Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z graficno
Problemi z graficno
smile- ::
Konfiguracija:
macase 250W, Athlon 1.2, 512MB pc133, geforce2mx200 32mb, winxp, najnovejši driverji, direct-x 9.0b
po dveh minutah katerekoli!?! igre ki podpira direct-x slika postane zamegljena, začne migetati in vse svetle barve postanejo rdeče. Če igro ponovno zaženem je problem že od samega začetka - če resetiram je spet 2 minuti ok. 2D slika normalna. Če igra teče na opengl problema ni. Hlajenje grafične deluje normalno.
Poskusil bios nastavitve - ne vpliva nič - poskusil reinstall win - ni učinka
bios-a od grafične nikjer ne najdem za flashat (inno3d)
Igra nikoli ne zmrzne - samo slika se pokvari.
Kaj hudiča je sploh možno narediti?
hvala za odgovore
lp, m.
macase 250W, Athlon 1.2, 512MB pc133, geforce2mx200 32mb, winxp, najnovejši driverji, direct-x 9.0b
po dveh minutah katerekoli!?! igre ki podpira direct-x slika postane zamegljena, začne migetati in vse svetle barve postanejo rdeče. Če igro ponovno zaženem je problem že od samega začetka - če resetiram je spet 2 minuti ok. 2D slika normalna. Če igra teče na opengl problema ni. Hlajenje grafične deluje normalno.
Poskusil bios nastavitve - ne vpliva nič - poskusil reinstall win - ni učinka
bios-a od grafične nikjer ne najdem za flashat (inno3d)
Igra nikoli ne zmrzne - samo slika se pokvari.
Kaj hudiča je sploh možno narediti?
hvala za odgovore
lp, m.
Zheegec ::
Hehe, moj Inno3D GF2 MX je lepo deloval, dokler ga nisem vzel ven in dal v novi PC (začasno za 2 dneva), potem pa je komaj šlo Winse posneti, igre niso delovale, vse je občasno frizalo, potem sem pa ugotovil da ventilator na grafi ne deluje
Anyway, spucaj ventilator, poskrbi za poskusno boljše hlajenje (odprta kišta, v sobi pa po možnosti zelo hladno), pa nove driverje daj gor - potem boš pa takoj videl če je krivo hlajenje
Anyway, spucaj ventilator, poskrbi za poskusno boljše hlajenje (odprta kišta, v sobi pa po možnosti zelo hladno), pa nove driverje daj gor - potem boš pa takoj videl če je krivo hlajenje
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
smile- ::
to je bilo prvo kar sem naredil - ventilator se cisto ok obraca, graficna je topla (zdalec od pregrevanja), hladilnik cist, kista je pa tko ali tko stalno odprta... - sem poskusil ze vse kar mi je padlo na pamet preden sem ta post poslal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 48753 (22255) | AtaStrumf |
» | pregrevanje grafične ali...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1152) | DrBekunis |
» | GeForce4 Ti 4200 128MB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4501 (3414) | Sami |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2481 (1425) | LeQuack |
» | Max Payne ne delaOddelek: Igre | 1030 (793) | Trubadur |