» »

JAE in njihovi odzivi na emaile

JAE in njihovi odzivi na emaile

planetparty ::

Podjetje JAE je uvoznik in distributer zapisljivih medijev Verbatim. Na voljo je ves prodajni program medijev Verbatim, od CD vizitk, do zapisljivih in prepisljivih medijev DVD.

tole piše na njihovi strani, sem se odločil par dni nazaj, da jim pišljem povpraševanje po DVD+r v filmski embalaži (3 pack). Sploh nisem dobil nobenega odziva, če pač ne morejo dobaviti, bi bar to napisali, jaz pa mam tu izposojene DVD-je, in čakam kak idiot, da odgovorijo!
Medtem bi pa lahko kupil kaj drugo, pa bi že zdajvnaj presnemal!
Zdaj sem jim spet poslal email s to vsebino:

Spoštovani!


Pred nekaj dnevi sem spraševal za DVD+r (3 pack z video embalažo) medije Verbatim, na vaši spletni trani je napis, da ste uvozniki cele palete medijev omenjenega proizvajalca. Očitno nimate razumevanja za takšno povpraševanje, saj nobenega odziva ni bilo!

Vseeno se zahvaljujem za vaš (ne)trud.


Lep pozdrav!
Robert


Naj jih vrag vzeme, da so me pustili na cedilu! Običajno so tudi takšni odzivi pri njih?

planetparty ::

Kje bi se dalo dobiti kvalitetne DVD+R medije z video embalažo?
Smemal bom gor DVD filme, se da kje Maxel dobiti ali pa TDK?
Hitrost ni pomembna, bom pa bolj vesel, če je 4x:D

Dr_M ::

u intersparu na vicu majo ene dvd+r v uni skatli,sam ne zdele ne morem spomnit kere firme so....vem sam da je ena boljsa firma.:)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

planetparty ::

Fujifilm? Bom preveril kvaliteto teh na netu, Jae pa naj gre nekam..;((

Dr_M ::

ja men se zdi da je res fujifilm. sicer so malenkost drazji, ampak kar mam jest s to firmo izkusnje, je kr uredu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

planetparty ::

Tole sem našel o Fujifilmu, res navdušujoče!

planetparty ::

Pa še to:

--------------------------------------------------------------------------
Unique Disc Identifier : [DVD+R:RICOHJPN-R00-001]
--------------------------------------------------------------------------
Disc Type : [DVD+R]
Manufacturer ID : [RICOHJPN]
Media Type ID : [R00]
Product Revision : [001]
Disc Application Code : [General Purpose]
Recording Speeds : [2.4x]
Blank Disc Capacity : [Not Supported By Method 2]
--------------------------------------------------------------------------
[DVD Identifier - http://DVD.Identifier.CDfreaks.com]
--------------------------------------------------------------------------

To je točno to, kaj imajo pri Šparu!
Edino cene še ne vem, mam kar daleč do prvega Interšpara 33km, vseeno se bo splačalo...samo, da ni predrago

jero_no1 ::

robibrk: glede maila - tud men se je isto zgodl k sm hotu dobit eno ponudbo za sistem - napišem mail pa ni blo odgovora. pol sm sou pa enkat tja da sm dobu tisto ponudbo, pa sm še vprašau zakaj mi niso odgovoril na mail pa so mi rekl da ono odgovorijo na vsak mail, sam da baje zarad firewallov (pa ne vem še česa) teb ne dostav maila, če maš kšnga zastonjskega ponudnika (npr. hotmail). tko da ti za take malenkosti priporočam da jih kr pokličeš pa je.

planetparty ::

So mi malo prej poslali odgovor, pa imajo za 577SIT, sem jim že poslal naročilo, da kupim , pa še 25 cd-r sem naročil, baje imajo neko azo tehnologijo ;)
pa so vrhunske kvalitete za 2100 sit.

humanoid ::

