» »

Počasen zagon

Počasen zagon

kalcek16 ::

Imam Windows xp+ service pack 1, Ko se pri zagonu pokaže namizje, mi računalnik še kar neki melje. A je možno zato k imam Mrežno kartico (čeprav sem jo imel že prej sam adsl-ja pa nism še meu). Ker prej mi tega ni delu, ko pa sem naštimal ADSL mi pa to dela.Recimo ko odprem siol povezavo mi jo odpre šele čez 2 minuti, al pa če dam lasnosti od ikone moj računalnik mi jo tud ful dolg časa odpira. Računalnik sem že formatiral, pa ni nč bolš. A mogoče kdo ve kaj je narobe in kako se to odstrani.

ali3n ::

probaj nastavit v mrezni (TCPIP) "kr en" ip - npr. 193.168.0.1; subnet da avtomatsko na 255.255.255.0, vpiši še dns-je od siola... gateway pusti prazen...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Sm tud to že probal pa nič bolš.

Sedaj sem ugotovu, da mi vsi programi delajo normalno, samo ADSL povezava in Lastnosti ikone moj računalnik se mi odpirata počasi, če pa normalno kliknem na ikono moj računalnik, mi jo pa normalno odpre. Jaz pa bi rad, da ko se računalnik zažene, da bi se lahko takoj povezal na net.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop drugega SATA diska

Oddelek: Strojna oprema
202897 (2481) amigo_no1
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
15544051 (19591) imallears
»

Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?

Oddelek: Omrežja in internet
212443 (2092) gumby
»

Windows 2000 server

Oddelek: Operacijski sistemi
251642 (1241) _Dejan_
»

čudni problemi pri dobrem računalniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
281905 (1354) AtaStrumf

Več podobnih tem