» »

televizor Gorenje TVC 72 FSC 10 - kriva slika

televizor Gorenje TVC 72 FSC 10 - kriva slika

SHARK ::

Pred eneim letom sem kupil zgoraj omenjeni telvizor TVC 72 FSC 10 od Gorenja (cena 180 k SIT). Po kakih osmih mesecih sem opazil, da je slika na vrhu ekrana kriva (gre za pas širok približno 3 cm od vrha navzdol). To, da je slika na vrhu kriva (popačena) se še posebej lepo vidi ko so na programu kakšne navpične črte inje zgoraj vse krivo:'( .

OK, pokličem servisirja (kak teden pred iztekom garancije) in mu razložim v čem je problem. On pa samo hladno odvrne da te napake ne more odpraviti ??? Vse kar je naredil je razmagnetil ekran in nič drugega ter vzel kartonček in odšel. Mene sicer ob času "popravila" ni bilo doma v nasprotnem primeru bi se drugače pomenila. Ima kdo kak nasvet? A se to napako res ne da odpraviti?
Rešitev je enostavna, samo videti jo je treba !!

Dr_M ::

mnja...usaka sola neki stane. drugic pa kup dobr tv. ce nimas vec garancije, mislm da se ne da prov dost nardit.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Caligula ::

Pustil si ga, da kar tako odide?

Inspekcija!

Mater si se pustil nategniti.
Pa ce je do konca garancije samo en DAN ti morajo zadevo zrihtat ali pa nadomestiti. Odgovor, tega se ne da popraviti brez, da bi ob tem dodal recimo, da ti pac zamenjajo NE OBSTAJA! Kaj se to pravi to se ne da. Pol pa naj odnese in zamenja.

Klici na komercialo od Gorenja pa ji m povej kaj se je zgodilo.
Razlozi, da so ti ljudje pocasi razlozili, da se je firma s tabo grdo poigrala in, da bos klical inspekcijo in jih vlacil po casopisih. Verjami, da jim ni do tega.

Skratka nic vsaka sola nekaj stane. Sola se traja.

Meni se kaj takega ne more zgoditi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater pralni stroj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11465875 (435) poper
»

Pralni stroj Hoover(Candy)- DO NOT BUY

Oddelek: Loža
4726333 (23155) STU-III