Forum » Strojna oprema » Podpora za velike diske
Podpora za velike diske
destiny ::
Kolega ma star komp kateremu je crknil disk. Zdej bi rad kupu novo 80G zverinco, katero pa mamaplata seveda ne podpira.
Zdej me pa zanima, če ma kdo izkušnje s Seagateovim programčkom DiscWizzard, ki ti omogoči podporo za velke diske (fante bi rad mel WinXP)...
LP
Zdej me pa zanima, če ma kdo izkušnje s Seagateovim programčkom DiscWizzard, ki ti omogoči podporo za velke diske (fante bi rad mel WinXP)...
LP
boštjan ::
če matična ne podpira,bo treba BIOS najnovejši gor dat,ki podpira take diske. kero plato pa ma?
destiny ::
Ma neko X plato (slot1) z viinim naborom. BIOS sem že iskal pred nekaj meseci, pa se verzija nikoli ni premaknila z 1.0! Tko da edino varianto vidim v tem DiscWizzardu. Nekemu drugemu kolegu zadeva dela s 30G diskom, zato me zanima če komu dela z 80G ali več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera kombinacija diskov je hitrejša ?Oddelek: Kaj kupiti | 2108 (1481) | Dami |
» | Zakaj vedno meni?!Oddelek: Strojna oprema | 1321 (1106) | iggy1517 |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10571 (7756) | Keyser Soze |
» | Optimalne nastavitve za wd120gb 8mb cacheOddelek: Pomoč in nasveti | 1693 (1486) | Blup |
» | Quantum fireball bad sectorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 798 (743) | MadMax |