Forum » Zvok in slika » Genius 5.1 Home theater+Sound Storm
Genius 5.1 Home theater+Sound Storm
postar_si ::
Pozdravljeni.
Jaz imam problem, z instalacijo zvočnikov Genius Home theater, na nvidin Sound Storm. Če priklopim kabel na 5.1 izhod ne dajo zvočniki glasa od sebe. Delajo mi samo če priklopim na Line-out in se takrat dela samo center in sub. Driverje imam originalne nvidiene, in v nadzorni plošči kaže da dela vse ok, zvoka pa ni od njikjer.
Sistem:
Plata: Asus A7N8X Deluxe
Proc:Athlon 2500
Jaz imam problem, z instalacijo zvočnikov Genius Home theater, na nvidin Sound Storm. Če priklopim kabel na 5.1 izhod ne dajo zvočniki glasa od sebe. Delajo mi samo če priklopim na Line-out in se takrat dela samo center in sub. Driverje imam originalne nvidiene, in v nadzorni plošči kaže da dela vse ok, zvoka pa ni od njikjer.
Sistem:
Plata: Asus A7N8X Deluxe
Proc:Athlon 2500
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Integra-R ::
No da ne odpiram nove teme.. imam probleme in sicer mislim da sem skuril sub od geniusov . Pred 2 dnevi je še igrala zadeva normalno, nato pa na 1x začelo zadaj v subu nekaj ¨prdati¨ , tako kot bi nekaj vibriralo.
Integra-R ::
Spet jaz še malo bom zagnjavo Ali vi opazite pri računalniških zvočnikih da bi se komu slišal takšen zvok iz nizkotonca kot da bi se nekaj treslo npr šipe.. meni in še 2 kolegoma dela to . Dela mi na geunisih in na inspirih, najbolj pa je to opazno ko ni priklopljenih satelitov, ko pa jih priklopim pa je tega le bolj malo, samo vseeno me moti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27699 (14955) | psytoma |
» | Povezava 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 5946 (5000) | Medo |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11181 (8192) | BigWhale |
» | Genius 5.1 + hitachi zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4314 (3900) | Mattithyahu |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16649 (10588) | FlamE#7 |