Pri JAE so leni. jaz sem jih spraševal za eno ohišje in mi niso odgovorili. Informacije sem dobil drugje, ohišje pa naročil. Čez cca. 1 uro sem dobil odgovor, da so sprejeli moje naročilo in, d aje v obdelavi. Poslal sem jim mail in jih vprašal, zakaj niso odgovorili na prejšnji mail, rekli so, da ga niso dobili, enako so rekli 3 sošolcem in kolegu, ki so hoteli določene informacije (glede nakupa in garancije...). No na to ohišje sem čakal 1 mesec in pol, seveda gospodje niso odgovarjali na maile, na telefonu pa se mi ni dalo čakat 1h, da me povežejo z odgovornim za naročilo, zato sem naročilo preklical in ga poslal v mailu, ter dodal, da me obvesti, ko mail dobijo. Čez 10 min sem odibl obvestilo, da so mail sprejeli ter sem zadevo shranil. No čez 2 mesca mi napišejo mail, da so ohišje dobili na zalogo in če želim, da mi ga pošljejo. WTF??? Sem jim pisal, da sem že drugje nabavil in da sem prin njih itak preklical naročilo. Zopet so odgovorili, daoni niso nič dobili, ko sem jim posredoval mail, da so oni mail sprejeli, so napisali, da se opravičujejo. Od takrat nočem z JAE imeti več posla, ker so navadni lopovi. BTW, njihove cene so veliko večje od konkurence, tako da se pri njih (vsaj meni) ne splača kupovat, pa še z garancijo so bolj škrti.

jero_no1 ::

humanoid: cene v jae so mogoče za ene stvari res mal višje kokr pr konkurenci - ene so pa tud nižje. glede garancije so pa velik bol prjazni in razumni kokr kje drugje (recimo v Mlacomu).

SuperStipe ::

Mau jih tele emaili jebejo, tut ce hoces kej vzet za nadaljno prodajo ne se matrat z emaili. Enostavno tja poklices pa takoj poslejo ponudbo (po mailu). Pac v vecini primerov so oni veletrgovci in nimajo nobenga tam, k bi na dan bral vse take maile (mogoce pa bo boljs :)). Po mojem mnenju so eni izmed boljsi dilerjev v Ljubljani, z njimi sem mel do zdej najmanj tezav.

Gatsu ::

Napram Mlacomu so Jae nebesa, vse zamenjajo takoj brez podvprašanj, napajalnik zamenjajo se isti dan - niti pomislit nočem kok cajta bi trajal pr Mlacomu kjer rabjo za ram stestirat en teden.

The Yankee ::

Pred nekaj dnevi sem dobil Hyundaia Q17 DVI in bil zelo navdušen (razen da ima eno mrtvo piko;((). Zanima me, zakaj mi ne dela resolucija 640x480 pri katerikoli barvni globini oz osveževanju (na analog mi dela, na DVI pa ne čeprav mi na začetku ni delalo tega problema). Ne vem kaj naj naredim, ker če mi je na začetku delalo na 640x480 (sej ne da bi tako rabil to resolucijo, ampak vseeno).

ganzi ::

Ja z Jae pa nikol ni problemov.
Men so Dbest.
LP

flipflop ::

Jst sem jih tudi že nekaj spraševal po mailu za DVD-je,pa niso nič odgovorili,pa ni bil kakšen firewall al pa kaj krivo.

SuperStipe ::

Yankee
Jaz imam tut ta LCD, v XPjev sploh ne morem dat na 640x480 ... 800x600 je najnizja mozna resolucija. Imam LCD ze slabe pol leta pa se mi se ni pojavila nobena mrtva pika, zelo sem zadovoljen z LCDjem.

Sorry za offtopic:) ... aja pa Jae still ownz (i'm not sponsored by Jae :)

kinetik ::

Jaz sem v tem tednu opazu da je tudi pomembno na ker naslov pišeš, ker ko sempisu na prodaja@jae.si ni blo odgovora (en tedn), ko pa sem pol včeraj psu na celje@jae.si pa so mi odgovorili v enem dnevu na isto vprašanje, tak da probite pisat na drug naslov se stvari lahka pol vseeno kupite v LJ.
nic pametnega nimam za povedati

Sergio ::

matjaz@jae.si -- mail od Matjaza, najbolj famoznega prodajalca v Jaetu. Ne vem, oni so meni popolnoma v redu. Vecino nakupov opravim tam. Lazem. Vse nakupe opravim tam.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

boštjan ::

drazen.pufek@jae.si ->za nadaljno prodajo,vedno odg. na mail in kar s predračunom:D

JustVi ::

Več folka več kiksov, mail...ja lepše je če ti odgovorijo in to po pravici..lahko javno npr. oprostite, do nadalnega na vsak mail ne odgovorimo, smo prezaposleni.
:)

Včasih smo na kakšno stvar bolj občutlivi, jebiga.

