Forum » Omrežja in internet » IMAP Spam Filter (remote)
IMAP Spam Filter (remote)
pivmik ::
Jazst iščem program za Windowse, ki se samodejno poveže na IMAP poštni strežnik (NE POP3!!!) in sfiltrira SPAM (ga premakne v Spam mapo).
Filter pa nujno mora bit na osnovi Bayes in mora imet možnost učenja filtriranja.
Jaz hočem da se mi program vsake toliko časa samodejno poveže na IMAP strežnik, sfiltrira kar im za sfiltrirat, ne glede na to ali jaz medtem moj mail že pogledam ali ne.
Kaj NOČEM:
-kakšenkoli SPAM filter za POP3 strežnike
-filter samo na podlagi raznih pravil (rules)
-Filter vstilu firewalla, ki mi sfiltrira samo kot žačnem prenašati iz imap strežnika k meni.
-Predlog za uporabo/instalacijo kakšrenkoli programa za emaile.
Filter pa nujno mora bit na osnovi Bayes in mora imet možnost učenja filtriranja.
Jaz hočem da se mi program vsake toliko časa samodejno poveže na IMAP strežnik, sfiltrira kar im za sfiltrirat, ne glede na to ali jaz medtem moj mail že pogledam ali ne.
Kaj NOČEM:
-kakšenkoli SPAM filter za POP3 strežnike
-filter samo na podlagi raznih pravil (rules)
-Filter vstilu firewalla, ki mi sfiltrira samo kot žačnem prenašati iz imap strežnika k meni.
-Predlog za uporabo/instalacijo kakšrenkoli programa za emaile.
LP, Gregor GRE^
pivmik ::
Hvala za pomoč
Sem vedu da če jaz sam tega ne najdem mi ne more noben na forumu tega rešit.
Sicer sem najdu neke vrste commandline program, samo je za linux in je commandline.
A mi kdo zna kej več pomagat s tem programom:
http://www.rogerbinns.com/isbg/
A obstaja kakšen način da bi ga uporabil v win32?
drugače sem nadu goro raznih pluginov za razne email kliente, pa razne firewall variante, samo to zame na pride v upoštev ker IMAP je narejen da lahko dostopaš do svojega mail boxa iz več različnih računalnikov in klientov. In email sporočila ostanejo vedno na stežniku.
Sem vedu da če jaz sam tega ne najdem mi ne more noben na forumu tega rešit.
Sicer sem najdu neke vrste commandline program, samo je za linux in je commandline.
A mi kdo zna kej več pomagat s tem programom:
http://www.rogerbinns.com/isbg/
A obstaja kakšen način da bi ga uporabil v win32?
drugače sem nadu goro raznih pluginov za razne email kliente, pa razne firewall variante, samo to zame na pride v upoštev ker IMAP je narejen da lahko dostopaš do svojega mail boxa iz več različnih računalnikov in klientov. In email sporočila ostanejo vedno na stežniku.
LP, Gregor GRE^
Primoz ::
spamassassin NA poštnem strežniku ;))
če nimaš dostopa ... .forward, ki pošlje stvar v spamassassina in potem naprej v mailbox
če nimaš dostopa ... .forward, ki pošlje stvar v spamassassina in potem naprej v mailbox
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275788 (20719) | Matko |
» | Izvoz e-pošte iz Apple MailOddelek: Programska oprema | 2536 (481) | MrStein |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10700 (10700) | Gandalfar |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5427 (4816) | Matko |
» | Anti-spam program, ki filtrira glede na besede in da SPAM v posebno mapoOddelek: Programska oprema | 1688 (1439) | darkolord |