Forum » Šola » Programiranje za maturo
Programiranje za maturo
Bojevnik ::
Sem slišu da je na maturi zelo malo programiranja,
in me zanima kaj tocno (kar je bilo na prejšnih)
je
in me zanima kaj tocno (kar je bilo na prejšnih)
je
- premaknil iz Programiranje: Gandalfar ()
Jebiveter ::
Glede na maturitetni katalog je ena celotna pola samo in le programiranje (ce se prav spomnem). Tko, da mors to kr (vsaj v osnovi) znat. Pa sql je tudi.
Mam pa jest eno vprasanje: A so locene pole za tiste ki se odlocijo za pascal in tiste ki se odlocijo za C++? Ker jest pascala sploh ne, C++ pa mi kar nekako gre. Kar pa imam gradiva (maturitetnih pol) so bile vse naloge pascal-based.
Any ideas?
Mam pa jest eno vprasanje: A so locene pole za tiste ki se odlocijo za pascal in tiste ki se odlocijo za C++? Ker jest pascala sploh ne, C++ pa mi kar nekako gre. Kar pa imam gradiva (maturitetnih pol) so bile vse naloge pascal-based.
Any ideas?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
jurre ::
nm so ze pokazal neki primerov testov, pa sem vidu da je lepo naloga pol pa koda v enmu stolpcu v pascalu v drugmu pa v c-ju, tko da mas oboje pr isti nalogi...
Bojevnik ::
Delam izredno zato nimam mentorja,
v katalogu pa tudi ne piše veliko o tem poudarek je na toeriji, sm tud že isku inštrukcije najdu sm jih samo na glotti sam tud tm se mi ni se niti enkrat uspel dobit s profesorjem pa sva se že petkrat zmenla. Poznal modela ki je sicer že delu maturo,
mi tu ni zniv razložit kaj vse je notr, sam da lahko
znaš al C++ al pascal.
v katalogu pa tudi ne piše veliko o tem poudarek je na toeriji, sm tud že isku inštrukcije najdu sm jih samo na glotti sam tud tm se mi ni se niti enkrat uspel dobit s profesorjem pa sva se že petkrat zmenla. Poznal modela ki je sicer že delu maturo,
mi tu ni zniv razložit kaj vse je notr, sam da lahko
znaš al C++ al pascal.
Jebiveter ::
Aha...
pol bi blo dobro, da si jest od mentorja dobim kaksne "recent" pole...
PS: jest delam maturo iz racunalnistva na drugi soli, tko da se mi niti ne sanja kaj se dogaja pri pouku racunalnistva! Z mentorjem pa sem se dobil le 2x. Bi blo pa mogoce dobro, da mam zdej kmalu kaksno konzultacijo za seminarsko...
pol bi blo dobro, da si jest od mentorja dobim kaksne "recent" pole...
PS: jest delam maturo iz racunalnistva na drugi soli, tko da se mi niti ne sanja kaj se dogaja pri pouku racunalnistva! Z mentorjem pa sem se dobil le 2x. Bi blo pa mogoce dobro, da mam zdej kmalu kaksno konzultacijo za seminarsko...
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniški praktikumOddelek: Šola | 2323 (1552) | WarpedGone |
» | Računalništvo na maturi - več vprašanj, da vidimo kolko znate!Oddelek: Šola | 4881 (2953) | seaclam |
» | učenje c++, ali pascala, ali pa delphija (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 6143 (5132) | Brilko |
» | elektr...računalniški tehnik...ali tehnična gimnazija?Oddelek: Šola | 4637 (4190) | DavidJ |
» | Vprašanje za Pascal mojstreOddelek: Programiranje | 1446 (1221) | strobos |