Forum » Zvok in slika » TV out - nastavitve?
TV out - nastavitve?
Bx ::
Mam kolega k je kupu g.k. guillemott 3d prophet 2 mx z TV out-om.
Zdej me pa sprašuje kako se to nastav...
Jazsem delu že marsikaj tega pa še ne, pa sem reku da bom tuki mal povprašu...
Zanima me sam kako , pa kje se kej nastav, kam se kej priklop v TV, kakšn kabl rabš za povezat, itn.....
Thx
lp
Zdej me pa sprašuje kako se to nastav...
Jazsem delu že marsikaj tega pa še ne, pa sem reku da bom tuki mal povprašu...
Zanima me sam kako , pa kje se kej nastav, kam se kej priklop v TV, kakšn kabl rabš za povezat, itn.....
Thx
lp
Bx
VASkO ::
kaksen izhod pa ma na kartici pa kaksen vhodd na TVju? nismo jasnovidci. pa ce je dobo kaksen kabel poleg? jaz sem dobo poleg MSI mxa pa dela kot treba, je pa S-VHS. Probaj tudi program tvtool, tukaj je shareware verzija, ce se ti dopade pa mi pisi. Aja, ta je za bt869 tv cip, ce ima chrontela mora uporabit tvcc2000, ki je zastonj.
Kateri cip je pa na kartici ugotovis tako, da pogledas pod lastnosti zaslona in potem kartice, tamm vse pise.
Kateri cip je pa na kartici ugotovis tako, da pogledas pod lastnosti zaslona in potem kartice, tamm vse pise.
mrbig ::
Zraven kartice je dobil verjetno en kratek kabel(cca 10 cm),ta kabel vtakneš v vga na drugi strani imas zenski rumen konektor.Zato moras dobiti ali kupiti se en kabel ki ima na obeh straneh rumeni činč(moški).Na tv-ju ce imas samo scart vtikač,rabiš še en adapter ki ima na eni strani rumen bel in rdeč ženki činč,na drugi strani pa moški konektor za scart.Zraven rabiš še en kael za zvok,ki ima na eni strani 3,5mm stereo bananco na drugi pa rdeč in bel moški činč.Ko boš vse to nabavil povežeš rumeni činč iz kartice na scart adapter v rumeni ženki činč,3.5 stereo bananco v sb line out(speaker out),na drugi strani pa rdeč činč v rdeč ženski scart adapter belga pa v belega.Ko to narediš greš v nastavitve zaslona pod dodatno najdeš output device kjer določiš še nastavitve za tv.
Stvar ni tako zakomplicirana kot se zdi.Good luck
Stvar ni tako zakomplicirana kot se zdi.Good luck
Bo že bolje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10343 (9404) | LordTado |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8574 (7969) | opeter |
» | Kako priklopit dvb-c sprejemnik na lcd monitorOddelek: Zvok in slika | 2926 (2762) | bond007 |
⊘ | ati radeon 9600 SE na TVOddelek: Zvok in slika | 1784 (1721) | CaqKa |
» | GE-FORCE 2 MX/MX 400 TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1604 (1375) | podtalje |