» »

kupujem reciever prosim pomoc strokovnjakov

kupujem reciever prosim pomoc strokovnjakov

chilloutman ::

Odlocil sem se, da kupim reciever, pa nevem katerega.
cena recieverja bi naj bila do 80k.
Prosim, ce mi lahko svetujete katerega naj kupim.
Ali se splaca kupit v avstriji robo, ker tam je zadeva kar nekaj cenejsa. Ce ima kdo kako linijo za spravit cenejse recieverje iz tujine mi naj prosim javi.
Hvala za pomoc ze vnaprej
lep dan zelim

Poldi112 ::

Stereo ali surround ?

pojma nimam kaka je razlika. Rad bi kupil se 2 zvocnika, z moznostjo dograditve v sistem 5 zvocnikov ali celo 6.

boštjan ::

pol rabiš surround sistem

Phoebus ::

V Bangu je ena technicsova zadeva v akciji za 60k, je na naslovni strani in se izmenjuje z reklamo za depilator >:D

Poldi112 ::

Technics in Sony odsvetujem. Sicer se bolj slabo spoznam na surround, ampak jaz bi vzel Onkyo ali Marantz, mogoce se Yamaho. Ce pa te ne moti rabljeno, pa NAD. Osebno sem vse komponente kupil rabljene in se mi zdi to zelo pametna poteza.

PALOMINO ::

Za 80k ti toplo priporočam Yamaho RXV-440...zadevo imam in moram reči da je vredna vsakega tolarja.
Trenutno imam sicer 2.1 sistem ampak bom dogradil v 6.1, vendar že v 2.1 deluje res enkratno.

Skratka, best buy je sigurno Yamaha RXV-440.

Samo nikar ne kupuj modela nižje, ki ga ima BigBang za 60.000,00 sit....sem preizkusil zadevo in sem bil močno razočaran.

ja hvala vam, za pomoc.sicer sem sam ze gledal za yamaho 440 modelom, pa mi je takoj padla v oci.tudi en prodajalec mi jo je priporocal, tako da bom res najbrz ta model nabavil.
a ima kdo mogoce izkusnje z yamahinim modelom rxv 630rds mi naj prosim pomaga, ter koliko je ta malce starejsi model sploh vreden?A je se kaj dobrega v tem rangu yamahe in kje pri nas obstaja kaka spletna trgovina razen shopoline in bigbanga?
vsem se zahvaljujem za izkazano pomoc. thx

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10014060 (2197) gorilla
»

[Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )

16634693 (17464) josko674
»

dvd player + receiver - najbolsi nakup za max. 120.000 sit

252228 (1835) AniMatic
»

domači kino za 200.000 sit

71075 (904) problem
»

RECIEVER - ojačevalec