» »

Računalnik se ne zbudi!

Računalnik se ne zbudi!

promocija ::

Ker me moje midi ohišje postalo premajhno,sem se odločil in nabavil Big tower ohišje.In zamenjal vse komponente. Sedaj je pa nastal problem. Ko prižgem računalnik, mi ne pokaže slike na monitorju. Ob zagonu nekaj 3X zapiska in Windowsi se nalagajo in mislim da se tudi do konca naložijo, ampak ob vsem tem ni slike! Grafično sem že prepveril je pravilno vstavljena, sem poizkuspil tudi z drugo, tako da z grafično ni nič narobe.Predlogi?
TNX!

Daedalus ::

Konfiguracijo napiši...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

smrekca ::

Čist isto situacija se je men zgodila in to 2x. Enkrat je bla grafična mal iztaknjena ampak vidim da to ni tvoj problem, ta drugič je pa bla matična plošča zanič tko da probi če sploh matična pravilno funkcionera...drugač pa ne vem kaj bi blo lahko narobe

promocija ::

Konfiguracija:
P3 650mhz, 128sdram, Via plata, Geforce 2mx.
Smrekca, sam če plata ne bi funkcionirala, se ti ne zdi, da se potem Windowsi ne bi mogli zagnat? Pa do prej mi je še delala! ;(

MilkyWay ::

Monitor si (dobro) priključil na grafo? :D

Lucio ::

če se ne motim pomeni 3x pisk da je nekaj narobe z ramom. Preveri če je pravilno vstavljen, probaj zamenjat slote,...

Dead_Eye ::

Ali je grafična ali RAM - preglej, premuvaj,....
The one and only

matic35 ::

Pri meni (na EPOX 61BXA) 3x dolgi pisk pomeni, da je nekaj narobe z RAM moduli. Težavo sem navadno rešil tako, da sem uzvlekel vse rame in potem za prvi zagon vstavil samo enega nazaj. Potem sem dodal še ostale in zadeva je zalaufala. Sicer je izgledalo, da je ram trdno na svojem mestu, a verjetno so kontakti rahlo oksidirani in imajo slabši stik.
Sicer pa poglej v knjižico od plate, kaj pomenijo različni piski pri napakah ob zagonu.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11115144 (13706) Berni_01
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska

Oddelek: Strojna oprema
355021 (3149) Riff
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

492002 (1465) Dominik91
»

grafična ok, slike ni!!!???

352509 (1929) polde66
»

osnovna plošca?

Oddelek: Strojna oprema
161367 (1062) darkcloud88

Več podobnih tem