Forum » Igre » IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server
IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server
ru7 ::
Vsi me hvalijo , drugače pa bi bla taka pacifik varianta huda.
PS: Pravkar si se za stotinko sekunde pojavu na HL. In zginu seveda.
PS: Pravkar si se za stotinko sekunde pojavu na HL. In zginu seveda.
JRY_slo ::
sam preveru sm če je slo-tech gor... hehe jst sm u službi a veš a ne... to ni tko k vi študenti :)
ti si mi controlse zjebu, mirage pa me je pokončal. mislm da je blo pilot killed...
žal je tko narjen scoring, da tistemu k zadnji spusti rafal v avion, prizna kill, ne glede na to kok je dejansko naredu škode
žal je tko narjen scoring, da tistemu k zadnji spusti rafal v avion, prizna kill, ne glede na to kok je dejansko naredu škode
se vidmo dons? jst bom tm nekje ob 19.00 do 20.00 enkrat pršu...
pol pa jooooooj bogi ru7 :))
pol pa jooooooj bogi ru7 :))
ali3n ::
jry - pejt delat!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
mirage ::
Ja včeraj je blo zlo fino, pa še veliko sreče sem imel (hvala vsem za pohvale). Zgleda da ima večina na HL-ju drugačne nicke kot tukaj.
Upam, da se na desert mapi spitfire ne bo preveč pregreval
No verjetno se danes spet vidimo.
Upam, da se na desert mapi spitfire ne bo preveč pregreval
No verjetno se danes spet vidimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirage ()
JRY_SLO dej če boš mel čas si oglej posnetek. Ker če nism kej spregledu je blo glih obratno. Mirage ti je kontrole zjebu (pomojem) jst sem te pa pokončal?
Sicer pa ni važno. Cant wait to be killed again
Dons verjetno pride še Jelšo letet. Mejte se pobje.
Sicer pa ni važno. Cant wait to be killed again
Dons verjetno pride še Jelšo letet. Mejte se pobje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ru7 ()
Skos BSOD dobivam, tko da se sploh ne da igrat. Včeraj je pa normalno delalo. Nek NDIS.sys jebe, mislim, da modem (je*ebi Gigaset).
mesoreznica ::
Dajte si v podpis nick, ki ga imate na HL-u in in nick, ki ga imate na ubi-ju. Da bomo vedli kdo je kdo.
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mesoreznica ()
ru7 - sem opazil ja.. malo si "powarpal"
- "Rozi vidm." "S psom!"
Mene ne bo gor brez externalov. Tudi pod razno se mi ne da iskat folka gor pol ure.
LP
LP
Mene ne bo gor brez kokpita tko k je zdej. grem pl raj ut špilat...
UBI: JRY_slo
HL: DE_Burek, JZGT_Forstner, Jaba, Burek.
:)
to je to... če se še kkšnega spomnem bom reku :)
UBI: JRY_slo
HL: DE_Burek, JZGT_Forstner, Jaba, Burek.
:)
to je to... če se še kkšnega spomnem bom reku :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JRY_slo ()
JRY - ja.. je pisal da je... pa ne vem zakaj..
ikone?
ikone?
- "Rozi vidm." "S psom!"
Sicer mi je ponovni namestitvi modema "uspelo" ostati online sem bil gor do ene 10h pol pa ne vem (sem šu h enmu kolegu). Sem pa v zadnjem letu spravu dol 3 letala .
Je blo zlo čudno. Na HL je pisalo, da je pol stvari OFF, čeprav so blo ON ?
HL : ru7
UBI: ru7-SLO
Je blo zlo čudno. Na HL je pisalo, da je pol stvari OFF, čeprav so blo ON ?
HL : ru7
UBI: ru7-SLO
Rokomah ::
Mene ne bo gor brez externalov. Tudi pod razno se mi ne da iskat folka gor pol ure.
Ne rabiš pol ure, nikoli.
