» »

IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server

IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server

««
27 / 32
»»

JRY_slo ::

G dej že zrihti server enkrat u lazy bastard:P samn ne dons formatirat, jutr pridem ke z diskom leechat :))

ru7 ::

JRY, škoda ker te včeraj ni blo. Sem mel trening z FZG_Immel-om, pa še Niko je bil zdravn. Carrier Landing, je full lepo opisu pa govoru zdravn, tko da pol smo lendal večalimaj skos. Mam celo ene par trackov, ti sendam pol, magari na tvoj MSN naslov.

mesoreznica ::

@Rokomah jaz imam kr nekaj map pripravljenih. Ti jih lahko pošljem če hočeš. Bile so deležne kar nekaj popravkov.8-) Škoda jih je kr ne laufajo.:(
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Jst tudi lahko sendam neki map spremenjenih. Bilo neki prštimano za ST server, samo pol serverja ni blo gor neki cajta. So pa še AEP

Sem pozabu vprašat: mesoreznica, si že kej razmislu o vrnitvi? :'( . Dej no PF tok diši ;)

Hmm, can be found on HL under:
FZG_Rus
PEr_Rus

Zdej pa večerja, pol pa verjetno koncert Edo Maaaajka >:D

Gandalfar ::

linux dedicated server ze obstaja?

kokr jst vem ne :D

Rokomah ::

Ma jest bi hotu, da bi mal pare streniral. Sam samo s tistim teresnim!!!!
Najprej trenirat formacijsko letenje v paru, potem bojno letenje v paru (napadalec, spremljevalec), zadnja faza pa 2 para:D
Če bi nam ratal tole nastavit, šele potem bi lahko vsaj pribljižno enakovredno leteli proti drugim.
Jest, ko solo letim, kej druzga kot čisti B&Z niti ne morem, niti pod razno, pa boga molim, da so oblaki blizu:\

Zdej, če je še kdo zainteresirean, naredim mapo, pod geslom, pa se mal natreniramo.
Javite se, če se komu lušta podobno kot men.
@Mesoreznica, če hočeš, pošlji mape na platinax@email.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rokomah ()

Rokomah, join a squadron...

edit: found on HL under JZG_Forstner

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JRY_slo ()

Partizanen ::

http://www.gazza.co.nz/distance.html

Tole je za vse srečne lastnike PF. Veselo kalkuliranje želim :D
PE_Niko

suntrace1 ::

Sem probal tale PF, pa žal, žal, me res ne premami stran od Lock Ona, čeprav si želim da bi občasno mal poletel z vami, sam me čas tako baše da nimam časa se privajat na druga letala in se potem kar vrnem nazaj k Lock Onu, včasih mi je zadosti samo da letim z Su-33 super-sonic nad mesti in pristanem na letalonosilki.

To je bilo samo pojasnilo, zakaj dajem spodnji link do najboljšega filma v Lock On community, stvar je težka 84 Mb, vendar prava paša za oči in ušesa - drugače nisem metalc sam tukaj naravnost pašejo tele rokčine. V glavnem takoj na dolvleko, če je v vas količkaj ptice roparice :)

MaXiMuM_G

Godspeed, slovenian VF's

S temle HLom sem vse manj zadovoljen. Kronično velik ping, skoraj vsepovsod!!!
Ne vem, kak drugi letite? Gledam Partizanena, leti v Coopu, vse nad 200 pinga:O , kak pa to sploh igrate?
Po lastnih iskušnjah, vse kar je nad 150 (skorajda) ne gre.
Ko so letala še daleč še nekot gre, ko ga pa dobiš na blizu, da bi ga snedel, pa začne laag deta, skačejo kot zajci. Vso voljo mi pobira ta laag. Sem začel spet campanijo špilat.
Rečte mi, a je možno v campaniji (off-line) naštelat tak icone, kot na on-line?
Menda ne, vsaj jest ne vem za to.
Mate kakšno rešitev za anti-laag????:\
(mam pa ADSL)

JAmiroQ: dej če si še za coop v Lock On, mi maili, zdej sem vsaj tolk domač v A-10 da me ni več sram it v akcijo še s kom, hehe.

rokomauh, ni še 3.0 dedicated serverja pa folk hosta podpomace... ej a nisi ti u PE squadu?

jamiroq ::

suntrace1: sorry, mam komaj čas za kdaj pokukat na forume, za igre pa sploh ne (ok, pacific fighters sem sprobal včeraj zvečer :P).

