Forum » Pomoč in nasveti » Težave s prepoznavo velikosti CD-Rja v Neru6 in WinXP
Težave s prepoznavo velikosti CD-Rja v Neru6 in WinXP
Stratus ::
Do prejšnjega tedna je vse delovalo OK, sedaj pa mi prepozna 700MB CDje kot 650MB in
800MB kot 700MB tako da mi javi da imam premalo prostora na CDju. Ali ima kdo podobne težave ki jih je rešil in kako.
Irealy need help
800MB kot 700MB tako da mi javi da imam premalo prostora na CDju. Ali ima kdo podobne težave ki jih je rešil in kako.
Irealy need help
Stratus ::
To mam že vse nastavljeno, sej pravim da je to delalo do pred enim tednom. Vedno obstaja tudi rešitev z ponovno inštalacijo Windows ampak mi to prinese cel kup nevšečnosti z licenčnim softwerom, ki ga morajo inštalirati iz različnih firm. (Ne vem zakaj ne dajo kode in CDja), to pomeni zaostanek v delovnem procesu, ki si ga ne morem privoščiti, ker sem vezan na deadline.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj s filmčki velikosti 701MBOddelek: Pomoč in nasveti | 1980 (1398) | fahrenGONE |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1592) | Predator |
» | Smartbuy 90+ min (800+MB) CDji.... ha haOddelek: Kaj kupiti | 1931 (1434) | Ashrack |
» | Overburn ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1724 (1389) | StratOS |
» | OVerburnOddelek: Strojna oprema | 1552 (1216) | piek |