Forum » Strojna oprema » DVD - RW Focus or tracking error
DVD - RW Focus or tracking error
Hux ::
Focus or tracking error mi je javo ze 2x.
Enkrat ko sem probal pisat na RW in enkrat ko sem probal zbrisat RW.
Zanima me se kaka je razlika med Temi +/- ter DVD-RAM
Enkrat ko sem probal pisat na RW in enkrat ko sem probal zbrisat RW.
Lith ::
standard je drugačen za + in -, zato ker imaš verjetno zapisovalno enoto ki ne podpira obeh, pa javi tak error...
Lg8x ki podpira vse standarde. CDje je normalno speko, 1DVD tudi. Pri 1RWju je reportalo to vceraj in ga niti zbrisat nemroem vec ker isto rece ko probam cez nekaj casa.
Drugi RW je pa ven vrglo vceraj takoj po leadoutu. Zdaj pa mi rata pisat na drugega in tudi zgleda da ga bo koncalo uspesno.
Enota ma znake poskodbe. Na sprednjem pokrovu je taki ris gor kot da bi ga ovi mujo potegno. Dol mu verjetno ni pado sej dvomim da se nebi zlomlo nekaj al pa zvilo pri tej tezi.
Drugi RW je pa ven vrglo vceraj takoj po leadoutu. Zdaj pa mi rata pisat na drugega in tudi zgleda da ga bo koncalo uspesno.
Enota ma znake poskodbe. Na sprednjem pokrovu je taki ris gor kot da bi ga ovi mujo potegno. Dol mu verjetno ni pado sej dvomim da se nebi zlomlo nekaj al pa zvilo pri tej tezi.
OmaDesala ::
Za kateri pekac in program gre? OS ter kolicina RAMa? Malo pogooglej; sam sem najdu eno povezavo kjer naj bi bila problem kolicina RAMa.
Temi?! Mi smo pa temu vcas cis drugac rekl preberi tole pa se posebej preberi (levo spodaj DVD-R vs DVD+R vs DVD-RAM)
Temi?! Mi smo pa temu vcas cis drugac rekl preberi tole pa se posebej preberi (levo spodaj DVD-R vs DVD+R vs DVD-RAM)
LG 4081B. Sem ze bral nekaj povezav. Menda ni tak slabi ta DVDwriter. Edini je neko novo marko CDja pri 8x vredu zapisal v eni tmei torej nemore bit slabi.
Drugi CD-RW sem lih zapisal en film DVD. Dela odlicno tak da bom zamenjat neso oni drugi DWRW za enega hitrejsega po moznosti 4x +.
Nasreco Yamaha DVD player bere vse formate.
Bom si prebral pol tisto od DVD formatih thx.
2DVDja sem ze speko uspesno. Obadva sem skeniro po strukturi z Nero toolom in obadva sta brez napak. Enkrat SmartBuy DVDR 1-2x in 1x SamrtBuy DVDRW 1x
Oni drugi SmartBuy DVDRW pa niti negre zbrisat vec. Nonstop reporta focus error torej je zelo velika moznost da je CDhin.
Sem pa zapisal enga Muller CDja ki je nekaj napak mel samo gledenato da ga plextor ni hotel zapisat hitreje kot 16x jaz sem ga pa z DVD writerom 24x pisal predvidevam da je to vzrok. Bom se enga probal pol z 16x.
Drugi CD-RW sem lih zapisal en film DVD. Dela odlicno tak da bom zamenjat neso oni drugi DWRW za enega hitrejsega po moznosti 4x +.
Nasreco Yamaha DVD player bere vse formate.
Bom si prebral pol tisto od DVD formatih thx.
2DVDja sem ze speko uspesno. Obadva sem skeniro po strukturi z Nero toolom in obadva sta brez napak. Enkrat SmartBuy DVDR 1-2x in 1x SamrtBuy DVDRW 1x
Oni drugi SmartBuy DVDRW pa niti negre zbrisat vec. Nonstop reporta focus error torej je zelo velika moznost da je CDhin.
Sem pa zapisal enga Muller CDja ki je nekaj napak mel samo gledenato da ga plextor ni hotel zapisat hitreje kot 16x jaz sem ga pa z DVD writerom 24x pisal predvidevam da je to vzrok. Bom se enga probal pol z 16x.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Caligula ::
Izogibaj se Smartbuy DVD-RW. Tudi, ce ti ga zapise, ti ga bo edkokje dobro bralo celega.
Vzami Verbatim v JAE za 850 SIT in so 4kratni. Meni jih Liteon odlicno pece.
Za navadne DVDje pa probaj Sky Media DVD-R, ki jih vsaj Liteon pece 4kratno, so pa po 350 SIT, ce jih narocis prek spleta-lahk jih pa pol prevzames po vsej sloveniji v nekih fotografskih trgovinah al pa prek poste.
Vzami Verbatim v JAE za 850 SIT in so 4kratni. Meni jih Liteon odlicno pece.
Za navadne DVDje pa probaj Sky Media DVD-R, ki jih vsaj Liteon pece 4kratno, so pa po 350 SIT, ce jih narocis prek spleta-lahk jih pa pol prevzames po vsej sloveniji v nekih fotografskih trgovinah al pa prek poste.
Lith ::
hja, Tracking or focus..... pomenilo naj bi da ne najde sledi na mediju... kar pa bi znalo bit problem tudi v samem mediju, pa čeprav imaš enake (npr. iz istega paketa), kot se je dogajalo že z npr. CDji neke Voljatel firme v Sparu...
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Enkrat sem Traxdata 50 pack mel ki so bli fsi zanic. Enih 20 sem probo zwritat z razlicnimi poskusi. Uspelo je samo ko ni blo 95% polno. Torej filme nikakor ni uspelo. One sem nazaj neso pol pa jih je stric sprobal pa mi cez 2 dni dal novo skatlo 50CDjev ki je delala spet.
Zgodovina sprememb…
Zaj se mi enkak sanja zakaj je focus in tracking error.
Film ki sem ga probo zapect je 1Mb cez mejo DVD-RWja.
On kolk sem bral yahoo overburna DVDji nepoznajo torej kak nej to na DVD zaj spravim je vprasanje.
Ostale manjse pa gre brez problema. Samo pre tem filmu mi focus error mece. Oni durgi DVDRW je pa tak hin zgleda ker ga niti zbrisat nemorem al pa je mogoce probal pisat kam nebi smel pa je zato hin. Huh.
Film ki sem ga probo zapect je 1Mb cez mejo DVD-RWja.
On kolk sem bral yahoo overburna DVDji nepoznajo torej kak nej to na DVD zaj spravim je vprasanje.
Ostale manjse pa gre brez problema. Samo pre tem filmu mi focus error mece. Oni durgi DVDRW je pa tak hin zgleda ker ga niti zbrisat nemorem al pa je mogoce probal pisat kam nebi smel pa je zato hin. Huh.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21269 (12785) | svejk |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10421 (7574) | reber |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13401 (8722) | Caligula |
» | DVD medijiOddelek: Kaj kupiti | 2130 (1506) | TheHijacker |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5853 (4640) | TribesMan |