Te čist razumem, tud jest nisem imel prej časa da bi ga sploh se ga lotil kot se spodobi, pa ga imam že odkar je izšel, skoraj eno leto. Če/ko boš imel čas, me maili.

lp, pa čim manj dela

... ej a nisi ti u PE squadu?

Nekoč sem bil ja, sedaj v rezervi.

ali3n ::

men PF dela sploh ne... :| (zablokira mašino po 10 sec letenja); enako je z FB+AEP+PF... ;((
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

jst sm si spet LOMAC instaliru (suntracovi linki so me zrajcal:D ), ga mal probavam, sam mi je čist zajeban vse une komande, radarji, 3/4 izrazov sploh ne poznam... nism igrou ne flanker ne nč tazga, tko da sm u iber noob. Če maste kkšno priporočilo za kkšn dobr tutorial page, please ne vas bit sram postat tuki :)

+ če ma kdo profil za x45 za lomac brez tracIR, se priporočam!

BigWhale ::

Meni se po Flaconu 4 kolca, ceprav, bi mi zdaj LOMAC najbrz delal, ker imam 1GB rama 2500 amdja pa radeona 9800...

jamiroq ::

suntrace1: bom :)

JRY_slo: tule je moj profil. Narejen je za Dhauzimmer driverje/XD-Profile. Saitekovi driverji so žal še vedno nekam omejeni glede programiranja... Mapping lahko vidiš tukaj. (sej se mi zdi, da sem tole že tukaj objavil :P)

JamiroQ, tnx.
BW, men dela na 1G, 9500 modan, xp2.0... 1024, low...
btw, vidm da mladič raste k ganja :)

zadne cajte je na hl taka beda da je konc! sam DF pf serverji z zeroti in hellcati... se virtualpilots server in podobni (k je biu kao finski al neki tm gor scenario only) je šou u bulo in zej zeroti tm frčijo. I WANT A REAL SEVER DAMNIT, ALI3333N dej ze zrihti svoj server matr! instaliri 3.0 na serverju, settingse na 320*240, vse efekte na 0, disable sound, in bo skor tko dobr ko dedicated! pleeeeease, men se že ornk kolca po enmu poštenmu g6 late vs spit v fightu! al pa kkšna fajn fw jabo misija... NEKI!! da se leti THA REAL PLANES ne una jetra iz papirusa.

ok, i feel better now...

No, lepo da je/so še komu všeč reaktivci. IL2 je res zakon med letalskimi simi, vendar se nekako težko poistovetim z njim, so mi časovno predaleč in preveč počasna :8) , sam seveda zakon.

OK, par napotkov za vse, ki bi se radi lotili Lock On-a

- najprej, obvezno si je potrebno sneti LOMAN 2.1, gre za manager skinov, modov, tutorialov, poleg tega pa tweaka grafične nastavitve preko mejo originala, kar je za lastnike boljših PCjev nujno, saj jih originalne omejujejo tudi na maximalnih vrednostih. Absolutno obvezno.

- poglejte si vse tutoriale v igri, od osnovnih do TopGuna, ker v tej igri instrumenti res igrajo veliko vlogo, večjo kot v IL2, čeprav so nekatere osnove enake tudi v tutorialih v IL2, poleg tega pa so lepo prikazane osnove bojevanja z sodobnimi letali in način uporabe orožij, radarja, itd.

