Forum » Sedem umetnosti » Zelene oči
Zelene oči
PersonaRudis ::
Jow! Kje bi lahko dobil to sliko brezplačno v vsaj velikosti 2-3Mpixel ? Ima mogoče kdo izmed vas? Prosim.
TESKAn ::
Hm, če se ne motim, je bila ta slika na naslovnici national geographica izpred precej let...ne vem, poglej na njihovo stran, je bila nekaj časa nazaj tudi ena oddaja, ko so spet iskali to žensko...ne vem, pošlji jim mail in vprašaj...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
blabla ::
PersonaRudis ::
Hm. Pisal sem fotografu, ki je naredil fotografijo, če bi mi poslal po emailu vendar sem 99.8% da nebo nič iz tega. Ne ve kdo za kako stran z takimi malo bolj 'resnimi' slikami v velkih ločljivostih?
Taka ločljivost bi mi ustrezala.
Taka ločljivost bi mi ustrezala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PersonaRudis ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bosanska piramida - največja na svetu!!!??Oddelek: Problemi človeštva | 8792 (6060) | Mercier |
» | Kitajska se pripravlja na prvi sprehod po vesoljuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6409 (3900) | Marjan24 |
» | kje na netu lahko dobim atlas'Oddelek: Pomoč in nasveti | 1119 (885) | farko |
» | Homo floresiensis še živi?!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4189 (3211) | barbarpapa1 |
» | Sm vedu da more bit tut neki pozitivnega v "učinku tople grede"Oddelek: Loža | 875 (736) | Thomas |