Če ne nejdeš ti njih, te pa oni
Ma vraga. Sem že plazil okoli celo večnost.
Prošnja: A kdo ve kje bi se v namčiji dali nabavit pedala za simulacije (mislim kvaliteno robo za letalske simulacije)? Rabim rudderse.
Prošnja: A kdo ve kje bi se v namčiji dali nabavit pedala za simulacije (mislim kvaliteno robo za letalske simulacije)? Rabim rudderse.
He he, evo, jst grem počasi pakirat komp za na NEST, ker pičim v LJ. Mesoreznica, ali3n, JRY_SLO pol se slismo jutr popoldan glede pijačke.
Kaj mi lahko nekdo odgovori, če ni skrivnost.
ZAKAJ, ZA VRAGA MATE TOLIKO RAZLIČNIH NICKOV ??????????
Kaj ste v ilegali ali kaj?
Vedno vas iščem po raznih strežnikih, pa nikoli na nobenga ne nabasam!
A je res takoooooo težkoooo spredaj dati besedico SLO_
Enostavno in učinkovito!
Kamorkoli bi se kdo prijavil, vedno bi nas zložilo skupaj in takoj veš kdo je še s teboj na istem strežniku.
Ni mi jasno res ne
jest sem vedno in povsod : SLO_Rokomah
ZAKAJ, ZA VRAGA MATE TOLIKO RAZLIČNIH NICKOV ??????????
Kaj ste v ilegali ali kaj?
Vedno vas iščem po raznih strežnikih, pa nikoli na nobenga ne nabasam!
A je res takoooooo težkoooo spredaj dati besedico SLO_
Enostavno in učinkovito!
Kamorkoli bi se kdo prijavil, vedno bi nas zložilo skupaj in takoj veš kdo je še s teboj na istem strežniku.
Ni mi jasno res ne
jest sem vedno in povsod : SLO_Rokomah
BigWhale ::
Hm, tkole. Se ene par besed, vceraj sem se malo preganjal, po tisti puscavi...
HL najprej prijavi cisto druge nastavitve kot so potem v igri. Imel sem blazne probleme z zvokom. Huh? vse mi je nekaj bucalo okrog uses, veter? Ali anomalija pri meni?
Mapa je prevelika. Letelo nas je 12 in vecino casa si porabil, da si nasel sovraga. Letis do sovraznikovega letalisca on do tvojega pa se v 90% primerov zgresita. Skoda casa.
To, da je izbor letal na eni in drugo strani omejen je ok. a kaj, ko potem let 9 yakov na eni strani in en Ki-84 + dve 109ki na drugi. Bleeh.
Ce bi bila manjsa mapa in bi bili external pogledi izklopljeni, ne bi bilo nic narobe. Sovraga najt na primerno majhnem prostoru ni tak problem.
Ikone? Ikone na vsaj 3-4km. Ce je manj, je spet problem z iskanjem.
PS: Ja, jaz sem vedno in povsod BigWhale
;> Mogoce se kak suffix _SLO ampak to je pa tud vse
HL najprej prijavi cisto druge nastavitve kot so potem v igri. Imel sem blazne probleme z zvokom. Huh? vse mi je nekaj bucalo okrog uses, veter? Ali anomalija pri meni?
Mapa je prevelika. Letelo nas je 12 in vecino casa si porabil, da si nasel sovraga. Letis do sovraznikovega letalisca on do tvojega pa se v 90% primerov zgresita. Skoda casa.
To, da je izbor letal na eni in drugo strani omejen je ok. a kaj, ko potem let 9 yakov na eni strani in en Ki-84 + dve 109ki na drugi. Bleeh.
Ce bi bila manjsa mapa in bi bili external pogledi izklopljeni, ne bi bilo nic narobe. Sovraga najt na primerno majhnem prostoru ni tak problem.
Ikone? Ikone na vsaj 3-4km. Ce je manj, je spet problem z iskanjem.
