Forum » Zvok in slika » konzola kot predvajalnik multimedije
konzola kot predvajalnik multimedije
CaqKa ::
tako..
pište vse o tem kako pripraviš xbox ali pa ktero drugo konzolo da predvaja čimveč multimedijske vsebine.
upam da nebomo s tem kršili kakšnih st pravil.. glede na to da so mod čipi v italiji postali legalni se tega zaenkrat ne bojim :)
torej predvajanje divxa in dvdja na konzolah...
pa če ima kdo kašno distribucijo ki jo flikneš v pcja ter nato preko drugega cdroma predvajaš divx/dvd.
lp caqka
pište vse o tem kako pripraviš xbox ali pa ktero drugo konzolo da predvaja čimveč multimedijske vsebine.
upam da nebomo s tem kršili kakšnih st pravil.. glede na to da so mod čipi v italiji postali legalni se tega zaenkrat ne bojim :)
torej predvajanje divxa in dvdja na konzolah...
pa če ima kdo kašno distribucijo ki jo flikneš v pcja ter nato preko drugega cdroma predvajaš divx/dvd.
lp caqka
hruske ::
Movix (in podobne variante), 5 MB linuxa, je kr zanimiv, ker ga zapeces zraven filma in potem naceloma sploh ne nucas trdega diska za predvajanje filmov.
Dela na PC.
http://movix.sourceforge.net/
Dela na PC.
http://movix.sourceforge.net/
ko sem ga nazadnje testiral vem da ni bil najbolj user friendly.. kak je pa sedaj?
testiral sem ene pol leta nazaj. glede na to da pa stvari v linuxu bolj počasi napredujejo pa ne verjamem da je že kaj bolje?
testiral sem ene pol leta nazaj. glede na to da pa stvari v linuxu bolj počasi napredujejo pa ne verjamem da je že kaj bolje?
hruske ::
Ravijalcev jim se vedno manjka , ponavadi je potrebno malo rocno "nastavit", da vse ok deluje. Vsaj pri meni je blo treba... predvsem VO_DRIVER=vesa in se scaling na sw (softwersko). Potem je delalo dost kul. Samo podnapisi so bli s podcrtaji...
Ja, manjka jim se do koncnega produkta.
Kiss Technology uporablja kose Mplayerja, pa jim dela cist kul.
Ja, manjka jim se do koncnega produkta.
Kiss Technology uporablja kose Mplayerja, pa jim dela cist kul.
BigWhale ::
OffTopic:
> Kiss Technology uporablja kose Mplayerja, pa jim dela cist kul.
Oni pravijo, da jih ne ;>
> Kiss Technology uporablja kose Mplayerja, pa jim dela cist kul.
Oni pravijo, da jih ne ;>
kje ste zdaj tisti ki ste bili v temi o divx predvajalnikih tako glasni?
zaj pa več noben nič ne zna povedat. mah kaki lapeži ste eni tu.
zaj pa več noben nič ne zna povedat. mah kaki lapeži ste eni tu.
|SNap| ::
xbox-linux.org in XBMP/C majo oboji dobro dokumencatijo. Ne vem zakaj se je ne posluzujes? Drugace pa sem se veliko ukvarjal z xboxom in sem tudi med "users help users" pri xbox-linux projectu, tko da ce rabis vec info, mi lahko posljes mail, ali pa prides na obisk in vidis kako zadeva deluje :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324932 (50276) | cryptozaver |
» | Minimalna konfiguracijaOddelek: Strojna oprema | 887 (808) | Bellzmet |
» | Linux za filmeOddelek: Operacijski sistemi | 1253 (962) | Pithlit |
» | Linux Live-CD & MPlayerOddelek: Operacijski sistemi | 898 (850) | HriBB |
» | OS za domači kino,mp3-je,mrežaOddelek: Operacijski sistemi | 992 (823) | HyperKiller |