Forum » Hlajenje in modifikacije » Hn komu naj verjamem
Hn komu naj verjamem
Enter4 ::
V biosu mi kaže da ma procesor 70 stopinj v programu ki sem ga dobil zdraven matične pa mi kaže da ima procesor 40 stopinj komu naj zdaj verjamem
OwcA ::
Obema.
Vsi sodobni operacijski sistemi imajo vgrajene rutine za izklaplanje delov procesorja, ki jih ne rabijo (s HALT ukazom), zato je procesor hladnejši. Ko ga boš obremenil, bo tudi program kazal okoli 70 C.
Vsi sodobni operacijski sistemi imajo vgrajene rutine za izklaplanje delov procesorja, ki jih ne rabijo (s HALT ukazom), zato je procesor hladnejši. Ko ga boš obremenil, bo tudi program kazal okoli 70 C.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Enter4 ::
to pomeni da dela procesor kolko ga win potrebuje al kak ali ga lahko zdaj kaj gor nabijem samo ne razumem zakaj bios kaže 70 stopinj program ki se ga pa dobil zdraven pa 40 stopinj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Enter4 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | i5 v prenosniku - se pregreva?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1614 (1105) | SkyEye90 |
» | Navijanje procesorjaOddelek: Navijanje | 530 (443) | N4m31355 |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19264 (16387) | Wofk |
» | čudna temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1204 (996) | OrkAA |
» | Kva je narobe z mojim računalom???Oddelek: Pomoč in nasveti | 991 (803) | Binji |