Forum » Zvok in slika » Koliko za rabljnega MX-a
Koliko za rabljnega MX-a
element ::
Odvisno od grafične. Ene so (nove) dražje druge cenejše. Jest bi prodal od 17k-20k (če je en mesec stara). Kyrota pa ne vem, če se splača kupit, če sta pa po testih skor čist enak hitra, mx je pa cenejši. Je pa res, da ma kyro mal več funkcij...
Dalmatinc ::
pomoje se bolj splača mx kupt je cenejši ma T&L pol pa na kyra 3 počkat.....sem sprevidel senitel ima prav
Senitel ::
Oba imata FSAA samo, da imajo GeForce-i (vsi) z novimi driverji (12.00 mogoče že 11.80) tudi multi-sampling (sicer samo za FSAA...). Kyro je pa pri FSAA hitrejši...
Senitel ::
Če maš Detonatorje:
Control Panel -> Display -> Settings -> Advanced -> GeForce 2 MX -> Additional Properties... Pol pa tam noter poiščeš...
Control Panel -> Display -> Settings -> Advanced -> GeForce 2 MX -> Additional Properties... Pol pa tam noter poiščeš...
Quake ::
FSAA je super stvar.... ce ga kartica dovolj hitro izvaja
Ne, resno! Poglej igre, kot so Project IGI, Midtown Madness 2 in podobne, kjer bi dal nevemkaj, samo da mi nebi slika migotala!
FSAA je po mojem mnenju se najbolj uporaben na velikih 19" in vecjih monitorjih.
Ne, resno! Poglej igre, kot so Project IGI, Midtown Madness 2 in podobne, kjer bi dal nevemkaj, samo da mi nebi slika migotala!
FSAA je po mojem mnenju se najbolj uporaben na velikih 19" in vecjih monitorjih.
Huey P ::
Samo ena stvar me zanima;
Ali se splača kupiti Creative Annihilator GeForce 256 32 Mb SDr za enih 20.000 SIT ???
Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem!
Ali se splača kupiti Creative Annihilator GeForce 256 32 Mb SDr za enih 20.000 SIT ???
Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem!
..::DOOM III: The Legacy::..
blank3_ ::
Huey: Lih zdej ma MlacoM na ceniku ene tajvan nikol slisal Yuan kartice. Med njimi je tud tastari GeForce...
Mal poglej!
MlacoM
Mal poglej!
MlacoM
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
malinavc ::
Dalmatinka: zdej pa jst tebe res ne razumem, skoz bluziš kak je KyroII oh in sploh zdej bi pa mx-a kupu!??!? Dej se že enkrat odloč,...
P.S.: pa resno brez zamere, sam mal me že moti...hehe
P.S.: pa resno brez zamere, sam mal me že moti...hehe
...odvisno s katere perspektive gledamo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Voodoo5 5500 ali GF2MX400Oddelek: Kaj kupiti | 1419 (1103) | _Mortal_ |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5216 (4521) | Shadowman-x |
» | Konkurenca nVDIA vs. 3dFXOddelek: Strojna oprema | 1533 (1193) | element |
» | Kyro cudn sploh ja?!?Oddelek: Zvok in slika | 1211 (923) | element |
⊘ | Aalchemy (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6325 (5563) | Senitel |