Ko se pa kakšen prične izživljat nad mano, kot je to bilo pri mlacomu, potem me pa bolj poretko vidijo...sam še pri kakšnih reklamcijah

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: JustVi ()

planetparty ::

Jaz se zavedam, da ne odgovorijo v roku 5 min., sem čakal 2 dni, sem imel izposojene dvdje in čakal sem kak nori! Potem sem jim pisal nazaj mail, da se zahvaljujem za njihov (NE)trud, pa so mi v roku 10 min pisali nazaj>:D . Sem poslal naročilo in so mi potrdili dudi prej kot je ena ura minila. Po moje tu ni noben firewall, appak so to le njihovi prazni odgovori, glede natega pa nisem bil še deležen ne pri JAE in ne pri Mlacomu.
Najbolj pa mi je dorasel k srcu AGT, ki mi je zamenjalo grafično Radeon 9500, ker se ni dalo predelati v 9700, pa še poštnino so mi plačali. Oni so za mene, najboljši, čeprav nimajo vedno vsega, kaj rabim:)

jurre ::

Pred nekaj dnevi sem dobil Hyundaia Q17 DVI in bil zelo navdušen (razen da ima eno mrtvo piko). Zanima me, zakaj mi ne dela resolucija 640x480 pri katerikoli barvni globini oz osveževanju (na analog mi dela, na DVI pa ne čeprav mi na začetku ni delalo tega problema). Ne vem kaj naj naredim, ker če mi je na začetku delalo na 640x480 (sej ne da bi tako rabil to resolucijo, ampak vseeno).

verjetno zaradi tega ker LCDji delajo najbolse samo na eni resoluciji, ki jo ni glih pametno prestavlat ker nimas najlepse slike...sicer kaj ti bo taka resolucija na 17" lcdju, ko je premajhna za navadnga 14" ???:\

Erazer ::

Sem že mislil, da so se na Jae kaj popravili, pa tudi meni že dolgujejo nekaj časa odgovor glede neke grafe. Še slabše pa je s internetno stranjo oz. ceniki na njej, ki se, če se obnavljajo sredi meseca. Če bi imeli novejše cenike jim sploh ne bi pošiljal meila.
Najbrž vsi visijo na slo-techu?;((
V nadalje jih bom moral očitno izpustiti, ko bom opravljal nakupe.
:|

kinetik ::

Piš na celjsko podružnico in vprašaj za lj ti bodo odgovorili
nic pametnega nimam za povedati

Erazer ::

Sem že prvič poslal mail na celjsko. Pa ni bilo odgovora. Pa danes pokličem in vprašam za ceno GB 9600 pro pa mi jo hoče prodat za 49k, sem bil tako presenečen, da bi me skor dol fuknl. Nisem vedel al me mal heca al kaj. Če je bla na ceniku na netu za prejšni mesec 10k manj. Vseposod drugje jo dobiš za < 38k, pa je JAE uvoznik. In ni se ga da prepričat, da slabo vid.
Tak dost mam teh mutibaričov. Že naročam 9600 xt za 38k drugje. Pa še nekaj časa me ne bodo videl ;(

pazduha ::

Erazer, če dobiš kje RADEONA 9600xt za 38 KSIT, prosim sporoči kje, ker bi ga jst tut mel tak pocen. 8-O V JAE je cena 9600xt cca. 49 kSIT z ViVo, Pro pa nimajo. Tako da si definitivno mel probleme s prodajalcem ali pa on s svojim vidom. Če pa dobiš kje cenej dotičnega Radeona, pa pls sporoč kje:)

Dr_M ::

fantje, upam da se zavedate, da se ne drzijo usi specifikacij. lohk ti kups 9600XT ampak se cist lahko zgodi, da bo delala graficna na nizjih frekvencah od PRO verzije (se posebno pri ksnih cenejsih karticah se to rado zgodi).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Erazer ::

klymenos evo ti connect 3d 9600 xt sicer ni ravno kaj posebnega:D .
GB 9600 pro imajo, sam v Ljubljani . Za njegovo slabovidno ceno 48k, pa ga naj imajo.
Sicer sem že naroču drugje.