- dodatne tutoriale lahko najdete na Ironhandovi strani, za spremembo z zvočno podlago, tako da ni treba brati napisov, meni posebno priljubljen je kako opraviš tankanje v zraku, vendar pazite da je kompatibilen z vašo verzijo patcha, razen če ne piše drugače

- za večino vprašanj boste našli odgovore na Lock On General forumu
, so zelo prijazni in radi pomagajo, čeprav je search tudi tam dobrodošel, pravtako pa sta več kot vredna omembe SimHQ in BiohazCentral, kjer pravtako lahko najdete kup modov, skinov,..., poleg teh pa je zelo dober a v francoščini Check 6, kjer lahko najdete mode, skine, patche, filme za vse bojne letalske simulacije, tako stare kot nove (tudi PF :)

- za tweakanje grafičnih nastvavitev si oglejte sticky topic na Lock On General forumu, vsebuje 99% vseh tweakov zunaj, naj pa na hitro omenim 3, ki vam bodo prinesle največ:

1- z LOMANom si zvlečite Flare FPS tweak, ki zelo omili padec frameov, kadar jih zmečete iz letala en kup (še tako močna mašina se hitro znajde v 10 fps in manj !!!)

2- odprite graphics.cfg file,
poscrolite do LandLodDistances,
spremenite LandDay vrednosti v,

L01 = 8000;
L12 = 15000;

3- za lastnike, ki imajo 1 Gb RAMa in več, nastavite v LOMANu v grafičnih nastavitvah precaching RAM vrednosti za objekte in drevesa do konca, ter nastavite scenes na high, saj je dreves brez te nastavitve mnogo, mnogo manj (bljak). Nalaganje igre bo daljše, vendar med samo igro bo mnogo manj škripanja po disku, kar občutno zvišuje gladkost fps

S temi modi sem na amd 2700+ , 1Gb RAM in 9500pro pridobil iz 10-20 na srednje 20-50fps, s tem da izgleda mnogo, res mnogo lepše (6800gt je tako za nekaj časa prestavljena, prej bo TrackIR , jupiiiii )

- za profile pa je tko. Na začetku sem uporabljal Precogov profil na original driverjih, dokler si z njega nisem napletel za vsako letalo posebej profil; pač ne verjamem v univerzalne profile, ker ima vsako letalo svoj način upravljanja in bojevanja. Svojega pa raje ne bi delil, saj je z Precogovim profilom zares lahko ustvariti lastnega, poleg tega pa programiranje X45 res mala malca. Snamite profil, ga naložite v Editor, na desni strani Editorja stisnite gumb na virtualnem joysticku, ki se na desni strani menija obarva, potem samo desni miš na obarvani poziciji in dobite meni vseh funkcij ki se nahajajo v Precogovem profilu, ter izberite željeno. Česar v profilu ne najdete, dodajte sami (ok, kliknete na ukaz, da se obarva modro, stisnete kombinacijo tipk in kljukica - ne pozabite potem spremeniti imena novega ukaza, saj ga boste potem zlahka našli z desnim klikom v meniju) . Pač, bolje naučiti loviti ribe, kot jesti hamburger, al kako že...

Za začetek in spoznavanje bi priporočal A-10, ker je res nezahtevno letalo, ima avtotrim, ki ga pri rusih pogrešam, je zadosti počasno da lahko sledite, kaj se dogaja z letalom kar je zelo pomembno pri stvareh kot so pristajanje ter ogled kontrolne plošče, ter veliko akcije in zabave, skratka še zdaleč ni dolgočasno biti njegov pilot, nekaterim bodo še posebej všeč Maverick rakete, zelo znane iz Zalivske vojne. Poleg tega pa je trdoživo do skrajnosti (preživel boj z enim motorjem, brez rudderjev in naluknjanimi krili kot sito)