PS: Ja, jaz sem vedno in povsod BigWhale
;> Mogoce se kak suffix _SLO ampak to je pa tud vse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
jamiroq ::
imo je omejevanje planeseta na DF serverju neumnost, če pa že moraš omejevat potem naredi vsaj približno realistične planesete. lahko bi za vsako obdobje naredil recimo dve mapi in potem nastavil rotacijo med njimi...
(samo moje mnenje, ker takrat, ko sem pokukal na server, ni bilo meni zadnje čase zelo priljubljenih pre-1940 letal na izbiro ;))
sicer pa upam, da se vam bom jutri ali pojutrišnjem pridružil, če bom le imel čas... (če nič drugega boste imeli eno tarčo več na voljo )
(samo moje mnenje, ker takrat, ko sem pokukal na server, ni bilo meni zadnje čase zelo priljubljenih pre-1940 letal na izbiro ;))
sicer pa upam, da se vam bom jutri ali pojutrišnjem pridružil, če bom le imel čas... (če nič drugega boste imeli eno tarčo več na voljo )
Omejitve letal se tičejo le reaktivcev in (večinoma) bombnikov (zaenkrat še ni zavezniške flyable alternative He-111); zdaj mam tud eno mapo (manjšo) - do letnika 1942.. (axis vs. allies), bom pa še kako ščaral.
Seveda ste vsi vabljeni k soustvarjanju serverja - naredite kako mapo. POGOJI SO:
- 2 "vojski" - axis vs. alies
- ne pretiravat s protiletalsko (recimo 2x 85mm, 4x25mm na bazo), artiljerijo in z ladjami - pretiravanje povzroči lag
- lahko se držite zgodovinskih dejstev (npr. BOB, normandija,...)
Seveda ste vsi vabljeni k soustvarjanju serverja - naredite kako mapo. POGOJI SO:
- 2 "vojski" - axis vs. alies
- ne pretiravat s protiletalsko (recimo 2x 85mm, 4x25mm na bazo), artiljerijo in z ladjami - pretiravanje povzroči lag
- lahko se držite zgodovinskih dejstev (npr. BOB, normandija,...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
rokomah, kvatebriga, in ne der se.
Brigal me zato, ker vsi mi letimo isti sim, na istih strežnikih, samo najdemo se bolj poredko. Zato to moje (neumestno) vprašanje, ki očitno ostaja še naprej skrivnost. Pa tud uredu no, se bomo še naprej iskal, kot kure brez glave.
Dru sem se pa zato, ker očitno ne slišite
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rokomah ()
ok, lej tko je:
u bistvu mam sam jst več nikov, vsi ostali pa dost iste.
mirage_slo, ITF_Mirage in BigWhale, BigWhale_SLO itd, pomejem ti je jasn da to niso 4 osebe?
jst mam pa DE_Burek če letim/treniram z/za DE squadron, (sicer bol redko), in JZGT_Forstner z JZG sqadom.
Jaba je moj star nick na HL ko letim brez squadrona. JRY_slo je moj star nick na UBI-ju.
evo mistery solved, da boš mirno spal :)
u bistvu mam sam jst več nikov, vsi ostali pa dost iste.
mirage_slo, ITF_Mirage in BigWhale, BigWhale_SLO itd, pomejem ti je jasn da to niso 4 osebe?
jst mam pa DE_Burek če letim/treniram z/za DE squadron, (sicer bol redko), in JZGT_Forstner z JZG sqadom.
Jaba je moj star nick na HL ko letim brez squadrona. JRY_slo je moj star nick na UBI-ju.
evo mistery solved, da boš mirno spal :)
Tisti, ki mislite prit (priletet? ) na NEST - vzemite seboj mikrofone (za Teamspeak);
- "Rozi vidm." "S psom!"
He, he Jery_slo hvala no na razlagi.
Dolgo časa sem verjel, da sem eden izmed redkih slovencev, ki sploh tale sim on-line letijo. No pa sem s prihodom na tale forum ugotovil, nas je veliko več , samo najdemo se ne ali pa ne vemo drug za duzga. In čemu je to vzrok?