Nekateri so mal nesposobni na Jae, al se pa sam mal delajo. Pred mesecem sem hotel kupit nov Hitaci 7k250 disk pri njih, ker naj bi ga nekateri osebki na slo-techu tam že kupili. Pa v celjski podružnici sploh niso vedeli o čem govorim in mi ponujal Deskstar. Ajde sem rekel pa naj bo.
Zdaj jih mam pa dost;((
Ps če rabijo slučajno pomoč, pa dober plačajo, sem na voljo:8) :D :D

delfinus ::

Moje skromno mnenje o JAE. So zelo korektni kar se tice garancije in pa ti zamenjajo tudi, ce se npr v kaksnem nakupu "zmotis", brez tecnarjenja kot ga lahko zlahka dozivis v drugih podjetjih, ki jih ne bom omenjal. Najboljse je imeti osebni kontakt s prodajalci. V Lj so vredu. V CE se nisem bil ceprav sem v blizni doma. Vec reda bi morali postoroti v financno racunovodski sluzbi, ki racune knjizi z vec dnevno zamudo in pri odgovornih, ki odgovarjajo na E-maile, kar je res slabost in mece slabo luc na sicer korektno firmo. Tudi javljanje na telefon je vcasih prava muka. Kolikor kadra je zaposleno na JAE bi lahko za zgled drugim morali popraviti tudi to.

lp, D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: delfinus ()

Tilen ::

Jaz pa imam z JAE prav ql izkusnje :) Ko sem kupoval RAM mi je g. Stojan (prodaja@jae.si) odpisal v nevrjetnih 5-10 min sem mel mogoce sreco?:) Potem sem ga se nekaj drugega vprasal in je spet odpisal v 5 min in dodal se predracun za te in se ene druge rame med katerimi sem bil v dvomih. Res sem bil nevrjetno presenecen.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

boštjan ::

fantje,če se vam mudi,pokličte,če pa se ne pa vam bojo odg. na mail,včaih tudi ne,ker pač ni cajta,majo dosti dela

pazduha ::

Res je, fantje v Ljubljani ne marajo telefona najbolj in ga pustijo kar zvoniti. Ampak kolikor sem do sedaj videl, je to bolj zato ker imajo preveliko gnečo, ne pa zato ker se jim ne bi dalo. Pokliči v Celje če jih v Lj ne dobiš. Tam pa delajo revčki :D od ponedeljka do nedelje in od 9h do 21h!!.

btw še glede 9600XT Erazer: Tista grafika na linku se z Asusko ne more primerjat. Pri Asus 9600Xt dobiš zraven še kupon za Half Life 2, Maš na zadevi ViVo in ne vem kolk še nekih sladkorčkov.

Erazer ::

Klymenos saj mail sem poslal v Celje in tudi klical sem v Celje. Mail še ni odgovorjen(ne rabim več odgovora), po telefonu pa mi je trdil da je GA 9600 pro 49k, da pa imajo v akciji tudi 9600xt za isti denar. Seveda sem mu probal obrazložiti, da sem pričakoval ceno Gigabyte 9600 pro za okoli 35 k, ker so uvozniki in druga podjetja, ki dobijo robo od njih, jih prodajajo za 37k. Pa je rekel, da za druge ne ve, pri njih so pa pač take cene.
Drugač se pa spomnim, da sem pred dvemi leti kupoval pri njih v LJ ohišje, matično, procesor in hladilnik. Pa sem se lepo dogovarjal prek maila. (vedno odgovorjeno) Sicer sem moral čakati ene 3 dni ker sem jih prosil naj komponente sestavijo, pa niso imeli časa. In nato dobim potrdilo, da je sestavljeno grem v Lj(100km). Pa ni bilo nič sestavljeno, no vsaj komponente so bile prave.
S servisom pa hvala bogu še nisem mel kontakta!
Klymenos delaš pri njih?:D

Ne vem mogoče sem sam jaz 8-O

chucki ::

V JAE u Celju imajo 9600xt od Asusa za 45k sm vciri bil tam in sem videl da jo imajo.
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

pazduha ::

Chucki motiš se. V JAE je 9600XT 49kSIT.:D

chucki ::

Meli so akcijo,zdaj jo mogoce ni vec.
AMD Ryzen 1700/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 16gb/SSD M.2
EVGA GTX 1080 Superclocked/SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + PS4 PRO + VR <3 + Nintendo Switch

pazduha ::

Jep. Imeli so akcijo, se vedno jo imajo in cena je bila in še vedno je 49kSIT. 100%.8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon 9600 XT

Oddelek: Pomoč in nasveti
131206 (892) drummerboy75
»

comtron geforce 4 ti 4800se 20ksit

Oddelek: Kaj kupiti
492433 (1252) dolenc
»

ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20010481 (6973) flisko
»

Grafična kartica

Oddelek: Kaj kupiti
321632 (1094) pingec
»

Katero grafično do 70.000sit?

Oddelek: Kaj kupiti
261190 (939) _spirit_

Več podobnih tem