Forum » Izdelava spletišč » Apache + midleti - problem
Apache + midleti - problem
pint ::
Torej imam eno težavo:
Postavil sem apache server, in dal gor nekaj midletov. Za .jad in .jar sem v mime.types nastavil content tipe. Ko izberem .jad datoteko mi lepo prikaže podrobnosti, ko želim prenesti, mi po nekaj sekundah javi naslednji error: "Unknown HTTP error (x66)". Telefon je Nokia 3100. Se je kdo že ukvarjal s tem in ve rešitev problemčka?
lp
Postavil sem apache server, in dal gor nekaj midletov. Za .jad in .jar sem v mime.types nastavil content tipe. Ko izberem .jad datoteko mi lepo prikaže podrobnosti, ko želim prenesti, mi po nekaj sekundah javi naslednji error: "Unknown HTTP error (x66)". Telefon je Nokia 3100. Se je kdo že ukvarjal s tem in ve rešitev problemčka?
lp
darh ::
eehm.. slišal že za applet, tudi za servlet.... za midlet... pa še ne :)
gremo googlat...
gremo googlat...
Excuses are useless! Results are priceless!
sax15 ::
Živjo,
ker vidim, da ste naleteli na enak problem, kot ga imam sam, bi vas prosil, če ste se mogoče dokopali do rešitve, da mi jo sporočite!
LP SaX
ker vidim, da ste naleteli na enak problem, kot ga imam sam, bi vas prosil, če ste se mogoče dokopali do rešitve, da mi jo sporočite!
LP SaX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail blokadaOddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1437) | p1nky |
» | Windows 7 - preprosto noče ugasnitiOddelek: Pomoč in nasveti | 2484 (2064) | Shadow666 |
» | Opera Mini, blokada ali trenutna nedostopnost?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2151 (1661) | cadab3 |
» | kak free wap hosting ko lahko uploadaš java aplikacije?Oddelek: Omrežja in internet | 2188 (1889) | XS!D3 |
» | Netscap Problem Solved :]Oddelek: Slo-Tech | 1253 (999) | lordgreg |