Nicki !!!
Nobenmu nisem hotu težit, če vam tak bolj paše OK. Vas bom že nekak našu, pol se pa paste
Dolgo časa sem verjel, da sem eden izmed redkih slovencev, ki sploh tale sim on-line letijo. No pa sem s prihodom na tale forum ugotovil, nas je veliko več , samo najdemo se ne ali pa ne vemo drug za duzga. In čemu je to vzrok?
Nicki !!!
Nobenmu nisem hotu težit, če vam tak bolj paše OK. Vas bom že nekak našu, pol se pa paste
Hm, nevem kaj se je zgodilo ampak meni B-25 v igri zgleda samo kot leteci propeler. Ali lahko nekdo to preveri?
Quick Mission, das dva B25 na mapo in startas, B-25 je hm, no ni ga, v zraku je samo en propeler...
Poleg tega mi je teamspeak nekaj crknil oziroma ima en tak echo in sound v igri ne deluje tako kot treba.. weird shit... :P Eh, bom ze nekaj zrihtal...
Sem pa na axis strani iz BFja presaltal na Ki-84... Ni taka sajtrga, je bolj kot flying broomstick, okretna stvarca...
Quick Mission, das dva B25 na mapo in startas, B-25 je hm, no ni ga, v zraku je samo en propeler...
Poleg tega mi je teamspeak nekaj crknil oziroma ima en tak echo in sound v igri ne deluje tako kot treba.. weird shit... :P Eh, bom ze nekaj zrihtal...
Sem pa na axis strani iz BFja presaltal na Ki-84... Ni taka sajtrga, je bolj kot flying broomstick, okretna stvarca...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
@Rokomah
SLO_Shrek na HL in UBI.
Bo vredu?
SLO_Shrek na HL in UBI.
Bo vredu?
@Mesoreznica&Co.
Ni problem in res nočem izpadit zdej nek težak, vendar dost igram razne ol-line zadeva (ne sam sime), med tem tudi take igre, kjer so potrebna razna zavezništva itd. in v tem smislu je zelo dobrodošlo, da takoj veš, kje in ali sploh so naši fantje
Moj predlog je zelo enostaven ( SLO_ ) in pripomore k takojšnji prepoznavnosti in vspostavitvi novih poznanstev, neglede ali si prej zvedel za tega igralca na kakšnem forumu in neglede na katerem sterniku se srečujemo in katere igre igramo.
Bdw.
Men sim dober dela v vseh pogledih, tako grafično, zvokovno in drugače. Mogoče so za anomalije, ki jih nekdo opisuje goraj, krivi unofficiale pachi ali podobno. Pred kratkim vem da je tak pach krožil po netu.
Ni problem in res nočem izpadit zdej nek težak, vendar dost igram razne ol-line zadeva (ne sam sime), med tem tudi take igre, kjer so potrebna razna zavezništva itd. in v tem smislu je zelo dobrodošlo, da takoj veš, kje in ali sploh so naši fantje
Moj predlog je zelo enostaven ( SLO_ ) in pripomore k takojšnji prepoznavnosti in vspostavitvi novih poznanstev, neglede ali si prej zvedel za tega igralca na kakšnem forumu in neglede na katerem sterniku se srečujemo in katere igre igramo.
Bdw.
Men sim dober dela v vseh pogledih, tako grafično, zvokovno in drugače. Mogoče so za anomalije, ki jih nekdo opisuje goraj, krivi unofficiale pachi ali podobno. Pred kratkim vem da je tak pach krožil po netu.
@Rokomah saj kul.
Bart.. Huh weird shit..
Ocitno nekaj narobe delam. Install Il2 install AEP install patch... Oz patch kar odzipas v IL2 direktorij?
Where the hell did I go wrong?!
:))
Ocitno nekaj narobe delam. Install Il2 install AEP install patch... Oz patch kar odzipas v IL2 direktorij?
