» »

Problemi s cd - pekačem

Problemi s cd - pekačem

mkonci ::

Imam cd - pekač TEAC CD-W540E.
Pa me zanima če ma mogoče kdo kako idejo, kaj bi bilo lahko narobe, namreč ko hočem posnet kak filem, se mi vedno na 41% ustavi z erorjem, in piše ˝ Could not perform EndTrack ˝ in to mi naredi pri vsakem fiilmu ,dokumentih karkoli pečem.
Je to pokvarjen pekač, ali so mogoče kake druge napake.:\

Han ::

Če se isto zgodi pri snemanju na kvalitetno CDR ploščo (FujiFilm, TDK, Plextor), je skoraj gotovo pečka izdihnila.

DimmniBurek ::

Verjetno da ja, sam jest mam isti model pa me zanima zakaj ko v Nerotu pečem mi skače uni buffer od 0%-100%, in to ceu cajt! Sej ne zmer

boštjan ::

imaš naštimano na udma2? lahko je tudi kabel kriv

mkonci ::

Ja pečem na TDK cdje, sam mi vseen ne zapeče.
Fora pa je ko dam recimo pečt kake slike, ki so velike recimo do 300 MB pa zapeče brez problema.
Kaj pa če je morda krivo ker sem navil procesor? Takrat se je to prvič pojavilo. Zdej sem ga dal nazaj v normalno obratovanje, pa še vseen pri 41% crkne. Bi blo treba slučajen kake driverje resetirat al kej druzga.
:O

DimmniBurek ::

Ja nesi ga h frendu, pa poglej če tm dela, drgač pa staro dobro formatiranje odpravi kup napak, seveda če maš en par particij....
UDMA2??? WTF je to? kje sklopiš? kabel ne verjamem da je kriv kr nevem, pač je dobr! :8)

boštjan ::

DimmniBurek, zadnji posti o UDMA2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102976 (27485) nuclear
»

Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13710032 (6356) jastreb
»

MSI pekac

Oddelek: Strojna oprema
281406 (1163) HroSCeK
»

Lite on CDRW - problem