Forum » Kaj kupiti » Katero grafično do 70.000sit?
Katero grafično do 70.000sit?
_spirit_ ::
Boštjan: Katero od teh 4-ih bi vzel ti?
Zdaj imam nVidijevo kartico. Pa me zanima, če bi bilo pametno presedlati na Radeona.
Zdaj imam nVidijevo kartico. Pa me zanima, če bi bilo pametno presedlati na Radeona.
Zheegec ::
Odvisno KATERO kartico imaš sedaj.
Če imaš kakšnega TI4200, potem še ne menjati
Drugače pa če zmoreš napraskaj še 10K za čistokrvnega Herculesovega Radeona9800 -> je daleč pred kakšno SE varijanto, razlika v ceni je relativno majhna (če se že pogovarjaš v rangu okoli 70K).
Če imaš kakšnega TI4200, potem še ne menjati
Drugače pa če zmoreš napraskaj še 10K za čistokrvnega Herculesovega Radeona9800 -> je daleč pred kakšno SE varijanto, razlika v ceni je relativno majhna (če se že pogovarjaš v rangu okoli 70K).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
boštjan ::
samo herculesovega 9800pro je težko dobit,na JAE ceniku ga ni._spirit_ jaz bi vzel 5900LX od leadteka,samo pravijo da je preglasna,ampak najboljši nakup za to ceno
The Yankee ::
upraš PC-DOM-a, mislm da ima Radeon 9800 PRO 128MB za ene 85k, kar se zelo splača........drgač ma pa ful pocen grafe........reč mu nej ti cenik komponent pošlje
ALIEN3001: Hvala za nasvet
boštjan: Mlacom ima Radeona 9800pro, vendar stane 98.000sit. Kaj pa praviš na Innovison-ovo 5900xt? v čemu se razlikuje od Leadtek-ove? Kakšno mnenje pa imaš o Innovisionovih karticah? Ker pri mlakomu je 5900 (ne XT) že za 73.000sit.
The Yankee: ima slučajno ta tudi kakšno internet stran?
boštjan: Mlacom ima Radeona 9800pro, vendar stane 98.000sit. Kaj pa praviš na Innovison-ovo 5900xt? v čemu se razlikuje od Leadtek-ove? Kakšno mnenje pa imaš o Innovisionovih karticah? Ker pri mlakomu je 5900 (ne XT) že za 73.000sit.
The Yankee: ima slučajno ta tudi kakšno internet stran?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _spirit_ ()
Za INNO je to preveč
Samo Herculesov R9800 je tako poceni, drugi niso.
Samo Herculesov R9800 je tako poceni, drugi niso.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Najbrž malo bolj, samo ne ravno opazno. nVidiine kartice imajo visoke frekvence in 0.13u, Radeoni (R300 in naprej, razen R9600) imajo pa 0.15u in malo manj MHz.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Malner ::
Pocaki na drug let, ko bodo odpravili carine za tuje računalniške izdelke. Hercules je narejen v Franciji in je zato tok pocen, k je Francija v EU.
XT pri nVidiji pomeni oskubljeno verzijo,še bolj od ne ultra,nekaj takega kot SE verzija pri radeonih.
Samo kaj ko tega herculesa je težko za dobit.
Samo kaj ko tega herculesa je težko za dobit.
Šverc bi tudi šel ja. Pozna kdo kakšno trgovino v Italiji? V rahli bližini Trsta če se da glede na to da živim v kopru in da imam zaenkrat še endini prevoz motor
BaRtMaN ::
boštjan, če se ti zanašaš na cenike JAEta na netu, si rahlo prikrajšan. Ko vidiš njihov cenik za nadaljno prodajo, vidiš, da na netu sploh pol stvari nimajo.
bartman,saj zato sem pa vprašal _spirit_ a,če jih je poklical,ker JAE cenik za nadljno prodajao mam zdaj pred okami in tega herculesa ni gor.
Poglej v Com-Shop. Tuki majo Radeona 9800 k dela na 325/580 za 74k SIT. Dela ga kao Connect3d, drugac se mi pa zdi da jih delajo pr Sapphire sam prepakirajo jih. Connect3D Radeon 9800
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malner ()
boštjan: Sem jim pisal mail, pa bomo vidli kaj bodo odgovorili.
malner: to je vse v redu ja, samo da je to navaden radeon. Tisti pri JAE pa je pro različica. Razlika pa je le slabih 10 jurijev.
malner: to je vse v redu ja, samo da je to navaden radeon. Tisti pri JAE pa je pro različica. Razlika pa je le slabih 10 jurijev.
Kje se pa da dobt cenik za nadaljno prodajo od JAEta?
Radeon je se zmer bolsi od GeForca. U Italiji je Hercules drazji k pr nas, sam pr nas se ga ne da dobt.
Radeon je se zmer bolsi od GeForca. U Italiji je Hercules drazji k pr nas, sam pr nas se ga ne da dobt.
Sej v bistvu sploh ni važno zdaj to
So mi odgovorili z jae. Herculesove kartice nimajo na zalogi, rok dobave pa je en mesec. tako da me zdaj predvsem zanima kartica ki jo je omenil San - Leadtek 5900 za 70k. Kje jo prodajajo po taki ceni?
So mi odgovorili z jae. Herculesove kartice nimajo na zalogi, rok dobave pa je en mesec. tako da me zdaj predvsem zanima kartica ki jo je omenil San - Leadtek 5900 za 70k. Kje jo prodajajo po taki ceni?
Tic ::
Iz jaeta bom dobil ze mojo 2. FX 5900 LX. Mogla bi priti v sredo. Btw, prva FX 5900 LX je iz Bofa, mislim da jih imajo tam.
persona civitas ;>
Jaz sem s Kopra, tako da v Bof žal ne morem. Bi pa bil hvaležen komu, če ima sličajno pot v BTC, da mi prosim pogledal za cene.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fx5900 vs. Ati 9800Oddelek: Kaj kupiti | 1261 (1063) | Caligula |
» | Katero grafičnoOddelek: Kaj kupiti | 937 (870) | Wox |
» | Razlika med 5900LX in 9800SE?!?!?!Oddelek: Kaj kupiti | 843 (670) | matter |
» | FX5900XT zakaj tako poceni?Oddelek: Strojna oprema | 1741 (1439) | ferdo |
» | leadtek 5900 LX ali Hercules 9800 seOddelek: Kaj kupiti | 1885 (1374) | vudy |