Forum » Kaj kupiti » Brezžični router in vse o njem
Brezžični router in vse o njem
waters ::
Na letaku sem zasledil naslednji router Planet WRT410 in brezžično mrežno WL8310 za 39990 sit. Zelo me zanima sledeče: standard 802.11g in 802.11b ali je kaj boljšega za to ceno. Kako kvalitetna je ta zadeva? Kakšni so realni prenosi na cca10 m in dve steni vmes napram kablu v % ( da mi bo bolj jasno)? Koliko daleč nese zadeva? Kako je s firewalom? Koliko mrežnih lahko dodatno priključim wireless in klasičnih? Ali imam kakšno drugo alternativo glede proizvajalca?
Kup vprašanj prosim za pomoč
Mislim da bo tudi drugim to precej v pomoč!
LP
Kup vprašanj prosim za pomoč
Mislim da bo tudi drugim to precej v pomoč!
LP
pujsek_ ::
Hemm, ja to si gledal pri comtron-u Ja najbolj ti nebi priporočal teh zadev!
Men osebno se bolj dopade D-Link "AP2000+g520 adapter" zadeva z zunanjimi antenami nese kr fino kak 1km 2MB mreža...
Nekaj malega... za vec pa imas tako nov slov WLAN forum, pa mal prelet in vpr;
WLAN
Men osebno se bolj dopade D-Link "AP2000+g520 adapter" zadeva z zunanjimi antenami nese kr fino kak 1km 2MB mreža...
Nekaj malega... za vec pa imas tako nov slov WLAN forum, pa mal prelet in vpr;
WLAN
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsek_ ()
waters ::
Lepa hvala za tvoj odgovor. Mal sem se že bal da nebo nobenga. Gledam se učim in študiram cene.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WLAN brezžična kartica PCIeOddelek: Kaj kupiti | 4748 (42) | FireSnake |
» | NAS ds212j hitrost prenosa! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9898 (8930) | BlaY0 |
» | Problem WirelessOddelek: Omrežja in internet | 1307 (915) | woman |
» | Kaj pravite o acer notebooku -se splača nakupOddelek: Kaj kupiti | 1396 (1198) | Tero |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4749 (3502) | pujsek_ |