. :)

Hehe, trije dnevi 2010 Cliota z 1.2 motorjem... trije dnevi trpljenja :)
Janez Janša, 29.04.2014
««
10 / 37
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kok ste stari? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
51256432 (2166) Kayzon
»

Izbira avtomobila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10914683 (11577) mr_chai

Free energy (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
35267323 (56116) Gandalfar
»

Alfa Romeo...

Oddelek: Na cesti