Drugače pa je meni osebno najbolj blizu Su-33 in bo verjetno kasneje tudi vam, ker je pravi multi-role fighter (A2G, A2A, anti-ship), da ne omenjam pristajanja na letalonosilki, kjer vam bo švic in adrenalin tekel v potokih. Kljub čez 100 pristankov v vseh pogojih se vsake toliko zabijem pod palubo ali pa naredi samo touch and go. Vendar ima svoje zahteve in predvsem nežno roko, če ne, pride v tem letalu zelo hitro do stalla in če ni zadosti višine je potem morje zadosti blizu :)

Igra zahteva kar nekaj časa, učenja, spraševanja po forumih (še zdaj ne najdem pravega parkirnega mesta) vendar imam občutek da manj kot Flanker in Falcon, ki sta me hitro odvrnila od igranja. Je (vsaj zame) božansko lepa, polna detajlov (zvezde, lunine mene, spremenjlivo vreme) in res pričara občutek drvenja v nizkem letu (tisti, ki nimate TrackIR, si vklopite Natural Head Movement z Ctrl+F1), kot nobena druga simulacija do sedaj. Tako da brez strahu, po mojem vas bo prevzela zelo hitro.

Za konec pa še mal sprostitve za oči in ušesa, solo akrobacije v Su-27 na podlago The Verve - Bitter sweet symphony:

Show Center
pilot: LOCsta

Zgodovina sprememb…

suntrace1, big thanks! :)

@Suntrance1, ja se popolnoma strinjam s teboj:)
Sim poznam zelo dobro, vendar me je pred časom odvrnil zaradi (pre)veliko hroščev v igri.
Ne vem točno koliko so to z zadnim pachem popravili (kako sedaj teče OnLine???). Je pa škoda, ker so nehal delat na njem in verjetno nadaljnih pachev in addonov ne bo več.
Težko je hkrati igrati dva ali več sima. Jest trenutno letim IL_2, kasneje, ko bo več časa , se vam pa pridružim tud pri LockOnu.

Glede HLa se tud strinjam. Živi obup res:\ . Ni pravih serverjev. Že nekaj dni nisem letel Online in kakor kaže še nekaj časa ne bom več. Mel bi server, predvsem z majhnim pingom, pol pa kak dober scenari. Dejmo se nekot zmenit. Lahk ga tud jest postavim, vendar nimam velik znanja za to, še manj pa dobrih scenarijev. Jest bi letel že danes po 22h ali juti, ista ura. Javite se!

BigWhale ::

Ko koncam s projektom bom spet instaliral LoMac in flightstick potegnem iz omare...

Skoda je lomaca, ker je tako pozresen. Nevem, 1GB rama in 2700+ amd, pa skupaj spravis 20fps z default nastavitvami? to je precej zalostno...

@JRY_slo: np, mi je v veselje :)

@Rokomah: Hroščev je bilo res ogromno, do zadnjega patcha v1.02, kjer so jih veliko večino pregnali, sam občasno me po dolgotrajnem letenju , recimo 3 misijah še vedno vrže ven, vendar je 1000% bolje, tako da je vredno dat še eno šanso. Za on-line ti iz osebnih izkušenj ne morem nič povedati, ker večinoma letim solo (pač mi je še vedno nerodno, sam sem zdej kar boljši), vendar sodeč po forumih so to le zrihtali na spodono raven, vsaj pritožb ni več opaziti, tko da...
2 sima igrat je tko kot 2 bejbi dejtat naenkrat, je dvojno zadovoljstvo sam preveč energije in nobene ne spoznaš ter izkoristiš do konca.
Je pa zanimiv da si ravno omenil add-one in patche, ker je Lock On razdeljen - na srečo - na dva publisherja, zahodni je Ubi, ki je stvar svinjsko zatajili, ker so ukinili podporo ter gnali izdajo sima pred božičem (kot da take igre igrajo otroci :\ ) in ruski C1, ki ima pokrit vzhod. Rusko duša pa se je tudi tokrat izkazala in so se spravili naresti Add-on , ki bo izšel ravno te dni. Žal ga v naše trgovine ne bo, ker je zastopnik pri nas Ubi, ga bo pa možno povleči z neta. Težak bo okoli 1,2 Gb in bo dodano letalo Su-25 T , ki bo zmodeliran do skrajnosti, od razpadanja v kosih, rag doll model zaletavanja (neki tacga, poglej raje screenshote ali filmčke), nove texture za vse 4 letne čase, nove misije za ruska letala ter ostale dobrote tko da stvar še zdaleč ni mrtva, o patchu 1.03 pa se še ugiba, mogoče ja, sam je bolj verjetno, kot se govori, da bodo rusi raje vzeli sam pogon in naredili nov simulator, brez Ubi-ja >:D Aja, je že preview na Check6, on-line prevod iz fr. v ang. pa je tukaj.