Where the hell did I go wrong?!
:))
Dobitna kombinacija je:
IL2FB + AEP + Patch (2.01)
IL2FB + AEP + Patch (2.01)
- "Rozi vidm." "S psom!"
Tocno to sem naredil, pa ne dela. Na dveh masinah? Strange...
Samo B-25 ne dela, ki je nov avion. Vse ostalo dela... :(( PA ravno B-25 :/
Hm, kako se 'instalira' patch? SIM imam v nestandardnem dikertoriju... mogoce je v tem problem?
Who knows...
Samo B-25 ne dela, ki je nov avion. Vse ostalo dela... :(( PA ravno B-25 :/
Hm, kako se 'instalira' patch? SIM imam v nestandardnem dikertoriju... mogoce je v tem problem?
Who knows...
BaRtMaN ::
Nope, ni v tem problem. Patch enostavno odzipaš v to mapo, prepišeš stare datoteke in imaš updatano verzijo. :>
moondogy ::
em ku kurca tle sploh mp greš brez da bi od serverja ip vedu?? oz kje bidobu od kakih serverju ipje, rabm bl za fb brez aep!
kak probramčk obstaja? k ot jest vidm sam za LAN brsklalnik...
lp
kak probramčk obstaja? k ot jest vidm sam za LAN brsklalnik...
lp
@moondogy slovensko prosim.
jamiroq ::
hehe, to ti je Quality Assurance na vrhu, be sure! ;)
zgleda da pač niso naredili modelov z nižjo stopnjo podrobnosti, oz. jih igra ne prikaže...
zgleda da pač niso naredili modelov z nižjo stopnjo podrobnosti, oz. jih igra ne prikaže...
Anyway...
Ki84 je kar v redu... Screenshots filmcka, kratke dve minutne zgodbice, kako se je BigW spravil nad dva B-25 z Ki84. Second kill je bil velicastno hollywoodski... ;>
Ki84 je kar v redu... Screenshots filmcka, kratke dve minutne zgodbice, kako se je BigW spravil nad dva B-25 z Ki84. Second kill je bil velicastno hollywoodski... ;>
destiny ::
A kdo mogoče z X45tko uporablja Saitekov Profile Editor za IL2? Sem ga dons kupu pa sm mejčkn zgubljen in bi blo super če bi mi en svoj profil poslal.
Pa še nekej me zanima. Muha za ciljat je lepo v sredini (pri letenju naravnost seveda), medtem ko mi nek okvirček zakriva z levim robom glavni del muhe - piko (v bistvu vidim samo desni horizontalni del muhe, razen pri ostrih zavojih).
Najbrž je kaka glupost ampak IL2 sem dons prvič mal špilov pa še nisem čist domač z njim!
Pa še nekej me zanima. Muha za ciljat je lepo v sredini (pri letenju naravnost seveda), medtem ko mi nek okvirček zakriva z levim robom glavni del muhe - piko (v bistvu vidim samo desni horizontalni del muhe, razen pri ostrih zavojih).
Najbrž je kaka glupost ampak IL2 sem dons prvič mal špilov pa še nisem čist domač z njim!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: destiny ()
shift-f1
razlog je ta, da je prcej letal imelo merek zamaknjen, da ni oviral pogleda iz kabine. Pilot je potem moral nagnit glavo, preden je streljal...
razlog je ta, da je prcej letal imelo merek zamaknjen, da ni oviral pogleda iz kabine. Pilot je potem moral nagnit glavo, preden je streljal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | War Thunder (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16062 (7314) | ziga1990 |
» | Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7037 (4164) | SLO_Robert |
» | simulacije letenjaOddelek: Igre | 3735 (2758) | jamiroq |
» | Fly igreOddelek: Igre | 2511 (2169) | San |
» | Prvi popravek za IL2 - Sturmovik: Forgotten BattlesOddelek: Igre | 1675 (1604) | ali3n |