Je pa res , kot praviš BigWhale, da je igra požrešna kot prašič - mene najbolj baše grafična, ker nima 256 bitnega vodila, instalirano pa jo imam na prvi particiji, ki je optimirana samo za to igro. Sam je vseeno lepša, kot simulator, ki je v dok. filmu Swiss Air Force - Fa-18 Hornet Simulator (se nahaja na o-,'- ). Še Doom3 je bil manj zahteven, sam pač, tko je. Je ne mislim hvalit brez podlage, če nimate mašine zadosti močne, lahko pozabite na bonbončke, jo je pa možno z nekaj tweakanja in odpovedi naredit gladko (sam potem bi se verjetno tudi jaz raje vrgel v IL2 ).

Matr, počutim se kot trgovec, ne mislit da koga hočem prepričat da naj uleti raje špilat Lomac, prej se bom jaz pridružil vam na IL2, pa tud če me boste metal dol kot glinastega goloba, sam uredit si moram mašino in profile to bo pa mal trajal, sam bo počasi itak zima.

@Suntrace1, ej hvala za izčrpne komentarje:)
Sam sem prišel ravno iz Falcon 4.0, preko Flankerja 2.0 in LockOna do IL_2 :D 8-) Vsi navedeni simi so smetana do sedaj narejenega in vsak ima svoj čar. Falcon kot prvi in edini z pravo dinamično campanijo, katero še noben sim ni znal bolje narediti, Flanker z izrednim letalskim modelom, LockOn z neverjetno grafiko in seveda IL_2, legenda, ki omogoča relativno dobro letenje s skoraj 100 različnih vrst letal WW2.
Kaj bi virtualni pilot želel še več?:D V teh simih je potenciala za naslednjih 10 let. Kar se mene tiče, lahko nehajo delati nove sime. Raje naj izboljšajo že obstoječe !!!!;)

Kar se tiče LockOna, predlagam, da se odpre nova soba pod tem imeno in se tam zbirajo takšni članki. Vprašanje časa je, kdaj se bo pojavilo še več SLO "pilotov" LockOna.
Ker je že Suntrace začel s tem, naj zaradi mene tudi on to sobo odpre:)

p.s.
Jutri (sobota) bom postavil strežnik s predpono SLO. Pridite kaj pogledat, da nas bo več.
Če ima kdo kak dober scenari, pa naj pošlje na tale naslov.

Iz domače strani:
Dear users,

Due to illness of one of our main programmers we had to delay a bit the release of the add-on with the patch and dedicated server of both versions.
However, during this time we took into account the comments and suggestions you sent in to make many changes to the code that will fix most, if not all bugs and will improve (!) the sim with the new features.

The add-on with the patch will include:

1. Fixes.
2. New DGen (dynamic campaign generator), which will include new campaigns and improvements of gameplay.
3. New features for the control of gunfire power of the ships, that will help to tune custom-made missions (especially for online gameplay) and to allow you to fine-tune the Dynamic campaign.
4. New planes: Flyable F2A-2, Ki-100-I Ko, G4M Betty AI only G4M + MXY7 as fully working system.
5. New map - Marianes (Singapore still in development)

In addition, if all is OK, you will enjoy AI Tempest MkV (for the merged install only). The cockpit for this plane is also in development.
A very talented third-party modeller did an incredible good work without any bugs in 3D technology. His name and his skins you will be announced with the release.

I hope to release this add-on/patch next week when our programmer involved in this development gets better.

For the future we are also preparing some other nice surprises for the community.

IN the meantime, here are a couple of screenshots of the Ki-100-I Ko to whet your appetite.

Oleg Maddox.

Fino, dobili bomo Tempesta :D

ali3n ::

AI Tempesta, ki je že zrisan najmanj eno leto... :\

Me znaima, če bo tale patch odpravil sesuvanje PFja po 10sec letenja (men se to redno dogaja (ATI?), probal sem vse, razen "Format C:" - tega tud ne mislim narest; 2.04 mi dela BP...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Če ti 2.04 dela pa pridi s tem gor. Jst mam obe opcije, z veseljem odletim kako s tabo, če maš čas. 2.04 mam celo rajši zaradi laga in nižjih pingov. :D

Kak se tiče Tempesta pa se spomnim ko je Aljo razlagu, da ne ve kaj odlašajo. A ni bla celo fora, da je tudi cockpit bil narejen??

ali3n, bo pol ta teden kej več cajta za drink/kofe?

ATI & IL_2 = no good:D

Jest mam tud ATI, menjal sem že vse gonilnike, poskusil vse nastavitve, vendar še naprej sesuva, včasih bolj včasih manj.
Sčasom poskušaš živet s tem:\

Danes nastavim strežnik, pošljite mape.
Bo tuki tud objavljen IP.

Še eno vprašanje:
Ali kdo ve, kako bi lahko samostojno uporabljal mape, katere so v IL_2.
Vključno z zumiranjem (tako kot je v map building). Obstaja kakšen program ali kaj podobnega.

dal bi se..

- Snameš mape (nevem kje točno sicer sam zihr kdo ve, če ne kdo drug, pa Niko:).
Pol pa FlashMX, in spackaš eno funckijo k ti resiza mapo na klik miške al kej podobnega...

Sam očitno rabiš še en monitor in naštimat kartico da ti na en monitor prikazuje igro, na druzga pa to mapo.
Oziroma verjetn bi rabu kr komplet drug računalnik, (Ker bi se ti ko bi klinknu na mapo in zoomiru, IL2 freeznu ker si pač preusmeru fokus iz gejma na drugo aplikacijo (ala alt+tab..))

Škoda k sm vrnu laptopa, matr zihr bi si to zrihtu k je prou dobra ideja rokomah!

bi bla pa fora če bi se dal to na palm-a naštimat :=)

- al pa sprinti mape in uzam lupo:)
- najdeš eno čikito, jo zasvojiš z sexom (make her your sex slave) in poleg ostalih obveznosti:) ji še naložiš da ti stoji naga ob monitorju in drži sprintane mape - A3 liste. in nosi pivo:). in te zmasira ko se vrnaš v bazo. al te pa prepričuje da je un k te je sneu cheater! yea! nobody can tuch ya!

uf ni dobr do 14h spat in pisat poste ob prvem jutranjem(?) čiku in kavi... gives u funny ideas...

Rokomah, sej pomoje je brez veze da se trudiš narest server. Sej serverjev je velik... fora je u tem da se mormo tle zment al bomo letel kkšno misijo skup al ne...
Al pa na HL-ju. sej zato pa je beeper!
PE_Volk, PE_Niko, PE_Tigar... tele desci doskrat hostajo dobre misije..

all u gotta do is BEEP -> hi -> a loh pridem na TS ->

yea its that simple. really.

btw a kdo pozna skupino CocoRosie? ker fukjen bend... dve sekici igrata kitare in neki piskata.. fucking weird... wonder if they are lesbians...

weird... jesus loves me but not my nigga friends coz the bible tell me so 8-O 8-O

rokomah si probu najnovejše omega driverje? jst mam 9500 in dela dobr...

Snameš mape (nevem kje točno sicer sam zihr kdo ve, če ne kdo drug, pa Niko:).

@Niko ali kdo drug:
V katerem imeniku so mape in va katerem formatu. Se jih da odpirat v Fotoshopu?

rokomah si probu najnovejše omega driverje? jst mam 9500 in dela dobr...

Jest ma tud 9500pro, zdej mam tazadne Catalyst. Mene kr sred IL_2 resetira. Pa sam med tem špilom, drugje nikoli ne!!!! Kot da bi se kertica pregrela ali nekaj podobnega. Pa mam pokrov od škatle odprt, da se zrači, pa ni nič boljše.

Od OMEGA sem pa mel 2.5.22, pa nisem opazil kake izboljšave. Jest morem met neko nekompatibilnost med RAM-mamaplata-proc-ATI:\
Je pa res, da še mam une stare RAMe.

LOL@JRY

Man, you drink too much (Heineken te načenja ;) >:D )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ru7 ()

Naj mi no prosim en razloži, zakaj jest ne morem dohitet in se postaviti v formacijo z letalom, ki je vzletel pred mano. Kod da bi bil prepočasen??
Kakšen postopek imate pri vzletu, da dobite zadosti hitrosti za vspenjanje???
Letim Bf-je:)

Tudi tole doživiš na HP:

HyperLobby Server is full (980 users online)...

:) :)

mesoreznica ::

Jaz tudi pogrešam one stare cajte.:(

Nobenega profesionalizma. Jaz, Jry in Ali3n smo skupaj preganjali folk po nebu. Prav fajn smo se imeli.8-)

Ampak zdaj več ni tega. Vsi bi neke treninge pa "by the book flying".:(

Not for me. Jry če boš kaj pogrešal stare cajte lahko spet probamo enkrat.>:D

Mogoče spet kake "Mud"neki naribamo.:D In to brez teamspek-a. Oldfasion style vsi trije v isti sobi in gremo online. Ob seveda obvezni kišti pira.>:D
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

Rokomah, valda da si za njemu ze vzletiš 15 sekund za njem8-O .
Rec mu nej zmanša throttle, al ga pa poseki v zavoju, al pa prtisn mw50...

hehe mesoreznica, to so bli good ole' IL2 times :) bi blo treba mal obudit tradicijo

Rokomah, valda da si za njemu ze vzletiš 15 sekund za njem .

To mi je jasno;)
Vseeno ali letim z AI letali ali na OL, že po vzletu, ko se dvigujem in gledam letalo pred seboj, oddaljenost na ikonci konstantno raste, pa čeprav imam zaprt hladilnik, gas skoraj na full ...
Moj postopek vzleta, pa pokomentirajte, kje delam narobe:
- flapi na take off
- hladilnik open
- gas in rolanje po tleh do cca. 190km/h
- vzlet, takoj kolesa gor, flapi na prvo stopnjo
- spustim nos, da pridobim hitrost, flapi up, hladilnik close.
- pri hitrosti cca. 250-280 se začnem dvigovati ,
-propeler ( BF-109) počasi, glede na obrate (držim 2500-2700hp) spreminjam iz 70-50%

Verjetno dobim neko staro kripo, ki je vsa zasopla in ne morem dohajat drugih:D
Ne, resno, ima kdo kak komentar na to?

AI ma itak speed hack...

druge stvari pa delas ok, razlika edino:

- jst se dvignem pr 160
- ce hocm koga res hitr dohitet, naštimam prop na 95% in 110 throttle, rads auto, pol pa vsake recimo 10 sekund pritisnem manual control za .03 sekunde, tko da zabije obrate in hitro nazaj na avto.

se pravi pri takeoff mam Auto Prop naštiman na 95% in ga vsake tok cajta dam na manual za zelo kratek cajt...
««
27 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

War Thunder (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11916153 (7405) ziga1990
»

Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )

757120 (4247) SLO_Robert
»

simulacije letenja

403740 (2763) jamiroq
»

Fly igre

282517 (2175) San
»

Prvi popravek za IL2 - Sturmovik: Forgotten Battles